Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 182. 65 kilo orantılı değilmi? hoca neden kilo al dedi anlamış değilim vücut daha iyi toplamazmı kendini birde protein tozuna 3. ayda başlamış herkes 1 ay sonra başlasak bi sıkıntı olurmu?

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Özür dilerim. Aşağıdaki başlıklar kırmızı olduğu için direkt onlara baktım. Setleri görmemiştim.

Tekrar teşekkürler.

Rica ederim. yine o linkteki forumda biraz dolaşırsan çook yararlı bilgiler var ;)

Son bir soru:

3x8 yada 4x8 bir gün için ideal mi yoksa istediğimin kadar yapabilir miyiz ara verdikten sonra?

3x8 ideal'dir dostum zaten tüm hareketleri 3x8 yaptıktan sonra üstünde biraz da olsa bi yorgunluk olması lazım yok beni kesmez diyosan 4x8 yap ama set sayısını daha da arttırma onun yerine yeni dambıl alabilirsin yani daha fazla ağırlıkla çalışabilirsin.

Örnek vermek gerekirse 4 kiloyla 4x8 yapıyorsan 5 kilo ile 3x8 yapıp yine belli bir süre sonra 4x8 yapabilirsin.

Ayrıca o programın tamamını dikkate almanı tavsiye ederim dengesiz yapılan bir spor kötü sonuçlara yol açabilir. En basitinden dengesiz bir görünüm ortaya çıkar ben zamanında eğlencesine barfiks çekerdim deli gibi trapez kaslarım gelişti sadece neredeyse boyunsuz dolaştım 1 sene boyunca

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlar 182. 65 kilo orantılı değilmi? hoca neden kilo al dedi anlamış değilim vücut daha iyi toplamazmı kendini birde protein tozuna 3. ayda başlamış herkes 1 ay sonra başlasak bi sıkıntı olurmu?

Dostum 65 kilo az gibi :S

Ben 1.80'im 75 kiloyum ve fazlam yok neredeyse. O yüzden hocan haklı olabilir bi 5-8 kilo fena olmaz herhalde

Ben protein tozuna 1. ayda başladım hiçbir yan etki vs görmedim tabi vücut geliştirmeden öncede tenis basket gibi spor yapıyordum ondan dolayı birşey olmamışta olabilir

PSN ID: UGURUYANİKER
  • quote:

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Rica ederim bildiğim konularda sürekli yardımcı olmaya çalışırım

quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlar 182. 65 kilo orantılı değilmi? hoca neden kilo al dedi anlamış değilim vücut daha iyi toplamazmı kendini birde protein tozuna 3. ayda başlamış herkes 1 ay sonra başlasak bi sıkıntı olurmu?

Dostum 65 kilo az gibi :S

Ben 1.80'im 75 kiloyum ve fazlam yok neredeyse. O yüzden hocan haklı olabilir bi 5-8 kilo fena olmaz herhalde

Ben protein tozuna 1. ayda başladım hiçbir yan etki vs görmedim tabi vücut geliştirmeden öncede tenis basket gibi spor yapıyordum ondan dolayı birşey olmamışta olabilir

Dostum peki idman öncesi sonrası ve gitmeden önce nasıl besleniyorsun? yatarken sabah falan kapsamlı

quote:

Hocam ilk defa bu kadar zorlandım. 1.Gün egzersizlerinin hepsini yaptım. Kollarım bitmiş durumda

Kaslarımın acıması yada şöyle diyeyim yanması normal mi? Daha önce bu kadar şiddetli olmamıştı bu yanma hissi.

• normaldir normaldir merak etme alışırsın zamanla

ilk günü mü hatırlıyorum. ben bir de gaza gelip ağır çalışmıştım. öyle ağrı olamaz. hoca 4x20 mekik çek demişti. ben 4x30 yapmıştım. bir daha ki gün eğilemiyordum karnımın acısından.

Tesekkurler cevap icin.

• Valla ben ilk gün gittim 2.gün pert :D ama dönünnce bi huzurlu dönüyorsun spordan sanki birşeyler başarmış gibi daha 2 gün oldu
  • Spora başladığım ilk günümü hatırlıyorum. Bacak ağrısından ertesi gün okula gidememiştim. Body ****'ye "Yürüyemiyorum" diye konu açıp yardım istemiştim. Sonra da eczaneden yıkıl düş bir kas gevşetici almıştım. Gece yatarken de diz kapağıma sıcak su torbası koyup uyumaya çalışmıştım. Çok fena eziyet çekmiştim harbiden lan, ama şimdi hatırladıkça gülüyorum kendi kendime.

quote:

quote:

Hocam ilk defa bu kadar zorlandım. 1.Gün egzersizlerinin hepsini yaptım. Kollarım bitmiş durumda

Kaslarımın acıması yada şöyle diyeyim yanması normal mi? Daha önce bu kadar şiddetli olmamıştı bu yanma hissi.

Son derece normal o ağrılar acılar.Çünkü üzerinizden hamlık atıyosunuz kaslar programa hazır hale geliyor şimdi

WHISPERZ-

Dostum benim düzenli beslenme programım yok.Çoğu sabah kahvaltı yapmam zaten.Hele yazın akşamları içip içip ertesi gün öğlen kalktığım için düzenli yaptığım bir tek şey var oda spor sonrası protein tozu içmek.Yani beslenme konusunda bi tavsiyede bulunamiycam kusura bakma.
  • Benide yazabilirsiniz artık dumbıl setimi bugün aldım yurtiçi kargodan body **** deki dumbıl programını yapıyorum herkesin paylaştığı bu ;http://www.bod****tr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=e1bcb96cc2e61dd31748ffc7fef155ee&

4x8 yapıyorum yoruldum mu yoruldum tabii bünye bunu hiç yapmadı ama tenis oynamanın avantajı yani sporun bi avantajı 15-20 dk sonra hafifliyor o ağrılar yani şu an iyiyim adamların bir bildiği vardı demi yani 1. gün 2.gün diye ayırmışlar 1. ve 2.günü aynı anda yapmak sakat olur değil mi ? yani arada 1 saat filan bıraksak bile sakat olur heralde ordaki 1.2 günü yapıcam bir de bacak 3.gün de onu yaparım sonra başa döner devam ederim bir de mekik çekiyorum bakalım nolucak

www.supplementler.com
    Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası
    http://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/BSN-True-Mass-2610-Gr.html

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • JJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 1 Mart 2012; 1:12:24 >
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • benide ekleyin
    bu arada 16 yaşındayım 3ayı geçiktir yapıyorum aynı zamanda diyette yapıyorum 10 kilo verdim şimdi size sorum şu ben diyet yaptığımdan protein alamıyorum protein tozu kullanmalımıyım gelişmede çok yavaş oluyor çünkü bunun sebebinin yeterli protein almadığımdan olduğunu düşünüyorum protein almalıysam hangi marka almalıyım ne kadarı ne kadar idare eder beni nasıl kullanmalıyım

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

iyi güzelde herşey yağda bitiyor adam tshirti çıkarpda gösterse iyiydi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.