Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1990. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    ARKADASLAR PT ALANA ÇAKMA NİKE AİRMAX HEDİYE İNSTAGRAMDAN ALDİM
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 18 Ekim 2016; 21:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 ayda bir ultimate whey veya daha sıcak bir whey bulduğumda onu alıyorum.

Şuanki whey kullanımım her gün 1ölçek

Off günlerde whey almayı bırakmayı düşünüyorum. Normalde off günde kahvaltıda yulafın içine atardım daha kolay biterdi tadı güzel olduğu için..

Son olarak blender alsam kahvaltıda yumurta akı(sarı-beyaz hepsi), yulaf, whey, süt, muz nasıl bir shake yapabilirim?

Vücut geliştirme için pratik tariflerin shake'lerin olduğu bir site veya kanal var mı?

Ben yulaf lor makarna bulgur princ tavuk gogsu

Lor ve lulafi sabahlari makarna princ tavuk gogus aksamlari normal yemegin yaninda yiyorum.

Wheyide hftada 4 gun ant oncesi ve sonrasi tuketiyorum bu halde ayda 1 kilo artiyorum.

Yok rendermis yok oymus buymus 4 5 yumurtaymis gerek yok bunlara bence.

Beni zorlayan tek öğün kahvalti, 4 yumurta ye ye bitmiyor, 150gram yulaf ye ye bitmiyor. Bunlari yememe ragmen kilo alamiyorum cunku 82 kgım. 250gram karb almam lazim. Patates ve tavukda birsey yok, hem seviyorum hemde zamanim oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Günde 300gram tavuk (baby piliç tava), 600gram haşlanmış patates yemenin vücuda alerjik veya sindirimsel bir zararı olur mu ?

2 ayda bir ultimate whey veya daha sıcak bir whey bulduğumda onu alıyorum.

Şuanki whey kullanımım her gün 1ölçek

Off günlerde whey almayı bırakmayı düşünüyorum. Normalde off günde kahvaltıda yulafın içine atardım daha kolay biterdi tadı güzel olduğu için..

Son olarak blender alsam kahvaltıda yumurta akı(sarı-beyaz hepsi), yulaf, whey, süt, muz nasıl bir shake yapabilirim?

Vücut geliştirme için pratik tariflerin shake'lerin olduğu bir site veya kanal var mı?

Ben günde 800 gr tavuk yiyorum bir zararını görmedim :) patates hiç yemem pirinç de tam ölçü değil ama 200 gr civarı tüketiyorum.

Sindirim tabiki zor ama yemek sırasında ve sonrasında su içmemeye alıştım böylece daha iyi sindiriliyor.Yulafa da abandığım için pek problem olmuyor.

dediğin karışımı da yumurta hariç yulafı akşamdan suda bekletip muz ve üzümle karıştırıp yapıyorum.

off günlerde sadece kahvaltı da whey alıyorum.Amaç zaten protein açığını kapatmak.Off günlerde karbonhidratı da biraz kısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 19 Ekim 2016; 17:06:06 >
    Ben bulk donemindeyim, kilo almaya da calisiyorum. Bu yuzden patatese de abaniyorum. Ogunlerime kepek ekmegi fistik ezmesi eklemeyi dusunuyoeum, ciddi anlamda gelisimim yavasladi kilo alamiyorum kolda cm arttiramiyorum daha yolun basinda boyle ise bir seyi yanlis yapiyorum. Sadece stres fazla onunda vucutdaki proteinleri erittigini dusunmuyorum :)

• Le Protein
    Bu mesaja eklenen görseller:

### DH Body Builders ###

• Arkadaşlar kendime etkili bir program yazmaya çalışıyorum. Araştırma süreci biraz yoruyor. İstiyorum ki her bölgemi çalıştırabileyim. Mesela triceps bölgesinde 3 kas grubu var. Hangi hareketler bu grupların hangisine yada hangilerine etki eder. Bunları böyle boyalı alanlarda vs görebileceğim uygulama vb. yardımcı birşey var mı ? Tek tek araştırmak çok yordu.

Orijinalden alıntı: MtnK34

hocam hocam hocam hocam

MASALLAH KANKAMA

• Hocam sürekli aynı marka protein tozu kullanmak doğru değil. 1 kutu bitirip protein tozuna 3 hafta ara verdikten sonra başka bir marka toza başlamak lazım yoksa vücut bi süre sonra protein tozunu algılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benzamin B kullanıcısına yanıt
    Protein tozunun tam olarak ne işe yaradığını araştır

Sabah kahvaltida 4 yumurta+400ml sut+ yarim.olcek whey ile bir shake yaptim. Tadi cok guzel oldu fakat bu 4 yumurtanin ne kadarini sindirir vucut? Cig yumrtayi sindirmesi cok cok zormus. Haftada 3 gun bu shakei icmem gerekiyor, yoksa kahvalti icin 1 saat erken kalkmam gerekiyor o da thamini 5 gibi. O saatde insanin birsey yiyesi gelmiyor

• Pazartesi : Omuz+Arka Kol

Salı : Off

Çarşamba : Bacak+Sırt

Perşembe :Off

Cuma : Göğüs+Ön Kol

Cumartesi : Mide

Ant önce : Universal Atomic 7 BCAA

Ant hemen sonra : Multipower Amino Mega Shot 1 Ampul 10/15dk sonra Optimum Whey P.Tozu.

Cumartesi mide ant. sonrası sadece Optimum Whey.

Bilgili arkadaşlar programım, takviyeler ve kullanım şekilleri hakkında görüş bildirirlerse sevinirim.

Teşekkürler.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.