Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1461. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

6 aylık gelişim sizin icin iyi
    fakat kilo vermek icin yazılan arkadaşların en büyük yanlışlarından bir tanesi tam anlamıyla protein almadan bu işe girişmeleri
    zayıflamak güzel birşey fakat hacimli olmadıktan sonra bir işe yaramıyorum benim görüşüm
    keske 6 ayda daha saglam beslenme ile zayıflasaydınız.

bundan sonra güzel bir bulka girip yaza da definisyonla parcalanırsınız

öncelikle tesekkur ederim

ben günlük nerdeyse sadece 50 protein alıyordum ve ilk 3 ay kaslarım eridi :( sonra salona yazıldım işte 3.cü ayda 75-80 protein almaya başladım günde şimdi ise 120 almam gerekiyor diye protein tozu ile o acıgı kapatmaya baslayacam bu aydan itibaren..

ama sunu ogrendim kilo nun yag oranıyla alakası nerdeyse cook uzak 2.ci ay resmimde 29.5 yağdı en bile şoke olmuştum..

Şimdi artı kas yapımına baslıyorum hedef fitness modeller gibi yani acıkcası cok büyük kaslara degil ama harrisons twinslerinki gibi bir vücut isterim :)

supplementler takviye görevindedirler
    o fitness modeller gibi olmak icin senelerce calısman gerek sakına kücümseme.
    bol bol komplex karbonhidrat takviyesi yap kendine
    5 yumurta+lor yulaf ögle tavuk ve bulgur aksam sebze yiyerek gerekli protein oranını yakalayablirsin

180cm, 90 kg, %8~ yağ oranı, 2 kür

42cm kol, 61cm bacak diğer ölçüleri bilmiyorum, uzun zamandır ölçü almadım :)

Sorusu olan varsa (beslenme, antreman, kür) yardımcı olabilirim. Antrenörlük de yapıyorum faal olarak.

Yalnız iki ayda sixpack, üç ayda 40cm kol gibi sorularla gelmeyin lütfen :)

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 28 Eylül 2014; 2:05:59 >
  • Suratımda son zamanlarda saçma sapan şeyler çıkmaya başladı acaba diyorum yumurtaları hep tam yiyorum ondan olabilir mi ? Burnumun yan tarafında sivilce demeye dilim varmıyor değil mübarek ur gibi bişey çıktı kocaman şimdide çenemde baya böyle yumru gibi bir çıkıntı oluştu. Zaten yemekleri hep tereyağında yapıyorum dikkat etmeden koyuyorum göz kararı 4 tam yumurta sarılardan gelen yağlarda var fazlamı geliyor acaba suratım saçma sapan hal alıyor.

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Suratımda son zamanlarda saçma sapan şeyler çıkmaya başladı acaba diyorum yumurtaları hep tam yiyorum ondan olabilir mi ? Burnumun yan tarafında sivilce demeye dilim varmıyor değil mübarek ur gibi bişey çıktı kocaman şimdide çenemde baya böyle yumru gibi bir çıkıntı oluştu. Zaten yemekleri hep tereyağında yapıyorum dikkat etmeden koyuyorum göz kararı 4 tam yumurta sarılardan gelen yağlarda var fazlamı geliyor acaba suratım saçma sapan hal alıyor.

Bilemeyiz. Her şey olabilir sebebi. Vg yapmadan önce de sivilce problemim vardı benim, şuanda fazla olmamakla birlikte var. Günde 5 yumurta yerim, süt tam yağlıdır, tereyağı yerim sabahları. Bunlara bağlı bir sivilce artışı olmadı bende.
  • Beyler bana da bir bakıverin o zaman. Bizim kampüste spor salonu var 2-3 tane. Başlayacağım birisine. Düzenli spor yapmaktır amacım öyle yarışma tarzı birşey istemiyorum. Baldır bacaktaki yağları eritmek, kolları ve omuzları kalıplandırmak ve olmayan göbeği en azından baklavalarla donatmak istiyorum.
    Anlayacağınız yaş 19 boy 1.72 Kilo 56.
    Zayıf ve fit adamım zaten. Baldır bacakta pek kas yok çoğu yağ. Onları eritmek istiyorum. 1 ay 40-50 mekik çektiğimde bile deli fark görüyorum vücudumda. Günlük 40 şınavım da vardı. Son 2-3 aydır onları bıraktım. Bana program yapabilir misiniz ya da ben nereden program yapabilirim? Düzgün bir site önerin. İnternette dolu şey var. Halter kaldırtıyor herif ilk günden... Güven vermedi pek. Öylesi doğru diyorsanız amenna tabi..

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Suratımda son zamanlarda saçma sapan şeyler çıkmaya başladı acaba diyorum yumurtaları hep tam yiyorum ondan olabilir mi ? Burnumun yan tarafında sivilce demeye dilim varmıyor değil mübarek ur gibi bişey çıktı kocaman şimdide çenemde baya böyle yumru gibi bir çıkıntı oluştu. Zaten yemekleri hep tereyağında yapıyorum dikkat etmeden koyuyorum göz kararı 4 tam yumurta sarılardan gelen yağlarda var fazlamı geliyor acaba suratım saçma sapan hal alıyor.

aynı ben benimde öyle
    dönemsel cıkıyor ama sivilce degil böyle ici dolu beze gibi nohut gibi birşey sıkılmıyorda meret
    tam yanakta cıkıyor benim
    senelerdir cıkar anasını aglatırım gecer gider.

yarın cildiye de randevu aldım hem test edecegim kendimi hem de neden olur soracagım
    bana önceki doktor kist demişti alırız ameliyatla vs demişti
    cünkü sürekli tekrarlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

quote:

