Yarbay
20 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 159 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi fiziksel engelliyim ve kendime araba almak istiyorum. Bildiğiniz gibi engelliler araba alırken vergi alınmıyor ve fiyatlar epey bir düşüyor. Bu sebeple almışken güzel ve sağlam bir araç almak istiyorum. Benim aklımda bmw 316i yada audi a3 var. Sizce hangisini seçmeliyim yada başka önerileriniz var mı?
merhaba arkadaşlar 4.3.3 jb kullanıyordum bugün itunes tan 5.0.1 e geçmek istedim ama sürekli 1600 hatası alıyorum ne yapmam lazım?

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

bilgisayarınızdaki hosts dosyasını silip yeniden başlatın. daha sonra 5.0.1 ipad2 için ipsw indirin ve iTunes'dan shift+restore yaparak bu dosyayı gösterin.
Konu silinebilir.
Selam arkadaşlar killzone 3 teki gibi hikaye modunu tek ps3 ten split screen co-op oynayabileceğim bir oyun tavsiye eder misiniz?

Edit:http://www.co-optimus.com/system.php?id=2&page=1&sort=lan&direction=ASC

Bu sitede co-op oyunlar yaziyormus. İlgilenenlere duyurulur
ArtRage ve Sketchbook pro arasında karar veremedim. bu uygulamaları kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Ayrıca kullandığınız ve memnun kaldığınız başka uygulamalar varsa onları da yazarsanız alternatif olur.
Bu sabah digiturkten gelip eski receiverımızı alıp yerine hd uyumlu receiver taktılar. ücret istemediler faturaya ekstra ücret eklenmeyecek dediler ama yine de görevliler gidince içime bir kurt düştü. bir kağıda imza attım ve ben kağıdı okumadan imza attım acaba 24 ay taahhüt falan yazıyor mudur o kağıtta... yoksa bu değişim genel bir uygulama mı?
apple'in ingiltere websitesini kontrol ettim stoklara 2 hafta içinde gireceği yazıyor. pcworld ve currys mağazalarının internet sitelerine de baktım orada da stokta yok. şu an bir arkadaşım londrada ve pazartesi günü geliyor. söylediğim yerler dışında nereden alabilir ipad2 yi?
bütün ürünlerde haftasonuna özel indirimler var. daha dün 800 tl ye satılan nintendo 3DS haftasonuna özel kdv bizden kampanyası sayesinde 678 tl üstelik 6 taksit.... ucuzlaması için çok beklerim diyordum ama bu kampanya iyi denk geldi. yarın büyük ihtimalle alacağım. almayı düşünenler için linki koyuyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/nintendo-nintendo-3ds-nintendo-3ds-hw-aqua-blue-konsol/productdetails.aspx?I_ID=53221
Önerim açık neden mobil sürümde popüler konular seçeneği yok eklenirse çok iyi olur. popüler konulara rahatça ulaşabiliriz. tek tek forumları gezmeye gerek kalmaz.
Game Center a hiç kimseyi eklememiştim bugün arkadaşımı ekleyip fruit ninja oynamak istedik. O bana arkadaşlık daveti yolladı ama davet bana gelmedi. Ben yollayınca davet gidiyor ve teklifi kabul ediyor ama o arkadaş listemde hala gözükmüyor. Defalarca teklif yollayıp epey uğraştıktan sonra arkadaş listemde göründü. Oyunu açıp multiplayer moduna giriyorum ben davet yollayınca o daveti alıyor ama sürekli ekranda waiting yazısı çıkıyor oyun açılmıyor. O bana davet yollayınca bana davet gelmiyor. Bu arada auto-match oynayabiliyorum ama arkadaşımla davet yolluyla oynayamıyorum. O iphone kullanıyor ben ipod sorun bundan kaynaklanabilir mi? Bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nasıldır?
Hakkında
Forum İmzası:
Adımın ilk iki harfi kişiliğim kadar Öz...
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 45 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.302
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 6.164 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 278 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.