Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1973. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: eediz

savaş cebeci ve ege fitness der geçerim youtube da.

bunlar 1 ise geçmiş olsun diyorum bu piyasaya :D

Orijinalden alıntı: JazHoyt

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

savaş cebeci ve ege fitness der geçerim youtube da.

bunlar 1 ise geçmiş olsun diyorum bu piyasaya :D

kim 1 peki kimi dinleyelim türklerden sizde fikrinizi belirtin.

Yarışmacılar da sıkıntılı.Şuan bir numara gözüken Ertuğ evrekli ile Serdar Aktolga arasında da atışma var.

Benim kaynaklarım beraber çalıştığım hocalar...netten bilmediğim bir şey öğrenemiyorum.

Hoca derken özel ders değil mesela istanbulda üsküdar diyince ya da kadıköy hangi adamın salonuna gidileceği bellidir.bunları bulmak lazım.
    Nette o öyle söylüyor bu böyle söylüyor derken kafa çok karışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 9 Eylül 2016; 13:07:56 >
  • Günlük 600gram et ve 6 yumurta nedir kardeşim ? zaten sadece bunlar 160-170gram protein eder üzerine 200-300gram pilav tarzı yesen en az 35 gram civarı da oradan gelir etti 205,yanına yağ için kuruyemiş vesaire yesen oradan da bir 30-35 gelse etti 240 gr protein üstüne yulaf yesen 100gram +sütle yesen etti 260gr protein.Etin ne budun ne günde 260gram protein alıyorsun üstüne whey protein de kullansam mı diyorsun.Hayvan kadar 100-110 kg adamlar(örneğin şu çocuk 110 kg civarıydı şu anda da bir +100 ü var,arnold classic e hazırlanıyor şu anda 260 mı 270gram mı ne protein alıyorum günlük diyordu 1-2 hafta önceki bir videosunda)(https://www.youtube.com/channel/UCWl4r8lWQwk1BRQhNugBYzQ) steroidli halleriyle 260-280gr protein alıyor senin nasıl bir vücudun var da 260gram protein alıyorsun üstüne whey de alayım mı diyorsun.

Daha vücudunun asidik seviyesi ne halde onu düsünmek bile istemiyorum bu kadar asidik şey yerken bunların yanına alkali tarzda yiyecekler ilave etmiyorsan o daha da büyük sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 9 Eylül 2016; 13:13:57 >

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Ben bunlardan bir şey öğrenemezsin demiyorum.Türkiye de bir yok maalesef.Hep ego ve sidik yarışı var.
    Senin bahsettiğin iki adam çalışma stili bakımından bile birbirine ters

Yarışmacılar da sıkıntılı.Şuan bir numara gözüken Ertuğ evrekli ile Serdar Aktolga arasında da atışma var.

Benim kaynaklarım beraber çalıştığım hocalar...netten bilmediğim bir şey öğrenemiyorum.

Hoca derken özel ders değil mesela istanbulda üsküdar diyince ya da kadıköy hangi adamın salonuna gidileceği bellidir.bunları bulmak lazım.
    Nette o öyle söylüyor bu böyle söylüyor derken kafa çok karışır...

öyle iyi hocalar bulamayacak kişiler, büyükşehirlerde yaşamayan kişiler vs ne yapabilir ? mecburen bi youtubera güvenmek zorunda. yada nette forumda okudukları bilgilere ki onlarda komple birbirinden farklı ve hiç açıklayıcı deiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 9 Eylül 2016; 13:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MDV

37.6 derece ateşnen bu gun antreman yaptim. simdi kendimi gercekten cok kotu hissediyorum. Yarina atesim artmaz degilmi arkadaslar?

37 derecede antreman yapmak tehlikelidir keske yapmasaydiniz

1. brench press hareketini 20kg + bar ile yapıyorum ama göğüs kaslarımda herhangi bir ağrı hissetmiyorum, daha doğrusu yaparken hissetmiyorum sonrasında ağrı oluyor ama hareket esnasında kollarım titriyor. Yani kollarımdan dolayı ağırlığı çok arttıramıyorum.
    2. Gün gün ağırlıkları arttırmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar bir çok harekette bunu başardım ama Alternating Dumbbell Curl hareketinde olmuyor. 1 aydır 10 kg ile yapıyorum orda da dirsek ile bilek kısmı engelliyor gibi hissediyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar ?

Daha önce hiç vücut geliştirme yapmadım. Yeni başlayan birisi için hafif bir program verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SirDavos

beyler 2 ay oldu başlayalı bi kaç konu var sormak istediğim.
    1. brench press hareketini 20kg + bar ile yapıyorum ama göğüs kaslarımda herhangi bir ağrı hissetmiyorum, daha doğrusu yaparken hissetmiyorum sonrasında ağrı oluyor ama hareket esnasında kollarım titriyor. Yani kollarımdan dolayı ağırlığı çok arttıramıyorum.
    2. Gün gün ağırlıkları arttırmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar bir çok harekette bunu başardım ama Alternating Dumbbell Curl hareketinde olmuyor. 1 aydır 10 kg ile yapıyorum orda da dirsek ile bilek kısmı engelliyor gibi hissediyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar ?

bench yaparken barı ileri presslemeyi değil kendini benche doğru bardan uzağa itmeye çalış. dediğimi anladıysan göğüsle yaparsın hareketi. scapula retraction diye arat bide sırt sıkı olcak.
  • Streoid kullanmis arkadaslar pm den iletisime gece bilirler mi? Bir iki soracaklarim var kullanimi hakkinda

Orijinalden alıntı: IsO6

Big Ramy e nolmus oyle yav yuzu gozu sismis son gunlerde

adam suyu muyu kesti.kagit kesse kan kaybından gidicek

• arkadaşlar burda bodybuilding.com da verilen ünlü jim stoppani nin önerdiği bir günlük göğüs triceps kalf egzersizi var sizce biraz abartı değilmi aynı hareketlerden çok fazla var.  ### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: Fear The Reaper

Beyler sabah kahvaltısı için pratik shake tarifi var mı lor hariç mümkünse

40 yumurta
    2kg kaşar peynir
    4 muz
    4 havuç
    40 badem
    30 adet çilek
    1 tam karpuz
    < NAM-I DİĞER BIG BOSS > << ŞU ANA KADAR 98 KIZ İLE ÇIKTIM >> <<< 2015 | Porsche 911 Carrera 4 GTS Cabriolet [WHITE] >>> <<<< BABASININ HOLDING'ININ PATRONU. [-175.000 USD (Last Week)] $8.275 MILYON SERVET >>>> 55 CM KOL <<<<< KILO 130 >>> BENCH PRESS 300KG DEADLIFT 380KG SQUAT 360KG OVERHEAD PRESS 295KG <<<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIG BOSS-

quote:

40 yumurta
    2kg kaşar peynir
    4 muz
    4 havuç
    40 badem
    30 adet çilek
    1 tam karpuz

Eyv zunqi

Orijinalden alıntı: BIG BOSS-

quote:

40 yumurta
    2kg kaşar peynir
    4 muz
    4 havuç
    40 badem
    30 adet çilek
    1 tam karpuz

yaman sakacisin delikanlı

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.