Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Adam bu fotoları kendi sitesinde paylaşıyor zaten.herkese ilaçlı diyenlere aldırma takip ediyorsan vazgeçme güzel bilgiler veriyor bu eleman.

http://bbgarmy.com/bulk-donemi-beslenme-duzeni-nasil-olmalidir.html

hayda :D kafam karıştı.

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Adam bu fotoları kendi sitesinde paylaşıyor zaten.herkese ilaçlı diyenlere aldırma takip ediyorsan vazgeçme güzel bilgiler veriyor bu eleman.

bbgarmy.com
    Bulk Dönemi Beslenme Düzeni Nasıl Olmalıdır? | BBG Army | Bodybuilding ve Fitness
    http://bbgarmy.com/bulk-donemi-beslenme-duzeni-nasil-olmalidir.html

hayda :D kafam karıştı.

kim ne istiyorsa onu takip etsin. ben uyardım sadece. sonuçta kandıranlara değil kandırılanlara kızıyor millet

bunu da son kez koyuyorum. ama sizde farkı görecek "göz" de yok. insan görmek istediğini görürmüş.

sana göre "güzel" bilgiler, bana göre "süslü kelimelerle fazlalaştırılmış, saçma ve etkilemeye çalışan" bilgiler.

adam 3 senede zeus olmuş, 3-5 süslü kelimelerle paylaşım yapıyor, gelmiş bana güzel bilgi veriyor diyor. dinlemeye devam et o zaman.

zaten bu konuya girenler 12-17 yaş arasında genelde. millet billur geçmeye geliyor, ben dahil.

http://nattyornot.com/top-10-fake-natural-bodybuilders-youtube/

### DH Body Builders ###

• Uyarmışmış sanki adam ilaç kullanın diyor.takip edenlerin kasları eriyecek.bir gün steroids kullandığını açıklasa milletin hayalleri sönecek.

İlaç kullanmadan kim yapabilir zaten.kullanan adamı bu çekememezlik niye.

Şimdi savaş cebeci den bir paylaşım da gelebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 2 Eylül 2016; 1:10:08 >

Orijinalden alıntı: lahana35

### DH Body Builders ###

Beyler bu tarz vücut ciddi bir çalışma ve suplement kullanarak mümkünmü

iş hayatı, okul hayatı işin içindeyse zor olur.. Tabi şehir, imkanlar vb. de işin içine girdiğinde iş daha da karışıyor..

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

quote:

quote:

bu da benim hayvani programım

### DH Body Builders ###

tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Şaka gibi program gerçekten. Total 80 set var 55 dk cardio var ısınma dahil.

aynen ama çıkıyor hocam.hele bir de işimden ayrıldım dün bir süre kafa dinleyeceğim bu arada da spora ağırlık vereceğim vaktimi değerlendirmek için. 1 haftadır beklediğim supplementlerimde ulaştı bugün(aras kargonun tepeden tırnağa kulakları çınlasın,1 hafta oldu istanbul içinde teslim edemediler kargomu)

nonstop devam

Doğru bir çalışma sistemi değil , yarardan çok zarar verebilir. Daha doğru bir programlama ile bundan daha çok verim alabilirsiniz.

tavsiyelere açığım hocam

Yav hocam haftada her kas grubunu 2 kez çalıştıracak şekilde program bul,amaç sürekli kiloları artırmak olsun,çeşitli tekrar aralıkları kullan bu kadar basit.Bu program cidden çok saçma nasıl prograssive overload yapacak bir insan ,yapsa nasıl recovery olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm cümletten. Arkadaşlar ben yeni başlıyorum sayılır bu spora daha önceden çok sefer 2 -3 ay devam edip iş nedeniyle bırakmak zorunda kaldım . şimdi düzenli bi hayata girdim çok şükür , biraz araştırdım vucut geliştirmeyi ve benim yıllardır kilo

alamama nedenimin ektomorf diye bi saçma yapıya sahip oldugum içinmiş onu anladım. ince kemik yapısı zayıf kas lifleri ve hızlı bi metobolizma malesef illaki agırlık çalışarak kas yapısı inşa ederek kilo almam gerektigini anladım. bende buna göre bi beslenme düzeni

oluşturayım dedim ve google apps da günlük yedigin besinlerin kalori karbonhidrat ve protien hesaplayan myfitnesspal diye programı indirdim ve 1 hatfadır kullanıyorum sporda yapıyorum ve 1 kilo artışım oldu tabi su mu yağ mı bilmiyorum ama kas olmadıgı kesin :D

neyse günlük olarak 350 400 karbonhidrat alıyorum 150 180 protein ve 2700 3000 kalori degişiyor günlük , '' boy 178 kilo şuanda 63.8 '' evde bench sehbası barfiks ve ağırlıklarım var dambıl , bench demiri , z bar vs uyguladıgım program

1. gün bench press 4 x 8 - incline bench press 4x8 - dambıll fly 4x8 - biceps dambıll curl 3x8 - concentration curl 3x8

2. gün omuz military press 3x8 - Side Lateral Raise 3x8 -Upright Barbell Row 3x8 -Triceps - SKULL CRUSHERS 3x8 - dips 3x8 - CLOSE GRIP BENCH PRESSES 3x8

3. gün bacak squat 4x8 -Dumbbell Lunge 4x8 -kalf 3x12 sırt - barfiks 4x yapabildigim kadar -Single-Arm Dumbbell Row 4x8 -Bent Over Barbell Row 3x8 -

Dumbbell Shrug 3x 12 ( 1 . gün başlangıcı ve 3 .gün başlangıçı karın hareketleri yapıyorum elime 10 agırlık plakası alıp ve barfiksen karına çekerkende 10 kilo dambıll koyuyorum ayagıma ) 4. gün off sonra aynı devam.

