Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Tutturulmus yazin vucut gelistirilmez diye.
    Sizce fazlaca mantiksiz degil mi arkadaslar bu? Mevsimden mevsime cok az farketse de yazin vucut daha iyi gelisir arkadaslar. Nedeni ise duzenli su atimidir.
    Psikolojik olarak etkilenip veya sorumsuzluk yapip yazin vucut mu gelistirilir yeaa diyerek isin icinden cikmayin derim.

bence bunu yazın yemek yiyemediğimiz için söyleniyor.Ben şahsen yazın yemek yiyemiyorum yani beslenemiyorum.Neden bilmiyorum ama canım istemiyor.+ Yazın o sıcakta salona gitmek bile bunda etken.Tabi salon yakın olanlar için sorun değil ama ben 10 dakika falan yürüyorum yazın akşam üstü gitmeye çalışıyorum buda düzeni etkiliyor.6 gibi salona gidiceksin ki spordan sonra beslenmeni ve gece yememeyi bırakacaksın.Haliyle sıcak olunca insan biraz serinlemesini bekliyor ve beslenme programı falan alt üst oluyor.

Şevkine bağlı; bence sıcaklık bir bahane. ben Mersin`deyim (sıcaklık malum) antrenmana saat 14 gibi başlarım ve salonum otobüs ile 40 dakika uzaklıkta 10 12 dakikada içeriye yürüyorum.

Şevkine bağlıda sen abartmışın.40 dakika yol çekilmez yahu.Bende arkadaşların yanına yazılmak için öyle bir hata yapıyordum az kala.Ama son anda vaz geçtim.Salon ne kadar kötü olursa olsun yakın olan tercih edilmelidir her zaman.

Eğer verdiğin emeğe yardımı olan bir salonsa çekilir. yürüme mesafesi ile 15 dakika ilerimde bir salon var ama tikiler için; 2 sene önce antrenman yaptığım salon bakıma girdiği için "şuraya bir gideyim " demiştim ki gitmez olaydım en ağır dumbell 35kg, 200kg ile squat çalıştığım olur en fazla plaka ağırlığı 240kg (yani salonda ki bütün plakaların toplamı) . Ben serbest ağırlıklarla çalışırım her yere abuk subuk makineler koymuşlar leg press makinesi koymuşlar ağırlık yetmedi kucağıma birde 3x25 plaka almak zorunda kaldım insanda konsantrasyon mu kalır böyle yerlerde. Bu tip mekanlarda da istediğim gibi özgür çalışamam. Yarım saat mesafede Sports International var ama yukarıda saydığım nedenlerden ötürü oraya da gitmem sonuçta her gün her ay dünyanın parasını harcayıp emek veriyoruz bu yüzden salon da sporcuya uygun olmalı. Zevkine gidiyorsanız bir şey demem ama ortada abartılık bir durum yok.

Kişiden kişiye değişir.O salon senin ihtiyaçlarını karşılayamaya bilir ondan bu uzun mesafede ki yere gidiyorsundur.Az buz değil otobüsle 40 dakika.Benim anlatmak istediğim herkes senin gibi olmaya bilir.Yeni başlayan birisinin bu hareketi yapması sporu bırakmak demektir.Çünkü bazeni insan " ne yapıyorum ben ya" diyebiliyor.Yorgun olur yada canı istemez zaten o kadar yolu kim gidecek diye diye uzaklaşır.Salon mevzusuna gelince evet ilgi alaka iyi olmalı müşteriye değer verilmelidir.Bizim salonda da dumbell maximum ağırlığı 40 kg ama kullanan sık sık göremezsin.

Yarım saat 40 dakikalık yollara sabır gösteremiyorsanız bu sporun ileri safhalarına hiç direnemezsiniz. Zaten o 40glık dambılı kullananlar zorlukları severek yapanlardır. Bugün dünyada bile başarılı sporcuların tamamı diğerlerinin katlanamadıklarını yapanlardır mesela Ronaldo örneği, takım antrenmanı bittikten sonra salonda kendine has ağırlık antrenmanı da yapan birisi. Benzer şekilde Usain Bolt; rakipleri yatarken sabah kalkıp ter koşusu yapan öğlen ağırlık ve akşam partneri ile koşulara hazırlanan birisi. Hedeflerin olduğu hiç bir spor dalı rahatına düşkün olanlar için değildir; yolu, yemeği vb. düşünenler hedefi olmadan güzel güzel yürüyüş yapsın bisiklete falan binip sağlıklı yaşam takılsın. Hem öyle mesafe falan kafaya takılıyorsa bu iş yürümez, 5 senedir foruma yazıyorum 5 sene içinde böyle düşünüp yazan kimler geldi geçti ve hala ben aynı şeyleri yazıyorum ama onlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 13 Ağustos 2012; 17:22:02 >

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Beyler no pain no gain tshirtleri nerde bulabilirim ve göğüs -sırt ,biceps -triceps omuz-bacak calismasina gectim nasil olur normalde biceps gogus felan idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yarım saat 40 dakikalık yollara sabır gösteremiyorsanız bu sporun ileri safhalarına hiç direnemezsiniz. Zaten o 40glık dambılı kullananlar zorlukları severek yapanlardır. Bugün dünyada bile başarılı sporcuların tamamı diğerlerinin katlanamadıklarını yapanlardır mesela Ronaldo örneği, takım antrenmanı bittikten sonra salonda kendine has ağırlık antrenmanı da yapan birisi. Benzer şekilde Usain Bolt; rakipleri yatarken sabah kalkıp ter koşusu yapan öğlen ağırlık ve akşam partneri ile koşulara hazırlanan birisi. Hedeflerin olduğu hiç bir spor dalı rahatına düşkün olanlar için değildir; yolu, yemeği vb. düşünenler hedefi olmadan güzel güzel yürüyüş yapsın bisiklete falan binip sağlıklı yaşam takılsın. Hem öyle mesafe falan kafaya takılıyorsa bu iş yürümez, 5 senedir foruma yazıyorum 5 sene içinde böyle düşünüp yazan kimler geldi geçti ve hala ben aynı şeyleri yazıyorum ama onlar yok

