Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Hoşuma gitti paylaşayım dedim.

### DH Body Builders ###

Anlamadım resmi

2 sinin de yağ oranı %10 demek.Biri kas yapmış biri boş boş beklemiş

@PracticeMan
    45 dk çok az değil mi?.Neden 45 dk dan sonra ağırlık çalışılmasın ki.Ben hiç 45 dk çalışan görmedim bugüne kadar.Ben 1-1.5 saat arası çalışıyorum yetiyo bana.Mesela meter 3 saat çalışıyormuş.Kim bilir coleman arnold kaç saat çalışıyodu.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

Hoşuma gitti paylaşayım dedim.

### DH Body Builders ###

Anlamadım resmi

2 sinin de yağ oranı %10 demek.Biri kas yapmış biri boş boş beklemiş

@PracticeMan
    45 dk çok az değil mi?.Neden 45 dk dan sonra ağırlık çalışılmasın ki.Ben hiç 45 dk çalışan görmedim bugüne kadar.Ben 1-1.5 saat arası çalışıyorum yetiyo bana.Mesela meter 3 saat çalışıyormuş.Kim bilir coleman arnold kaç saat çalışıyodu.

Cok iddiali bir vucut lazimsa , film yildiziysaniz veya vucut yarismalarina katilacaksaniz saatlerce ve gunlerce calisilabilir.Ama siradan bir insan icin haftada 3 gun , 30ar dakikalik calisma fazlasiyla yeterli olacaktir.Haftada 4 gun , 1er saat seklinde daha agir bir programda uygulanabilir tabi.

Resime gelecek olursak eger sagdaki adamda tras edilse fena durmaz , digeri cok abartili cunku gerek yok okadarina.
  • Ya gerçekten inanamıyorum sizlere.30 dakikada ne yapılabilir.Isınmayla bile 5dk sı gitti.3 hareket yapılabilir maksimum 30dk da.Eee geri kalan hareketler ne olacak?.Bi de bütün ağırlıklar sizin istediğiniz şekilde hazır olarak beklemiyor ki salonda.Onu al ordan oraya tak.Kullanacağın bölgeye taşı.Kendin kaldırabileceğin ağırlığı tak.Bunlar da zaman alan işler.Eğer gerçekten kendinizi zorlayacak bi ağırlık çalışıyosanız bu ağırlıktan sonra hareketler arası en az bi 2-3 dk dinlenmek gerekir.Zaten dinlenmeye ihtiyaç duymuyosanız olmamıştır o antreman.Flexor hocamızın bir sözü vardı bodyforumda.Eğer çay bardağını tutamıyor haldeyseniz kol antremanınız başarılı olmuştur demişti.30dk çalışmayla göğüs+kol çalıştık diyelim.Bu sürede bırak çay bardağını tutamama çalıştığının bile farkında olmazsın.Acı filan bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 30 Aralık 2011; 6:49:59 >

Ya gerçekten inanamıyorum sizlere.30 dakikada ne yapılabilir.Isınmayla bile 5dk sı gitti.3 hareket yapılabilir maksimum 30dk da.Eee geri kalan hareketler ne olacak?.Bi de bütün ağırlıklar sizin istediğiniz şekilde hazır olarak beklemiyor ki salonda.Onu al ordan oraya tak.Kullanacağın bölgeye taşı.Kendin kaldırabileceğin ağırlığı tak.Bunlar da zaman alan işler.Eğer gerçekten kendinizi zorlayacak bi ağırlık çalışıyosanız bu ağırlıktan sonra hareketler arası en az bi 2-3 dk dinlenmek gerekir.Zaten dinlenmeye ihtiyaç duymuyosanız olmamıştır o antreman.Flexor hocamızın bir sözü vardı bod****da.Eğer çay bardağını tutamıyor haldeyseniz kol antremanınız başarılı olmuştur demişti.30dk çalışmayla göğüs+kol çalıştık diyelim.Bu sürede bırak çay bardağını tutamama çalıştığının bile farkında olmazsın.Acı filan bile olmaz.

Cay bardagi tutamama olayi koldan cok , bilek ve onkol calisinca oluyor

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Ya gerçekten inanamıyorum sizlere.30 dakikada ne yapılabilir.Isınmayla bile 5dk sı gitti.3 hareket yapılabilir maksimum 30dk da.Eee geri kalan hareketler ne olacak?.Bi de bütün ağırlıklar sizin istediğiniz şekilde hazır olarak beklemiyor ki salonda.Onu al ordan oraya tak.Kullanacağın bölgeye taşı.Kendin kaldırabileceğin ağırlığı tak.Bunlar da zaman alan işler.Eğer gerçekten kendinizi zorlayacak bi ağırlık çalışıyosanız bu ağırlıktan sonra hareketler arası en az bi 2-3 dk dinlenmek gerekir.Zaten dinlenmeye ihtiyaç duymuyosanız olmamıştır o antreman.Flexor hocamızın bir sözü vardı bod****da.Eğer çay bardağını tutamıyor haldeyseniz kol antremanınız başarılı olmuştur demişti.30dk çalışmayla göğüs+kol çalıştık diyelim.Bu sürede bırak çay bardağını tutamama çalıştığının bile farkında olmazsın.Acı filan bile olmaz.

Cay bardagi tutamama olayi koldan cok , bilek ve onkol calisinca oluyor

o bir abartı terimi ama gerçekten bi sefer olmuştu bana kollarım titriyodu artık.Gerçek idman böyle olmalı bence.
  • En son gaspari myofusion whey protein kullanıyordum, bitmek üzereydi, şu sıralar bsn syntha-6 ismini çok duydum ancak muscletech hard core proteinde karar kıldım ve onu aldım, nasıldır kullanan varmı ?