Arkadaşlar evde gün içinde karbonhidrat ve protein ihtiyaçımı karşılayabildigim için protein tozu ve gainer almadım . kreatin almayı düşünoyrum kararsızım veya amino bunları yazmamın sebebim tecrübeli kardeşlerimden eleştiri yorum almak program tavsiyesi olabilr , beslenme olabilir suplement belirttigim gibi kreatin olabilir. varsa tavsiyesi olan buyursun hayırlı günler cümletten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüktenAdaM -- 2 Eylül 2016; 15:04:41 >

Bu programı salonda çabuk sonuç alsın diye 120 kilo adama verirler .adam kan revan içinde verir kiloları sonra da hastalanır :)

Yol yakınken hareket sayısını azalt :)

quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

aynen ama çıkıyor hocam.hele bir de işimden ayrıldım dün bir süre kafa dinleyeceğim bu arada da spora ağırlık vereceğim vaktimi değerlendirmek için. 1 haftadır beklediğim supplementlerimde ulaştı bugün(aras kargonun tepeden tırnağa kulakları çınlasın,1 hafta oldu istanbul içinde teslim edemediler kargomu)

nonstop devam

Doğru bir çalışma sistemi değil , yarardan çok zarar verebilir. Daha doğru bir programlama ile bundan daha çok verim alabilirsiniz.

tavsiyelere açığım hocam

Ne kadardır spor yapıyorsun ?1. ve 2. gün var diğer günleri koymamışsın diğer bölgelerin için nasıl bir program yazıldı ? 80 set gerçekten çok fazla, kaç saatin salonda geçiyor merak ettim? Mesela sırt ve göğüs çalıştığın zaman biceps-triceps devrede birde setler fazla sen onun üstüne biceps-triceps idmanı yapıyorsun hem normal zamanda girebileceğin ağırlığı giremezsin doğal olarak, hemde arkadaşın yazdığı gibi aşamalı olarak ağırlık arttıramazsın. Bir süre sonra sürantrenman olursun. Bazı insanlar deliler gibi abartarak biceps-triceps çalışır salonda kol sevdasından ama kolları gelişmez sürantrenman oluyorlar haberleri yok. Mesela her setin sonuna drop set eklenmiş resmen ezbere. Genede sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Eylül 2016; 17:24:55 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Merhaba arkadaşlar bacak antrenmani icin komando dansini programına ekleyen var mı ?

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

nonstop devam

tavsiyelere açığım hocam

Ne kadardır spor yapıyorsun ?1. ve 2. gün var diğer günleri koymamışsın diğer bölgelerin için nasıl bir program yazıldı ? 80 set gerçekten çok fazla, kaç saatin salonda geçiyor merak ettim? Mesela sırt ve göğüs çalıştığın zaman biceps-triceps devrede birde setler fazla sen onun üstüne biceps-triceps idmanı yapıyorsun hem normal zamanda girebileceğin ağırlığı giremezsin doğal olarak, hemde arkadaşın yazdığı gibi aşamalı olarak ağırlık arttıramazsın. Bir süre sonra sürantrenman olursun. Bazı insanlar deliler gibi abartarak biceps-triceps çalışır salonda kol sevdasından ama kolları gelişmez sürantrenman oluyorlar haberleri yok. Mesela her setin sonuna drop set eklenmiş resmen ezbere. Genede sen bilirsin.

eski yüzücüyüm,yüzücü olduğum zamandan fitness altyapım vardı hocam bbyi de geçen seneden beri yapıyorum ama arada ufak kopukluklarım oldu birtakım sebeplerden diğer günler 3.gün sadece kardio 4 ve 5 aynı program 6.gün kardio

Omuz ve bacak idmanı yok mu?

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir progainer alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte 34 gram koyacaksın ama fazla koyarsan kas artışının önüne geçemezsin mr. olympia falan seçilirsin sonra iş alma başına boşver

• amerikadan supplement getiriyorum ilgilenirseniz konuma bakabilirsiniz.

quote:

Bacak için sadece leg press ve calf raise var. Omuz için sadece ters butterflydan bahsediyor sanırım hocan bence acil olarak o salonu değiştir Cidden çok kötü bir program.

salon Türkiye'deki sayılı tesislerden,hocaların ikisi abi kardeş şampiyonlar biri Tr biri balkan şampiyonu,diğerleri milli sporcular ama programı yazanlar onlar değil...

Yaw Türkiyede dünya şampiyonu olmayan hoca mı var

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Split yapanlar öküz gibi hacime gecmeyin direk yaz bitti diye kuvvet antremani yapin 4-6 hafta

SÆ PROGRAM YAZAR MISIN HOCAM EMRE ARMAVUT BODI NASI YAPARIZ HOCAM IDEAL MI

@Amroth.@Fear The Reaper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 5 Eylül 2016; 14:53:37 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.