Binbaşı
24 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
52 üye
Görüntülenme
Toplam: 179 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bu konu hakkında size sormak istedim emin olamadım eğer gerçekse çok yazık..

25 yaşında işe başlayan birinin 55 yaşına kadar hizmet verdiğini varsayarsak yani 30 yıl...
Ortalama 600 lira civarı işveren sigorta pirimi ve emeklilik ödüyor her ay..
30 yılda 216.000 lira yapar ki.. her sene gelen zamla ve vergi artışıyla bu kesinti 300-500.000TL arası yapar.

size sorum şu: bu adam kaç para emekli ikramiyesi alıyor? ortalama ne kadar emeklilik maaşı alıyor?

Not:Yaklaşık 5 yıldır Türkiye'de yaşamıyorum onun için pek bilgim yok bu konularda
Oda arkadaşım çinli bütün gün lol oynuyor neyse bu problem değil ama çok ses yapıyor gece uyutmuyor,arkadaşlarıyla skype üzeri konuşuyor kısacası bunun bilgisayarı nasıl imha edebiliriz? ip adresini bulsak internetini yavaşlatabilirmiyiz? bazen geceleri sinirlenip odanın elektriğini kesiyorum çok sinir oluyor kavga edersek sınır dışı ederler 5. senem diploma alacam çekilmez oldu.

Not: Odada tek internet girişi var ama modemlerimiz ayrı, bunun modemi standart wifi yok benimkisi ise wifi özellikli.
Memnunmusunuz? İyi para veriyorlarmj almanyanın bu tarz programları varmi?
Malum yerin yırtılmadigi memnun kaldığıniz markaları paylasirsaniz sevinirim
arkadaşlar yeşil pasaportla israile vizesiz girmek mümkünmüdür ? aynı şekilde İsrail mühürlü pasaport ile arap ülkelerine engel varmı?
Beyler durum ciddi sanıyorsam ki dolandırıldım adamın bende 2 fotoğrafı , telefon numarası , ve de ad soyadı ( gerçek mi bilmiyorum ) var
yardım edebilecek birileri var mı?
yurtdışında yaşıyorum aileme sürpriz yapmak istiyorum 1300 liraya bütçem var hangi televizyonlar alınabilir ?
arkadaşlar elimde Galaxy Note Edge SM-N915T var amerikadan gelme ama Türkçe dil yok telefonda hangi romu kurmam gerekli?
Ilaç kutusunun içindeydi nasıl bir hale gelmiş belli değil örümcekle çiftleştiğini düşünüyoruz Ayakları kıllı gözleri kıpkırmızı kıç bölümüde kırmızıydı çok büyüktü ama yaşadığımız ilk olay değil daha öncede bu evde soğanın canlanıp yere düştüğüne şahit oldum
fırın durduk yere bozuldu lambası yanmamaya başladı ısıtmıyor sadece lamba açma butonuna basınca soldaki led lamba az yanıyor sizce ne tür bir problemi vardır?
Hakkında
Meslek: Ses Mühendisi
İlgi Alanları: Web Surfing & Technology
Forum İkinci El İmzası:
Dünya koca bir ölüm makinasınır
Garibanı çalışır patronu kazanır
Çalıştırır motoru bas akün ısınır
Demirleri mahkum ısırırken kendinden uzanır
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PositiveSystem
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Basketbol
Chicago Bulls
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.987
İkinci El Bölümü Mesajları: 403
Konularının görüntülenme sayısı: 151.544 (Bu ay: 2.407)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.