Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (884. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Apollon

Hangi aroma önerirsiniz ?
     ### DH Body Builders ###

Daha önce vanilyalı ve çikolatalı kullanmıştım. Çikolatalının tadı daha güzel gelmişti bana

Bodybuilding.com
    Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein
    http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Hangi aroma önerirsiniz ?
     ### DH Body Builders ###

Nispet yapar gibi
  • @Executor06
    Mocha Cappuccino aromalı yok ama ondan sonrada en beğenilen extreme milchschokolade olan ondan alayım en iyisi.
    @Amroth.
    Abi fiyatlar hem uygun hemde manyak çeşit var adamlarda.Kendime animal pack 44 alıcam önerirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 19 Temmuz 2013; 2:16:19 >
  • Bencede extreme milk al en iyi aromaları arasında, animal pack da sağlam vitamin-mineral takviyesi fiyatı uygunsa ondan da çek bir tane.. ah ah neler kaçırıyoruz. şöyle yeni bir distribütör olsa da her aromadan getirse

Nerede yaşıyorsun bu arada?
  • quote:

@Executor06
    Mocha Cappuccino aromalı yok ama ondan sonrada en beğenilen extreme milchschokolade olan ondan alayım en iyisi.
    @Amroth.
    Abi fiyatlar hem uygun hemde manyak çeşit var adamlarda.Kendime animal pack 44 alıcam önerirmisin ?

Almanya'da mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 19 Temmuz 2013; 2:26:03 >

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Su veya süt ile tüketilen proteinin tozunun sindirilme hızında bir farklılık yoktur.Çünkü bunlar bileşik oluşturmuyorlar,çöeltidir. Zaten mideye indiğinde süt ve protein tozu ayrı ayrı sindirilecektir.

diye bir metin okudum ne kadar doğru arkadaşlar ?

hocam ne düşünüyorsunuz fikrinizi merak ettim ? görmediniz galiba ? @Amroth. @Executor06

Süt
    Yumurta
    Tavuk
    Yulaf ezmesi
    Lor peyniri
    Ton baligi

Disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir öğünde alınması gereken protein miktarı için 30-40 gr deniyor. Peki bu doğal besinler için mi geçerli yoksa her ikisi içinmi? Mesela sabahları 1 ölçek whey ile 5 yumurta beyazı yesem bunun bir kısmı boşa mı gider?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bi bismillah

ne bileyim salonda benim gibi ekto yok.herkes kalipli. ister istemez ben ne zmn olacagim onlar gibi diyor.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

almanya fiyatı ne kadar ? hangi site o yazar mısın ? madem almanyadan gelecek uygunsa fiyatı alman weider dene

http://www.prozis.com/de/de/

Yoksa böyle mi;
     ### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###

çalışıyorsunuz. Çok kafam karıştı. Hangisi daha etkili sizce?

Orijinalden alıntı: Yakita

doğru ve en etkili şekil 1.ve 2.nci resimdekidir.Dirsekler vucuda yapışık şekilde kolları çok bükmeden çalışmak gerekiyor.
  • Bugün salonda hoca ikinci şekilde yap dedi. Bu zamana kadar memnundum ama başka bir eleman ısrarla ikincisini gösterince ve internette de ikincisi gibi yapan çok olduğundan kafam karıştı. Bana doksan dereceden sonra kolu yukarı salmak amaçsız geliyor. Arka kol ile ilgisi kesiliyor gibi.

Orijinalden alıntı: Yakita

Bugün salonda hoca ikinci şekilde yap dedi. Bu zamana kadar memnundum ama başka bir eleman ısrarla ikincisini gösterince ve internette de ikincisi gibi yapan çok olduğundan kafam karıştı. Bana doksan dereceden sonra kolu yukarı salmak amaçsız geliyor. Arka kol ile ilgisi kesiliyor gibi.

O hareketi herkes farklı yapıyor doğrusu belli değil

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.