Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

### DH Body Builders ###

selam beyler. boy 180 kilo 58 . 3.aydayım. hacim yapmak istiyorum ama kışa kaldı artık sıcaklarda yemekte yenmiyor ya

Hocam göğüsler falan iyi duruyor. Ben de 175 boy, 56-58 kilo arasında değişmekteyim... 51 kiloydum başladığımda. 2,5 ay oldu Omuzlar falan genişledi. Pazu falan da 26'dan 30 cm oldu ama ön kol ve göğüs hiç yok. Bench press'de en fazla 45 kilo basabiliyorum 2 tekrar. Bar dahil. 40 kiloda da 4-5 tekrar. Belki de bu yüzden göğüsler gelişmiyor. Çok az yükleniyorum. Hiç göğüsümün yandığını falan hissetmiyorum. Sen nasıl göğüs çalışıyorsun merak ettim.

göğüs press : 35kg - 12 tekrar . 40 kg - 10 tekrar . 50 kg - 8 tekrar . 55 kg - 6 tekrar
    üst göğüs press : 4x8
    kelebek : 3x8
    pullover : 3x12

bu şekilde çalışıyorum

Sağol bilgi için. Ben kelebek yapmıyorum fazla. Yani düzenli değil. Sadece bench press ile, üst göğüs için dumbell press yapıyorum. Ondan fazla gelişemedik galiba göğüste...

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

quote:

### DH Body Builders ###

selam beyler. boy 180 kilo 58 . 3.aydayım. hacim yapmak istiyorum ama kışa kaldı artık sıcaklarda yemekte yenmiyor ya

Hocam göğüsler falan iyi duruyor. Ben de 175 boy, 56-58 kilo arasında değişmekteyim... 51 kiloydum başladığımda. 2,5 ay oldu Omuzlar falan genişledi. Pazu falan da 26'dan 30 cm oldu ama ön kol ve göğüs hiç yok. Bench press'de en fazla 45 kilo basabiliyorum 2 tekrar. Bar dahil. 40 kiloda da 4-5 tekrar. Belki de bu yüzden göğüsler gelişmiyor. Çok az yükleniyorum. Hiç göğüsümün yandığını falan hissetmiyorum. Sen nasıl göğüs çalışıyorsun merak ettim.

göğüs press : 35kg - 12 tekrar . 40 kg - 10 tekrar . 50 kg - 8 tekrar . 55 kg - 6 tekrar
    üst göğüs press : 4x8
    kelebek : 3x8
    pullover : 3x12

bu şekilde çalışıyorum

3 aydır vg yapıyorsun 58 kilosun bench press te 55 kiloyu 6 tekrar çıkarıyorsun ?
    barı dahilmi bu kilolar arasında + barı kaç kilodan sayıyorsun çok merak ettim

### DH Body Builders ###

Hocam kusura bakma da bu kiloda bu vücudun olması imkansız , o vücut için en az 70-65 arası kilo lazım . 1.80 olup da 58 kilo ile zayıf durman lazım ki fotoğraf ile alakası yok .
    Ya en az 1 yıldan beri yapıyorsun bu sporu ya da kilon yanlış .

Orijinalden alıntı: Pend0s

Hocam merak ettime dumbell fly hareketini yapmıyor musun ? birde göğüs programın kaç günde yani hangi günler gidiyosun göğüs için gerçekten göğüs iyi gözüküyor birde merak ettim karın kasları için nasıl bir çalışması yapıyorsun ?

dumbell fly hareketinide yapıyorum. mesela 1 hafta pullover . 1 hafta dumbell fly. karın kasları için şu videodaki programı yapıyorum ve dumbell ile yanlara eğim yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

3 aydır vg yapıyorsun 58 kilosun bench press te 55 kiloyu 6 tekrar çıkarıyorsun ?
    barı dahilmi bu kilolar arasında + barı kaç kilodan sayıyorsun çok merak ettim

bar dahil değil. 5 kiloda bar dersek 60 olur

quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Hocam kusura bakma da bu kiloda bu vücudun olması imkansız , o vücut için en az 70-65 arası kilo lazım . 1.80 olup da 58 kilo ile zayıf durman lazım ki fotoğraf ile alakası yok .
    Ya en az 1 yıldan beri yapıyorsun bu sporu ya da kilon yanlış .

hocam sen kiloya bakma ya benim bacaklar müthiş ince o yüzden büyük ihtimal. bacaktan gidiyor yani kilo ha bide geçen sene 6 ay gidip bırakmıştım. ocaktan - temmuz a . nisanda tekrar başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 14 Haziran 2011; 22:47:12 >

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

Benide eklermisiniz.3.kez yazıyorum

Eklendiniz..

### DH Body Builders ###

bodyforumtr de üyeliğin var mı
  • hacılar şimdik ben bodyci değilim. . zıtpırt kilo alıp vermekten (her seferınde 10-15 kg) göğüslerde sarkıklık oldu biraz sizce hangi hareketleri yapmalıyım toparlamak için?? (buarada evde bir dambıl takımım ve mekik sehpam var salona gitmek gibi bir fırsatım yok henüz) bir de göbek çevrem 103-4 cm kılom90, üç ay öncesinde 100 kg ye 108-109 cm di. . ama artık kilo veme hızım baya azaldı (biraz diyet biraz yürüyüşle bu kıloyu verdim) sizce mekik çekmek göbeğimi eritmeye yardımcı olur mu? bazıları kas yapar diyor ama ben kas yapmak istemıyorum 80-82 kıloya düşene kadar. .
    "Birini suçlamak üzere ileri uzattığın elinin üç parmağının seni gösterdiğini unutma..." F.Nietzsche
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Motivasyon videomuz beyler..

