Şimdi Ara

DH EMANETEN OYUN TAKASI GRUBU/Üye Alımı: Son 10 Kişi! / Dışarıdan Takip İmkanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aranızdayım artık... selam herkese..
  • bugün yeni oyun aldım arkadaşlar Fifa 2009 ve COD Waw
  • benimde girme ihtimalim var mı arkadaşlar?
  • @kratos
    Tabii ki girebilirsin. Bilmen gereken her şey ilk mesajda mevcut.
  • gs_emre benm ızmır ıcı referansımdır benıde alırmısınız şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: opps35

gs_emre benm ızmır ıcı referansımdır benıde alırmısınız şimdi

İzmir içi elden alışverişine referans olurum kendisiyle görüşüp alışveriş yaptık bi kez.
  • @opps35
    madem Gs_Emre referans oluyor girebilirsin İlk mesajı tamamen okursan her şey mevcut.
  • arkadşlar nerede bu grubun elemanları kimseler yokmu... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

@opps35
    madem Gs_Emre referans oluyor girebilirsin İlk mesajı tamamen okursan her şey mevcut.

İldışı için referans olmadığımı belirtiyorum, ildışından takas yapcak arkadaşlarla da dediğiniz ilk önce kargo şartıyla yapabilir sanırım.Kolay gelsin Akar kardeşim.
  • Emre kardeşim, şehir içi elden yapılacak işlere pek bir referans gerekmez sanırım, değil mi? Zaten seni kimse "niye referans gösterdin ?" diye suçlayamaz, herkes bir de kendi tartmak zorunda karşısındakini. Referans aramaktaki tek amaç üyeliklerde seçici olabilmek. Kefil olmak gibi düşünmeyelim bu referans işini Bu şartlarda maalesef oopps35 ilk mesajdaki link ile dışardan takip edecek tabloyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadşlar nerede bu grubun elemanları kimseler yokmu... ?

burdayım.
    Bu arada Gs emre güvenilir biridir.ben daha once para fln yolladım psn oyunları için ona yani bi terslik olmadı parayı verdigim gün istedigim oyunu aldı hatta.
  • arkadaşlar grubunuza bende katılabilirmiyim.izmir içi elden takas tercihimdir.elimde şuan sadece motorstorm ve skate bulunmaktadır
  • Arkadaşlar elimde Grid var. Emaneten takas içn açık
  • motorstorm pasific rift ve midnight club los angeles emaneten takaslıktır.soğudum yarış oyunlarından.sarmıyor gt5 i bekleyeceğiz ne yapalım
  • Emaneten takas oyunları tablodan yapılıyor bunun için ilk sayfada yazan bilgileri hinolmaya atmanız gerekiyor buaraya ise sadece yaptığınız takası yazcaksınız takaslık oyunlar falan yazılamaz.
  • Sağolasın Emre, istersen seni yönetici yapayım tcantcan pek uğramıyor foruma -arkasından konuşayım biraz-

@Kratos , Max_Kolesne
    Arkadaşlar ilk mesajı tamamen okumanızı rica ediyorum. Mail alamadıysanız adresinizi pmleyin tekrar.Gmail olursa makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hinolma -- 17 Ağustos 2009; 21:44:24 >
  • arkadaşlar bu forumda bilen bilir beni,kelto,selçuk,vs vs 6.yılıma geldim neyse umarım benide eklersiniz

oyunlarım RE5 ve havenlysvord çok oynamak istediğim oyunlar killzone2 prototype ve infomustur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Sağolasın Emre, istersen seni yönetici yapayım tcantcan pek uğramıyor foruma -arkasından konuşayım biraz-

@Kratos , Max_Kolesne
    Arkadaşlar ilk mesajı tamamen okumanızı rica ediyorum. Mail alamadıysanız adresinizi pmleyin tekrar.Gmail olursa makbule geçer.

1 ay sonra ben de aktifliğimi kaybederim, pc başında olabilirim ama ps3 ten uzak olcam :)
  • Hinolma, hergün forumdayım Grubu sen kurdun tabiki, değişiklik yapabilirsin.
    İlk takası yapmak için çırpındım biraz ama karşı taraftan bir tepki göremedim.
    biraz canlansak iyi olur...
    Herkes elindeki oyunun eş değerinde oyun arıyor sanırım. Fakat unutmayın ki bu grubun adı emaneten takas. yani oyununuzı geri alabileceksiniz...
  • Biz engwashere nickli arkadaş ile anlaştık oyun takası için fakat şu aralar evinden uzakmış beklemedeyiz takas için ilk takas oldu sayabiliriz :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.