Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Mallar geldi

Aras kargoyu hızından ötürü kutluyorum perşembe akşam çıkmış istanbuldan antalya / kemere az önce geldi :)

Eldivenerde güzel çıktı kaptık eldiveni

Ürün hakkında biraz bilgilendirebilirmisiniz ? Sanırım karbonhidrat ve protein dengeli bir ürün. Nasıl bir etki beklemek amacıyla aldınız ? Benimde bir 3-4 kilo eksigim var. Acaba böyle bir ürün mü kullansam diye düşünüyorum yanlız bir porsiyondaki 6 gram yağ dikkatimi çekti.

o amaçla aldım zaten bende, blend protein oluyor kendisi , içinde kazein ve başka protein çeşitleri de var. 6 gram yağ umrumda değil açıkcası gün içerisinde yağı 6 gram eksik tüketirim olur biter
  • Pendik Sahilden tutun Kadıköy Sahile kadar vücut yağ/kas/su analizi yaptırabileceğim yer var mı? tanıdık , ücretsiz olur cuzi miktarda ücretli de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Hangi aroma ?

çikolata
    ben yaklaşık 6 aydır bb ile uğraşıyorum ( bunun ilk 3 ayı tanıdıkların gittiği spor salonuydu ama eve uzak kalıyordu bu yüzden o salonu bıraktım şimdi ise 3 ay doldu dolacak başka bir spor salonundayım )
    yaklaşık 1 aydır yine spor salonu arıyorum konuyada önceden yazmıştım ama antalya'da olanlar fazla olmadığı için cevap alamadım.

POTANSİYEL TROLL
  • Arkadaşlar bana omuz başları için ( yan tarafı değil ) öneride bulunabilirmisiniz ? yanlarda ölçü almama rağmen omuz başı denilen kısımda pek ölçü alamıyorum...

front raise , shoulder press , lateral raise

bunlarla çalışıyorum şimdilik.

Arkadaşlar bana omuz başları için ( yan tarafı değil ) öneride bulunabilirmisiniz ? yanlarda ölçü almama rağmen omuz başı denilen kısımda pek ölçü alamıyorum...

Dambili al tek elinle, havaya dogru kaldir, dirsegin göğüs hizasında yere dik olsun, dirsegini sağa sola kaydırmadan dümdüz bir sekilde yukari dogru bas.

Bileğini 90 derece bûk dambili kavrarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Arkadaşlar bana omuz başları için ( yan tarafı değil ) öneride bulunabilirmisiniz ? yanlarda ölçü almama rağmen omuz başı denilen kısımda pek ölçü alamıyorum...

Dambili al tek elinle, havaya dogru kaldir, dirsegin göğüs hizasında yere dik olsun, dirsegini sağa sola kaydırmadan dümdüz bir sekilde yukari dogru bas.

Bileğini 90 derece bûk dambili kavrarken.

pek anlamadım

Kaslari yakmak ugruna hic kas calismadan haftada 3 gun galan 1 saatlik kardiyo yapmak mi daha mantikli?

Yoksa haftanin 3 gununde bir hafta full kardiyo diger hafta full kas mi calismak daha mantikli?

Zaten cok fazla bir kasim yok. Kilom 72 falan. Yag oranimda makineye gore %14 civari. 80 kiloydum eskisen yag oranim %19 falandi. Hep kilolu bir cocuktum. Yasim daha 17. Cok fazla bir kasim yok kollar sicakken max 34 gelir belki o kdar bile gelmez. Yuzdugum icin onceden surekli kas olustu az da olsa. Neyse ben sorumun cevabini ariyorum. Bana kaslari yakmak ugruna full kardiyo yapmak daha mantikli geliyor. Neden derseniz her ne kadar 8-10 kilo versemde gogus-karin-kalcada ki buyukluktek biktim. Goguslerim kuculdu. Karinda kuculdu. Bel bolgesi ve kalca kaldi...

gelisir merak etme yenisin daha az sabır

M&F'ta yer alan bir programda 6 gün çalışın 1 gün dinlendirin yazıyor.

Siz ne kadar sıklıkla çalıştırıyorsunuz?

naparsın önce bir ısınırsın 2-3 dak. az ağırlık çok tekrar yada yapabiliyorsan çok ağırlık çok tekrar antreman bittikten sonra da kardio yaparsın 20-30 dak. arası yediklerine dikkat edersin mis olur boncuk olur.

kışın da şişmeye bakarsın. yaz gelir sönmeye bakarsın bu sistem böyle gider. Nedense bulk moduna hiç giremiyorum soğuktan mı nedir kolay yağlanıyorum damızlık misali
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    fazlası olur eksiği olmaz 13 sene. El değiştirdiğini bilirim :D o salonda tanıdığım 3-5 şampiyon vardır.

Orijinalden alıntı: T-Dog

10 numara omuz hareketlerini yapıyorsun. özellikle öne açış yok mu omuzdaki o küçük bölgeyi lap diye çıkartıyor ya çok tatlı duruyor kereta ya.

Yav dostum dalga gecme yahu one acis dedigin front raise mi

• quote:

Shoulder press de hareketin kontrolü sende olsun indirirken özellikle çok yavaş indirmeye çalışırsan iyi olur. Kaldırırken bileklerini kilitliyorsan kilitleme hafif bükük kalsın ki gerilim sürekli omuzda olsun. birde tekrar sayılarını yüksek tutmanda fayda var 12-15 gibi. 2-3 haftada bir kere de maksimum ağırlık 6-8 tekrar girebilirsin. dropset, superset gibi bazen de şaşırtmak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Shoulder press de hareketin kontrolü sende olsun indirirken özellikle çok yavaş indirmeye çalışırsan iyi olur. Kaldırırken bileklerini kilitliyorsan kilitleme hafif bükük kalsın ki gerilim sürekli omuzda olsun. birde tekrar sayılarını yüksek tutmanda fayda var 12-15 gibi. 2-3 haftada bir kere de maksimum ağırlık 6-8 tekrar girebilirsin. dropset, superset gibi bazen de şaşırtmak iyi olur.

hocam ilginiz için teşekkürler kaydettim bir yere,

ben 15 12 8 8 12 15 lateral raise , shoulder press de böyle yapıyorum program öyle yani , ve yaparken bi pres yaptırıyor bi lateral beraber yapıyor ikisini. Front raise ise 15 12 8 yapıyorum. Tüm bunlarda ağırlık artırarak gidiyor , tekrarlar artarkende ağırlık azalarak.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.