Yalnız bu videodaki adamların yaptığı spor body building değildir.. Calisthenic'dir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TARIKKK06

quote:

quote:

quote:

Oğuz kardeş,Amerikadan gelmedi mi hala sipariş?

bugün itibariyle ülkeye giriş yapmış ptt teslim almış aradım fakat mesayi bittiği için cevap alamadım pazartesi arıyacam.

ptt yi aradım paketin hatay da oluğu söyledi.(ne alakaysa ben istanbuldayım)hatay şubesini aradım benim barkot numaramı başka bir pakete yapıştırmışlar, paket bizde değil dediler,sizin paketiniz gümrükte olabilir ptt takip numarasını öğrenin ben yardımcı olurum size dedi.ben bu numarayı nereden öğrenebilirim elimde dhl global mail in verdiği GM ile başlayan uzun bir takip numarası var onu veriyorum bu çok uzun diyorlar badybulding.com dan alışveriş yapanlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim

Oğuz kardeş,bi tane abi vardı bodybuilding.com'da Türk.Ona facebooktan arkadaşlık teklifi gönderdim.Daha önce ordan alışveriş yaptığını söyledi.Nasıl olduğunu soruyum bi ona tabi kabul ederse teklifi.

ben bugün gümrüğüde aradım ancak onlarda barkod numarası istiyorlar bu barkod numarasını bulabilsem olay çüzülecek.siteye sordum öyle bir numara yok diyor gümrüktekide o numara olmadan işlem yapamam diyor.anlamadım valla.

Arkadaşlar bb.com dan vermiş olduğum sipariş bugün adresime geldi.(çok sevindim)

Orijinalden alıntı: mac3560

hacılar şimdik ben bodyci değilim. . zıtpırt kilo alıp vermekten (her seferınde 10-15 kg) göğüslerde sarkıklık oldu biraz sizce hangi hareketleri yapmalıyım toparlamak için?? (buarada evde bir dambıl takımım ve mekik sehpam var salona gitmek gibi bir fırsatım yok henüz) bir de göbek çevrem 103-4 cm kılom90, üç ay öncesinde 100 kg ye 108-109 cm di. . ama artık kilo veme hızım baya azaldı (biraz diyet biraz yürüyüşle bu kıloyu verdim) sizce mekik çekmek göbeğimi eritmeye yardımcı olur mu? bazıları kas yapar diyor ama ben kas yapmak istemıyorum 80-82 kıloya düşene kadar. .
  • arkadaşlar bugünlerde alt mideyi eritmek için koşmaya başladım ama kilolar göbekten değil kollardan gidiyo nedense.Bunu önlemek için hangi supplementi almalıyım.Biraz daha şişirmek istiyorum kolları ama yağ yakarken iyice küçülüyolar :D bari sabit dursalar.Protein tozu mu aminoasit mi hangisini önerirsiniz? ve sebebiyle tabi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün itibariyle ülkeye giriş yapmış ptt teslim almış aradım fakat mesayi bittiği için cevap alamadım pazartesi arıyacam.

ptt yi aradım paketin hatay da oluğu söyledi.(ne alakaysa ben istanbuldayım)hatay şubesini aradım benim barkot numaramı başka bir pakete yapıştırmışlar, paket bizde değil dediler,sizin paketiniz gümrükte olabilir ptt takip numarasını öğrenin ben yardımcı olurum size dedi.ben bu numarayı nereden öğrenebilirim elimde dhl global mail in verdiği GM ile başlayan uzun bir takip numarası var onu veriyorum bu çok uzun diyorlar badybulding.com dan alışveriş yapanlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim

Oğuz kardeş,bi tane abi vardı bodybuilding.com'da Türk.Ona facebooktan arkadaşlık teklifi gönderdim.Daha önce ordan alışveriş yaptığını söyledi.Nasıl olduğunu soruyum bi ona tabi kabul ederse teklifi.

ben bugün gümrüğüde aradım ancak onlarda barkod numarası istiyorlar bu barkod numarasını bulabilsem olay çüzülecek.siteye sordum öyle bir numara yok diyor gümrüktekide o numara olmadan işlem yapamam diyor.anlamadım valla.

Arkadaşlar bb.com dan vermiş olduğum sipariş bugün adresime geldi.(çok sevindim)

Hayırlı olsun.Nasıl olduda geldi? Hangi ürünü aldın,kaça patladı?

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.Nasıl olduda geldi? Hangi ürünü aldın,kaça patladı?

ürün toplam 80 tl tuttu türkiyede 180 tl 100tl kardayım 1.1 lbs lik bir üründü zaten sanslıymışım direk adrese geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoguzZ92 -- 17 Haziran 2011; 23:01:20 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.