Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama kimse iplememiş.
    bsn cellmass ürünü kaslada su mu biriktiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 3 Ocak 2012; 18:08:36 >

ADAM HAYVAN.. Hannibal.. Barilla da öğrencisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 3 Ocak 2012; 18:23:33 >

Orijinalden alıntı: ahmet//

Valla ben 7 sene boyunca yüzdüm, hayatımın bir parçası olmuştu artık yüzmek. Geçen yıl bıraktım yüzmeyi, boy 1,73-74 gibi bir şey, kilo 63 yağ oranım %7,5. Sizce ne kadarı ideal bu yağ oranın, biraz yağlanayım mı ne yapayım ? Karın kasları tamamen belirgin de çok çizgi çizgi duruyor, çok gergin gibi. biraz yağ alsam nasıl olur ?

ne yağ alacaksın deli etme bizi biz burda %8 i bile göze aldık %7 olsun senin olsun bende 1 ay sonra %7 olacam allah yardım ederse.. sen kas almaya bak. boyun çok uzun değil kilon çok az sen kas kütlesi ekle o vücuda onun dışında bomba gibisin..

not: demek karın kasları çizik çizik haa tamda istediğim gibi hele hele bir %8 olayım benimde öyle olacak

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama kimse iplememiş.

bsn cellmass kreatin ürünüdür. kreatin vücutta su tutar ama kas gelişimine destek sağlar.

Orijinalden alıntı: red alert2

Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama kimse iplememiş.

normalde creatin monohidrat bu su toplama olayına neden olur. Aslnda kotu bisiy degildir direk kas gelsmesine etki eder.
    bsn cell mass da creatin ethil ester var ki iddalarına gore su toplamıyomus vucudun ama ne kdr dogrudr kullanmadıgım icn bilemicem ki su aralar arastrıyorm kullanmak istedigm bi supplement post workout icn birebir aynı urunde hem creatin hem glutamin iceren baska bi urun de yok bildigm
  • bu alt karın kasları üstlerden daha mı derinde acaba anotomik olarak.O kadar çalışıyorum üst karnı elleyince çok net hissediliyo baklavalar.Alt karını ara ki bulasın zar zor ele geliyo.Gözükmesinden bahsetmiyorum arkadaşlar.Tamam alt karın daha yağlı olur zor gözükür ama gözükebilmesi için de bişeyin olması lazım dimi?.Alt karın hiç şişmiyo zaten antremanda da pek yanmıyo.Üst karında 2 tane yapınca sızlamaya başlıyo alt karında 50 tane yapsan anca yanıyo.Ben anlamadım ki nasıl yapcaz bu alt karnı

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bu alt karın kasları üstlerden daha mı derinde acaba anotomik olarak.O kadar çalışıyorum üst karnı elleyince çok net hissediliyo baklavalar.Alt karını ara ki bulasın zar zor ele geliyo.Gözükmesinden bahsetmiyorum arkadaşlar.Tamam alt karın daha yağlı olur zor gözükür ama gözükebilmesi için de bişeyin olması lazım dimi?.Alt karın hiç şişmiyo zaten antremanda da pek yanmıyo.Üst karında 2 tane yapınca sızlamaya başlıyo alt karında 50 tane yapsan anca yanıyo.Ben anlamadım ki nasıl yapcaz bu alt karnı

favori hareketim :) iyi çalıştırır..

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

bu alt karın kasları üstlerden daha mı derinde acaba anotomik olarak.O kadar çalışıyorum üst karnı elleyince çok net hissediliyo baklavalar.Alt karını ara ki bulasın zar zor ele geliyo.Gözükmesinden bahsetmiyorum arkadaşlar.Tamam alt karın daha yağlı olur zor gözükür ama gözükebilmesi için de bişeyin olması lazım dimi?.Alt karın hiç şişmiyo zaten antremanda da pek yanmıyo.Üst karında 2 tane yapınca sızlamaya başlıyo alt karında 50 tane yapsan anca yanıyo.Ben anlamadım ki nasıl yapcaz bu alt karnı

işte sorun burda.Alt karının hareketleri çok zor.Bu hareket captains chair ile eşdeğer galiba.Bu daha zor hali gibi.Bunu yapacak malzeme yok salonda.Bunla en fazla 10 tekrar yapabilirim heralde.O kadar tekrarla da yanma olmaz.Alt karın hareketleri aşırı zor aşırı güç harcatıyo.Ama üst karın öyle mi yanmanın verdiği acı olmasa 1000 tane bile ard arda çekilebilir.Alt karında karnımın yandığı için değil yorulduğum için bırakmak zorunda kalıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

işte sorun burda.Alt karının hareketleri çok zor.Bu hareket captains chair ile eşdeğer galiba.Bu daha zor hali gibi.Bunu yapacak malzeme yok salonda.Bunla en fazla 10 tekrar yapabilirim heralde.O kadar tekrarla da yanma olmaz.Alt karın hareketleri aşırı zor aşırı güç harcatıyo.Ama üst karın öyle mi yanmanın verdiği acı olmasa 1000 tane bile ard arda çekilebilir.Alt karında karnımın yandığı için değil yorulduğum için bırakmak zorunda kalıyorum.

Bunda zorlanacak bir hareket yokki. Ağırlıksız yaparak ısıt, sonra al dambılı ayağına 2x10 yeterli.

