Yüzbaşı
12 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 11 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet arkadaşlar Başkent PDR ye girmekti sene başında düşüncem %50 burslu olarak girmiş bulunuyorum. Hazırlık atlamayı düşünen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz.
arkadaşlar 29 yaşındayım yıllar sonra hazırlanıp bi gireyim dedim sınava ygs iyiydi ama lys matematik hiç çalışmadım ve kötü geçti sınavımda.
ygs5 55k okuldan 38 geliyor
mat 9
geo 9
edebiyat 40
coğrafya 20

sizce tm3 sıralamam hangi seviyede olur?
arkadaşlar merhaba yaşım 29 şimdiye kadar örgün öğretimde üniversite hiç okumadım. yıllardır işe girmiş çalışır vaziyette hayatımı devam ettirdim bu arada askere gittim geldim. geçen yaz bir anda hayatımdan çok sıkıldığımı ve yapmak istediğimin bu olmadığını düşünerek işten ayrıldım kendi çapımda sınava hazırlandım. özel üniversitede rehberlik danışmanlık okumaktı düşüncem ama merak ettiğim bir şey var. sizlere danışmak istedim:
ygs sonucumun resmini koyuyorum. lys matematik bilgim 0. lisede zaten nefret ederdim matematikten bide üstüne o kadar yıl geçince hiçbir şey kalmadı aklımda. geometri severim analitik dışında belki ordan birşeyler yapabilirim. onun dışında edebiyat ta hiç bilmiyorum ama onu çalışıyorum , bir şeyler yapabilirim edebiyatta kendime güveniyorum. okuduğumu anlama kabiliyetim yüksek. okuldan gelecek puanı 60 üzerinden 38 olarak hesapladım.
gelelim sormak istediğim şeye: sizce devlet üniversitesi kazanmam mümkün mü??? kaç net yapmam gerekli devlet üniversitesinde rehberlik okumak için?
zaman ayırıp fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum istediğim bölümde hazırlık var. Eğitim dili ingilizce olmamasına rağmen tamamen "duygusal" nedenlerle 1 yıl hazırlık koymuş adamlar. Başkent üniversitesinden bahsediyorum bu arada. Şimdi benim 1 yılım gerçekten hazırlığa verecek bir yılım yok yaş itibariyle. hemde boşuna para olarak görüyorum bunu. Bunlar eğitim yılı başında bir sınav yapıyorlar hazırlık atlamak için. Benim orta seviye ingilizcem var yıllardır film izlemenin ve arada sırada edindiğim yabancı kız arkadaşların bana kazandırdığı. Yalnız bu ingilizce gramer bilgisini çok içermiyor yani öyle kurallı düzgün cümlelerle konuşamıyor olabilirim. Kelime bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum. Benim bu sınavı atlamam gerekli. Şimdi haziran ayınca bu tip kurslar açılıyor bildiğim kadarıyla bu kurslara başlasam eylül başında ki bu sınavı geçebilir miyim acaba? ya da daha önceden mi başlamak gerekiyor hazırlanmaya?
Daha önce bu tip sınavlara giren, hazırlanan, geçen, geçemeyen arkadaşların fikirlerini almak istiyorum mümkünse bu konuda.
2008 model midline otomatik bir golf var arkadaşlar. Lpg takılı 100.000 de km si var. değişen parçası yok camurlukta boya var sadece. f1 vitesmiş ayrıca. Ne diyorsunuz bu araç bu fiyata nasıldır? Ben binmek için alıyorum aracı ilk aracım olacak kısmet olursa çok kararsızım fiyat çok mu diye. Piyasayı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Al sat yapmayı düşünmediğim için cüzzi bir miktar pahalı olması önemli değil benim için. Yeter ki sorun yaşamayım araçta der geçerim ama çok pahalı derseniz tekrar düşünücem.
merhabalar ilk aracımı almak üzereyim 12.000 le başladım araba bakmaya ama içime sinen bir araba bulamadığım için epey kasarak 30.000 e kadar çıktım. Param hazır sayılır yalnız araba konusunda çok kararsızım dediğim gibi ilk aracım olacak ve ben cidden acemiyim bu konularda. baktığım birkaç araç var onların isimlerini buraya yazacağım ve siz değerli arkadaşların tavsiyelerini isteyeceğim.
1- honda civic 1.8 i-vtec çok güzel bir kasası var aracın i-shift vites için çok kötü şeyler söylemiyorlar. 30.000 civarında bulunabilen bir araç 2006-2007 modeli
2- focus 2 hb bu araca da bakıyorum bunun vitesi içinde güzel diyorlar
3- corolla hb bu araca da bakıyorum ama dizel otomatiğinde kullanılan multi mode vitesi eleştirenler çok oluyor o yüzden bu olursa sanırım benzinli olacak.
4-auris ama auris için bütçem tam yetmiyor sanki hep kazalı olanlar filan denk geliyor.

evet arkadaşlar benim baktığıım arabalar bunlar. bu arabalar hakkında fikri olan ya da başka bir araba tavsiye edecek olan arkadaşlar varsa seve seve dinliyorum...
S3 almaya çok yakınım ama nasıl alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Vodafone un 134 tl ödemeli paketi uygun geliyor en çok. 1000 dakika konuşma ve sms + 1 gb internet var içinde. Bu telefon internetsiz olmaz. O kadar uzun taahhütte bulunmayayım diyorum ama başka türlü daha pahalıya gelir diye korkuyorum. İnternet paketleri el yakıyor zaten bir de konuşma eklenince fatura kabarıyor. Alan arkadaşlar nasıl aldılar acaba diye merak ettim ve bu konuyu açtım. Belki daha uygun alabilenler vardır almak isteyen diğer arkadaşlara yol gösterirler.
Arkadaşlar film izlerken bazen resimdeki gibi çizgiler görüyorum. Ama özellikle çizginin göründüğü kareyi tekrar oynatınca yine görüyorum. Sadece filmin belli yerlerinde oluyor. Farklı filmlerde karşılaştım bununla. Acaba neden olabilir sizce? Monitörde bir sorun olabilir mi? Yada ekran kartında? imzamdaki sistemi kullanıyorum.

Arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum. Oyunlarda takılma filan olmadan oynayabilmeme rağmen oyun vidyolarında takılmalar yaşıyorum ve ses cızırtı halinde çıkıyor nerdeyse. Bunun nedeni nedir sizce? Ekran kartımda bir sorun olabilir mi?
Arkadaşlar dün aldım aleti, aldığım yerde ki eleman 8 saat şarj olsun demişti. Şarj ettim. Şimdi bağlamak istiyorum ama acaba direk prize bağlamak zorunluluğum var mı? Yani 6 lı prize bağlasam ups yi birşey farkeder mi?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 403
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 5.917 (Bu ay: 354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.