Kardeş kusura bakma da sen mutant falan mısın ya

Bu arada konu dışı ama facebooktaki MWND ile ilgin var mı mersinde olunca sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 13 Ağustos 2012; 20:47:35 >

Orijinalden alıntı: Yonto123

Beyler no pain no gain tshirtleri nerde bulabilirim ve göğüs -sırt ,biceps -triceps omuz-bacak calismasina gectim nasil olur normalde biceps gogus felan idi

ingilterede vardır onlardan, niye almadın? facede görmüştüm resimlerini.

bende arıyorum türkiyeden bulmak zor gibi. bastırabiliriz ama.

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • Arkadaşlar creatine monohidrat kullanıyorum. Yükleme yapmak gerekiyor mu ?
    Saloındaki hocam gerekiyor dedi ama onun pek bilgili oldugunu sanmıyorum. Ben ant sonrası 5 gr alıyorum creatine.

Orijinalden alıntı: Khal Drogoo

Arkadaşlar creatine monohidrat kullanıyorum. Yükleme yapmak gerekiyor mu ?
    Saloındaki hocam gerekiyor dedi ama onun pek bilgili oldugunu sanmıyorum. Ben ant sonrası 5 gr alıyorum creatine.

Monahidratta yükleme gerekli.

Yükleme yapmana gerek yok tamamen satış politikası; günlük 6gram alabilirsin 2 gram antrenmandan önce 4 sonra yada 3 - 3 şeklinde.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Beyler okul açılınca kafamda şöyle bir kombine oluşturdum karbonhidrat (Mass) ,protein tozu (whey) ,bcaa ve amino almayı dşündüm ama amino pre workout olacak enerji verici akşam 5 te antremanım başlayacak sabah kahvaltı 2.30 saat sonra mass ve protein tozu 2 saat sonra öğle yemeği 3 saat sonra mass+protein ant öncesi amino energy , spor sonrası protein ve bcaa ant önceside bcaa alınacak nasıl bir kombin olur sizce ?

quote:

Yükleme yapmana gerek yok tamamen satış politikası; günlük 6gram alabilirsin 2 gram antrenmandan önce 4 sonra yada 3 - 3 şeklinde.

http://naturelvg.blogspot.com/2012/05/kreatin-creatine-efsaneleri.html

Teşekkürler, bide;
    Creatine monohydrate pre workout değil mi ?
    Antremandan önce alımı bize ne yarar sağlayacak ?

quote:

quote:

http://naturelvg.blogspot.com/2012/05/kreatin-creatine-efsaneleri.html

Teşekkürler, bide;
    Creatine monohydrate pre workout değil mi ?
    Antremandan önce alımı bize ne yarar sağlayacak ?

Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 yıl öncesine kadar creatine performans/güç artışı olarak kullanılıyordu ama yapılan bazı araştırmalar güç artışından ziyade kas yıkımının engellenmesinde büyük rolü olduğunu tespit ettiler. Bu yüzden antrenmandan önce de alındığı gibi antrenman esnasında patlayıcı güçten çok uzun süreli antrenmanlarda dayanıklılığı arttırdığı da biliniyor.

• shakerın içine wheyin yanında 1 kaşık ta Türk kahvesi attım,tadı fena olmadı:)
    antrenman performansı açısından kahveyi pişirip te mi içsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 14 Ağustos 2012; 19:05:01 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • _____________________________
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • _____________________________
  • http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/422207_480059002007171_1964568922_n.jpg

Beyler bu adaminki gibi bacak ne kadar surede yapilir bacaklarin cok iyi gelistigini dusunursek? Resmen hastasi oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ebaydan sipariş verdiğim tshirtler,nasıl

http://www.ebay.com/itm/200796942715?var=500079867306&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    http://www.ebay.com/itm/190706679244?var=490086764269&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    http://www.ebay.com/itm/200796988395?var=500079896424&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

bunlar türkiyeye nasıl ve kaç günde geliyor acaba ?

daha önce başka şeyler almıştım ebaydan,hongong ve çinden gelmişti,2 hafta kadar sürede,
    bunlar amerikadan ne kadar zamanda gelir bilmiyorum,bekliyorum,
    paypal ile ödeme yaptım
  • quote:

quote:

quote:

ebaydan sipariş verdiğim tshirtler,nasıl

bunlar türkiyeye nasıl ve kaç günde geliyor acaba ?

daha önce başka şeyler almıştım ebaydan,hongong ve çinden gelmişti,2 hafta kadar sürede,
    bunlar amerikadan ne kadar zamanda gelir bilmiyorum,bekliyorum,
    paypal ile ödeme yaptım

bu cok iyi bunuda alsaydnı keske.. ben alicam yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 14 Ağustos 2012; 23:43:44 >

Orijinalden alıntı: palermo9

Nerdeyse yc ay oldu kg verdin yag yaktin kas aldim ama karnimdaki yeni yemekten kalmis goruntusu gitnedi hala yaa bunun caresi zaman midir

bıde bgun duz farfıks cekebilmeye basladıgımı farkettım gelişme var demekkı bendede bıraz :)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.