6 aylık gelişim sizin icin iyi
    fakat kilo vermek icin yazılan arkadaşların en büyük yanlışlarından bir tanesi tam anlamıyla protein almadan bu işe girişmeleri
    zayıflamak güzel birşey fakat hacimli olmadıktan sonra bir işe yaramıyorum benim görüşüm
    keske 6 ayda daha saglam beslenme ile zayıflasaydınız.

bundan sonra güzel bir bulka girip yaza da definisyonla parcalanırsınız

öncelikle tesekkur ederim

ben günlük nerdeyse sadece 50 protein alıyordum ve ilk 3 ay kaslarım eridi :( sonra salona yazıldım işte 3.cü ayda 75-80 protein almaya başladım günde şimdi ise 120 almam gerekiyor diye protein tozu ile o acıgı kapatmaya baslayacam bu aydan itibaren..

ama sunu ogrendim kilo nun yag oranıyla alakası nerdeyse cook uzak 2.ci ay resmimde 29.5 yağdı en bile şoke olmuştum..

Şimdi artı kas yapımına baslıyorum hedef fitness modeller gibi yani acıkcası cok büyük kaslara degil ama harrisons twinslerinki gibi bir vücut isterim :)

supplementler takviye görevindedirler
    o fitness modeller gibi olmak icin senelerce calısman gerek sakına kücümseme.
    bol bol komplex karbonhidrat takviyesi yap kendine
    5 yumurta+lor yulaf ögle tavuk ve bulgur aksam sebze yiyerek gerekli protein oranını yakalayablirsin

küçümsme degil aksine özeniyorum ve nedense sabırsızım kısa zamanda olmaya calsıyorum o yüzden mutfak kısmı bogaz kısmını cok terbıye ettım sadece arada zorlanıyorum ve karbonhidratı cogalttıgımda acaba karın kası yapmama engel olurmu hani cünkü onceliğim onlar..

ya gercekten dısarda yemeyi kestim 4 aydır tuz 0 seker 0 yağda yemeklerde ( 1 tencerede 1 cay kasıgı yağ)

peynirim yarım yaglı sütüm yarım yaglı ( yag gırsınkı depodan daeritsin dıye )

hani gevrektir poğacadır bisküvit kahvedir cukulatadır sekerdir gofleytir sandwichtir koladır meyve suyudur meyvalı sodadır ( sadesini icerim ) vs dir hiç birini yemiyor ve içmiyorum

gercekten cok cabalıyorum çünkü saplament kullanmak istemiyorum protein tozu takviyesi dısında protein eksiğim için..

yani ilk ay hatta salonda direncim artsın diye hareketleri yavas yavas girdim bayaga ve arka kolu bayaga guclendırdim tabı dıger kısımları da .

TAVSİYELERE ACIGIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 3 Ekim 2014; 9:12:59 >
    Im HERE FOR THE LOLZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

güzel kilo vermişssiniz tebrikler ama ne sixpacki daha ? zaten kemikten başka birşey kalmamış daha pack diye kilo vermeye çalışırsanız iskelet kalır sadece temiz bulk yapın 1-2 yıl

öncelikle çok teşekkür ederim..

sanırım artık kilo vermeyi durduracam dediğiniz gibi ama 60 a düşüp bulking yapsam daha iyi olmazmı? en azından % 15 yad az altıan düşer cünkü mesela 2 hafta once kalcamdan yuakrı cıkmayan pantolon bugün belimde kemerle 6 delik geciriyorum :)

yani düşündümde 60 tan sonra bulking yapsam mesela ne kadar temiz bulking e girsemde karbonhidrat artık göbegi yad karını mideyi cıkarmaz deme? çünkü onceliğim six packler tabi cok geri kalmiyim diye agırlıklar artık her 2 günde bir 10 a arttırmayacalsıacam direnci kazandım nasıl olsa diye ..

tavsiye almaya acıgım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 29 Eylül 2014; 16:50:44 >
    Ne gibi bir bilgi?

Kaliteli bir komplex proteindir. Yani içinde hem whey hem casein hemde yumurta proteini vardır. Tad olarakta en iyiler arasında geçer.
  • Kollarimda noktasal( yani sadece bi noktada ağri) ağrilar olusuyor bazi antremanlardan sonra. Bunun sebebi ne olabilir normal midir ? Ayni sorunu yaşayan arkadaslardan yorum bekliyorum. Son ağri yuzunden mi bilmiyorum, brachioradialis bolgesi istemsiz kasilip gevsiyor kalp atisi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 hafta önce spora başladım alışma sürecinden sonra hoca bugün program verdi. Bana biraz ağır gibi geldi ondan dolayı konu açtım orada arkadaşlar programın çok kötü olduğunu, buradan yeni program önerisi almamı söylediler. Programın olduğu fotoğrafları koyuyorum sizde bi bakın, başka bi program uygula derseniz tavsiye alabilirim.

### DH Body Builders ###  ### DH Body Builders ###  ### DH Body Builders ###  ### DH Body Builders ###

Daha yeni başlamışsın.

Bunu

Muscle & Strength
    Jason Blaha's Ice Cream Fitness 5x5 Novice Program
    http://www.muscleandstrength.com/workouts/jason-blaha-ice-cream-fitness-5x5-novice-workout

Veya

Yap sadece . ice cream iyidir hareketlerin formlarını öğren düzgün yap ağır girmek yerine sonra zaten ağırlık artırırsın güçlendikçe
    Kullanabilirsin alternatife gerek yok aslında gayet iyidir. Bu arada ant. hemen sonra alma. Bırak 30-40dk bir geçsin vücüdun çalışmaya yağ yakmaya devam etsin sonra içersin (yada kahvaltı yap yemek ye :) )
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.