Bacak çalışmıyosan tabi yaparken zorlanabilirsin. Ben ilk ayımda bile rahat yapıyodum.

Dips istasyonunda yapılabilir. Barfiks barında bara tutunarak bacağı çekebilirsin

yinede alt karnımı çalıştırmıyo bilaader diyosan,

şu basit hareketlerde yeterli olur.
  • bacağı ilk günümden beri çalışıyorum da bu haraketi yapınca derman kalmıyo kasıklarım ağrıyo.Ben boş yapmaya bile yetişemiyorum sen dambıl al diyosun ayağına.Aslında bu asılı olarak yapılan hareket yerde yatarak yapılanla aynı gibi.Tek fark bacakların ağırlığının daha çok binmesi galiba.

Birde omuz için tavsiyeleriniz neler dambıllarım ve z barım var onlarla çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 4 Ocak 2012; 5:05:27 >

Orijinalden alıntı: Nipponese

Arkadaşlar bizim okulda 12.30 gibi öğle tenefüsleri oluyor. Yemek yemek için. Kilo problemim var o sırada yiyebileceğim bisküvi falan varmı dediğim gibi kilo problemim var.

Ton balikli sandivic ye hazirla evde ole gotur ben ara ogun olarak onu yiyorum okulda

Arkadaşlar bizim okulda 12.30 gibi öğle tenefüsleri oluyor. Yemek yemek için. Kilo problemim var o sırada yiyebileceğim bisküvi falan varmı dediğim gibi kilo problemim var.

eti form yada mavi yeşil keten tohumlu tüket, içecek olarakta şekersiz yeşil çay
    fazla sabırada ihtiyacın yok , vucudun büyüme döneminde istediğin şekle rahatça sokarsın sadece az azim lazım o kadar.

102 kg den 77 kg ye düştüm geçen yıl, halen 77 kg yim, bir eti formu 3 öğüne bölerek yerdim. Sen günde 1 öğüne 1 paketi yer götürürsün etki bile etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 4 Ocak 2012; 8:14:04 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her gun ton baligi alamam butce zorlanmasin. eti formmu alaym yas 16

Ama ton balığı çok önemli , açlığını gidermek için bisküvi alacaksan yağ oranı azaltılmış bir ürün al bisküviye karşı maalesef bir açlık oluyor bende de oluyor gözüm Eti Burçak a takılıyor ama yine Eti Form alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 4 Ocak 2012; 15:13:36 >
  • abı mıllet bakla bakla karın kasına takmıs .. oysa ben nasıl anlatsam mesela bır boksor dusunun .. kas yıgını ama ustu bır katman yag ıle kaplı kalın ense .. kemıklı yapı kutuk gıbı ..ucgen vucut efsanesı varya .. bunlarda bıldıgın dıkdorgen ..

.. dık durup kafamı egıp gogus kısmının altında bombelı bır yapı gormuyorsam problem yok mutlu oluyorum .. .yanı alt taraf balkon olmayacak ..!! ınce olmasada olur .. ınsanın gıydıgı kıyafetler bıle bır anda vucudda durusu degısıyo .. gorunusun degısıyo .. ama ye ıc yat ruh gıbı oluyosun ..

..bu ıslerle profesyonel ugrasanlar farklı elbette .. fakat 2 yıldır yılda 7-8 ay kadar gıdıyorum spora .. cokda faydası oluyor .. 90 kıloyum .. ama 3 km rahat rahat hafıf tempo durmadan kosabılıyorum . ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

abı mıllet bakla bakla karın kasına takmıs .. oysa ben nasıl anlatsam mesela bır boksor dusunun .. kas yıgını ama ustu bır katman yag ıle kaplı kalın ense .. kemıklı yapı kutuk gıbı ..ucgen vucut efsanesı varya .. bunlarda bıldıgın dıkdorgen ..

.. dık durup kafamı egıp gogus kısmının altında bombelı bır yapı gormuyorsam problem yok mutlu oluyorum .. .yanı alt taraf balkon olmayacak ..!! ınce olmasada olur .. ınsanın gıydıgı kıyafetler bıle bır anda vucudda durusu degısıyo .. gorunusun degısıyo .. ama ye ıc yat ruh gıbı oluyosun ..

..bu ıslerle profesyonel ugrasanlar farklı elbette .. fakat 2 yıldır yılda 7-8 ay kadar gıdıyorum spora .. cokda faydası oluyor .. 90 kıloyum .. ama 3 km rahat rahat hafıf tempo durmadan kosabılıyorum . ..

ben hesapladım bu yıl 300 günüm sporda geçecek :)

Haftanın her Pzt, Sal, Per ve Cuma günleri. (İdeal değil 1 gün spor 1 gün dinlenme ideali ama napalım 2 gün üst üste çalışmanında zararı yok :S )

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Her gun ton baligi alamam butce zorlanmasin. eti formmu alaym yas 16

Ama ton balığı çok önemli , açlığını gidermek için bisküvi alacaksan yağ oranı azaltılmış bir ürün al bisküviye karşı maalesef bir açlık oluyor bende de oluyor gözüm Eti Burçak a takılıyor ama yine Eti Form alıyorum :)

Ne gibi bir önemi var ton balığının?

Psn: Galifianakiss
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.