Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (886. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

karın çalışınca ne gibi zararı oluyor yaptığın işe ?

Ameliyatım var, sonradan sorun yaşamamak için...
    Hocam sanırım bende yurtdışından getirebilirim. Ürünü kararlaştırabilirsek şimdiden veririm siparişi anca gelir.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından tanıdık mı geliyor :D :D

•  ### DH Body Builders ###

Enerji için VPX Redline Tri Kapsülleri misal

Hocam senden yine pm ile iyi bir protein önerisi isteyecem birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

O anlamda söylemedim hani benim için 2-3 kutu aldırabilirim.

Hocam senden yine pm ile iyi bir protein önerisi isteyecem birazdan.

hem sığır olarak hem peyniraltı olarak yazdım ama yurtdışı olunca seçenek aşırı bol oluyor.

• quote:

Hocam tanıdık değil de lojistik işi yapıyor babam. Tırlar ile getirttirebilirim yurtdışına giden rica ederek. 1 ayı bulur ama gidip dönmesi. ne önerirsiniz ki?

Koca tırda bi kaç kutu da bizim için yer vardır be hacı

• quote:

Babam ile görüşeyim hocam isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım.

Benimki işin gırgırı be hocam, koca adam yurtdışında tanımadığı kişiler için supplement shop mu gezsin
    Bir ürüne çok ihtiyacı olan falan varsa güzel bi imkan olabilir.
  • ramazaın 2. haftasındayız 2 kilo vedrdim,ilk hafta yaptığım bvarfiks antremanalrı işe yaradı.gerçi bu hafta başı kaburgalarım batıyodu nefes alamıyordum üstelik durdukyere oldu bu.şimd geçti.asılıyorum demire kolayu çekiyorum.çalışmaya başlayayım.ötte yanda nkollar az daha kalınlaştı omuzlar belirginleşti.iyi geldi be yaw :)

Somon fileto kilosu 25-26 tl sirf et ton baligi gibi yagiyla cartiyla curtuyla ugrasmiyoruz. haftalik 500 gr alsaniz 2 gun 250gram - 250gram tuketirsiniz 250gr dan temiz 60gr protein gelir omega3 ve lezzeti cabasi. derya ton baligindan bile ucuza geliyor ve ne oldugu belli. yalniz un sorunu var unsuz olmuyor bu is burda sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var en komplex un hangisidir? ne tercih edilmeli misir unu kepekli un vs?

haftanin 2 gunude kirmizi et oneriyorum sotelik yagsiz etlerin kilosu 25 lira civari oda yarim kilo 250gr 250gr iki gun goturur.Ben antreman gunleri 250gr balik ya da kirmizi et tuketmeye calisiyorum . kalan 3 off gunde ise tavuk gunluk 350-400 gr civari off gunlerde whey kullanmadigimdan dolayi miktari artiriyorum 100 gr kadar.

hindi eti tuketen varsa pisirme konusunda yardimini isteyebilirim cok sert ve tatsiz oluyor tavada nasil pisirmek gerek bunu. haftalik 40tl ete para harciyoruz ogrenci halimizle vah halimize gerci sigara icenlerin bir gunluk sigara masrafindan daha ucuza geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

tavuktan ve tonbaligindan sikilanlar icin bir kac tavsiye vermek istiyorum.Ben ton baligi tuketmiyorum ve civa olaylari hem f/p orani dusuk olmasindan dolayi.

Somon fileto kilosu 25-26 tl sirf et ton baligi gibi yagiyla cartiyla curtuyla ugrasmiyoruz. haftalik 500 gr alsaniz 2 gun 250gram - 250gram tuketirsiniz 250gr dan temiz 60gr protein gelir omega3 ve lezzeti cabasi. derya ton baligindan bile ucuza geliyor ve ne oldugu belli. yalniz un sorunu var unsuz olmuyor bu is burda sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var en komplex un hangisidir? ne tercih edilmeli misir unu kepekli un vs?

haftanin 2 gunude kirmizi et oneriyorum sotelik yagsiz etlerin kilosu 25 lira civari oda yarim kilo 250gr 250gr iki gun goturur.Ben antreman gunleri 250gr balik ya da kirmizi et tuketmeye calisiyorum . kalan 3 off gunde ise tavuk gunluk 350-400 gr civari off gunlerde whey kullanmadigimdan dolayi miktari artiriyorum 100 gr kadar.

hindi eti tuketen varsa pisirme konusunda yardimini isteyebilirim cok sert ve tatsiz oluyor tavada nasil pisirmek gerek bunu. haftalik 40tl ete para harciyoruz ogrenci halimizle vah halimize gerci sigara icenlerin bir gunluk sigara masrafindan daha ucuza geliyor :)

Somonu yemenin en iyi şekli bence fırında pişirmek unlamana da gerek yok hafif tuzla ve at fırına tadı çok güzel. Bir de sanırım bir öğün de 30g dan fazlasını vücut kullanmıyormuş. Boşuna o kadar yeme bi kere de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar göbek yağları eritmek için şöyle bir diyet hazırladım kendime. 1600 kaloriymiş günlük. Yalnız sebze yemeklerini ne ile değiştierbilirim tavsiye var mı? Neyi ne ile değiştirebilirim sıkılırsam bilgi verirseniz sevinirim biraz. Ayrıca diyet nasıl güzel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 21 Temmuz 2013; 1:02:32 >

• Beyler Justin'in vücudu zayıflıktan oluyor birazda kas var işte ben 74 kiloyum acaba diyetle kilo versem ağırlık çalışmalarını azaltsam onun gibi parçalı görünür müyüm? Justin'ı beğenmiyorum yanlış anlaşılmasın vücudu iyi geliyor bana her ne kadar zayıflıktan olsada

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Beyler Justin'in vücudu zayıflıktan oluyor birazda kas var işte ben 74 kiloyum acaba diyetle kilo versem ağırlık çalışmalarını azaltsam onun gibi parçalı görünür müyüm? Justin'ı beğenmiyorum yanlış anlaşılmasın vücudu iyi geliyor bana her ne kadar zayıflıktan olsada

Biraz kas var ? parçalı görünüm ?

### DH Body Builders ###
  • Arkadaşlar geçen sene 2 ay fitness yapmıştım başlangıç programı haftada 3 gündü, tüm vücudu çalıştırıyorduk ama 2 hafta kadar da 1. gün-2. gün şeklinde program yaptım. Sonra bıraktım ve bu sene tekrar başladım. Haftada 7 gün yapayım dedim bir gün kol-göğüs diğer gün sırt-arka ol ve son gün de bacak-omuz olacak şekilde yapacaktım ama özellikle ilk gün yapamadım, haftada 3 günlüğe aldırdım üyeliği ve şimdi tüm vücudu çalıştıran bir programdayım yine 1-2 ay öyle takılmayı düşünüyorum sizce de öyle mi yapayım ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.