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: blacklotus

En son gaspari myofusion whey protein kullanıyordum, bitmek üzereydi, şu sıralar bsn syntha-6 ismini çok duydum ancak muscletech hard core proteinde karar kıldım ve onu aldım, nasıldır kullanan varmı ?

### DH Body Builders ###

İyi güzeldr muscletech sivilce yapar ama benim 5 gun falan oldu bicepsde bile cikti :) ama sunu soyliyim cikolatali alma zar zor iciyorum

quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_GençkanD

quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

iyi günler burda 9 sayfalık bu konuya rastlayınca bu konunun tutulduğunu gördüm ve bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim kendim 2 yıldır yapıyorum fakat bunun 1 yılı kilo verdiğim ve bilnçsiz yaptığım bölüm asıl olarak 1 yıldır yapıyorum 100 kilo ve çok yağlı olarak başlamıştım şuanda 1.88 boy 88 kilodayım herşey hakkında bilgim yok fakat bir çok supplement kullandım bendeki etkilerini nelerle kombine edebileceğinizi ne zaman ve nasıl almanız gerektiği gibi konularda yardımcı olabilirim isteyenlere

umarım buralardasındır dostum.Şu an bende aynı durumdayım yeni başladım.105 Kg civarıyım boy 1.82 :(( ama azimliyim izlediğin yolu bana anlatırsan sevinirim. Yağ yakıcı mı kullanayım? yardımlarını bekliyorum

buralardayım dostum her türlü yardımcı olmaya çalışırım alıntıladığın yazıyı ne zaman yazdım bilmiyorum ama üstünden baya bir geçti bilgi olarak da fiziksel olarak da tecrübe olarak da kendimi baya geliştirdim. ilk başladığımda bana bir kişi bile yardımcı olmamıştı ben kendim araştırdım uğraştım forumları,makaleleri okudum bu işin ehli insanlarla iletişime geçip bilgiler almaya çalıştım ve amacıma ulaştım bilgi olarak.bazı şeyleri deneyerek hatalar yaparak öğrendim ama bilgi konusunda kendime yetecek kadar bilgim fazlasıyla mevcut istersen özelden her türlü suppement vs ile ilgili yardımcı olurum fakat çalışma programı malesef profyonel bir şekilde hazırlanması gerektiği için çok yardımcı olamam ama elimden geleni yaparım genede özelden bekliyorum sorularını

Azmini ve çabanı tebrik ettim. Millet salonlarda kafasına göre hareket edip, dışarda bulduğunu yiyor. Bu sporu bilinçli yapmak gerekir. Makale, bilimsel yazı okumak, tecrübeli birisine ve hocalara çekinmeden danışmak gerçekten önemli.

ilk önce teşekkür ederim. o yazıyı yazalı baya oldu şuanda 4. yılım sporda fakat şuanda bazı işlerimden dolayı 6 aydır sağlıksız besleniyorum ve düzenlerimin hepsi alt üst olmuş durumda ve bir 6 ay daha böyle devam edecek sonra tekrar işlerim düzelince eski sistemime döneceğim buraya arada bakarım isteyen arkadaşlara özellikle supplementler hakkında her türlüsünü kullandım sayılır(protein tozları, amino asitler , performans arttıcılar, creatinler vs.) çok vaktim olmuyor fakat eğer isterseniz buraya beslenme ve çalışma programımı gün içinde neler yaptığımı neler yediğimi uyku düzenimi vs öğrenmek isteyen olursa ve vaktim olursa yazarım

Orijinalden alıntı: blacklotus

En son gaspari myofusion whey protein kullanıyordum, bitmek üzereydi, şu sıralar bsn syntha-6 ismini çok duydum ancak muscletech hard core proteinde karar kıldım ve onu aldım, nasıldır kullanan varmı ?

### DH Body Builders ###

parasını haketmeyen bir ürün. sırf pahallı diye alıyor millet

optimum alabilirsin syntha farklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yonto123

Arkadaslar kreatin kilo aldiriyormu yav tartida tok karnina 74 ciktim korktum bi an ?

?

Arkadaslar kreatin kilo aldiriyormu yav tartida tok karnina 74 ciktim korktum bi an ?

2 haftadır kullanıyorum kilo almadım,verdim hatta 1 kilo daha

Psn: Galifianakiss
  • quote:

quote:

2 haftadır kullanıyorum kilo almadım,verdim hatta 1 kilo daha

Tamam sorun yok zaten bel 82 cm olmus ,3 cm azalmis kas olarak kilo aldim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 31 Aralık 2011; 11:34:52 >

Orijinalden alıntı: gastly06

beyler protein tozu tavsiyesi alabilirmiyim ?

Butce uygunsa muscletech nitro tech veya on olabilir hydrowhey falan o da olmadi multipower no xplode falan

http://img822.imageshack.us/img822/8666/1111111111111mz.jpg

Orijinalden alıntı: wheaston

2 aydır çalışıyorum . Tamamen doğal yollar ile .
    35 - 118 - 100 - 80 .

Çok iyi özellikle kollar benim 1,5 ay oldu daha 31 cm

Psn: Galifianakiss
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

2 aydır çalışıyorum . Tamamen doğal yollar ile .
    35 - 118 - 100 - 80 .

arka kol sağlam, zaten koluda o iri gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.