Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (709. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

@DamonSalvatore Nitrotech candır iyi yaptın sen

@NoName. oolm aç karnına al şu assaultu 3 saat falan aç ol etki yapmassa sana c4 hediye ben alcam

Edit : Alıcam combt vurucam kırbacı vurucam kırbacı MP fanboy olucam MP kreatin ve assault var şuan

lan denyo 3 saat açlık ne demek 2 saat neyse de 3 ne olum Tamam sen al bana bir assault tekrar deneyeyim

Ayıp ettin kanki alayım indirime girince

Ne olcak olm 3 saatten somalileri düşün

somali demişken bizim salon somalililili kaynıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

### DH Body Builders ###

Gelmiş bizim haylazlar

Şu carnivor ne berbat bişeymiş ya

aynen carnivor çok kötü değişik bi tadı var siyah paketi daha denemedim acaba o nasıl

carnivor proteinden bahsediyorsanız tadı çok iyi,bana da aminomaxla tek kullanımlık çikolatalı gelmişti

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Bana 1tane hediye yollamışlardı musclemeeds amino decade ben beğenmiştim tadını karpuzlu değişik birşeydi.

BB.com top 50 supplement

http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm

3.Sırada MP Combat var deneyesim var optimum bitince.

Şuraya bak arkadaş, adamlar bizim 140 lira verdiğmiz ürüne 50-55 dolar verip alıyor. Oranın vatandaşı olup orada yaşadığını düşünürsen 50 liraya 5lbs whey. Yazık lan bize

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

Gelmiş bizim haylazlar

aynen carnivor çok kötü değişik bi tadı var siyah paketi daha denemedim acaba o nasıl

carnivor proteinden bahsediyorsanız tadı çok iyi,bana da aminomaxla tek kullanımlık çikolatalı gelmişti

carnivor bana da geldi tek kullanımlık bence de yadı süper. Sanki hafif acı kahve aromalı gibi baymıyor kesinlikle..

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

quote:

quote:

quote:

### DH Body Builders ###

Gelmiş bizim haylazlar

carnivor bana da geldi tek kullanımlık bence de yadı süper. Sanki hafif acı kahve aromalı gibi baymıyor kesinlikle..

Olm azıcık bir şey lan zaten

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

BB.com top 50 supplement

http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm

3.Sırada MP Combat var deneyesim var optimum bitince.

Şuraya bak arkadaş, adamlar bizim 140 lira verdiğmiz ürüne 50-55 dolar verip alıyor. Oranın vatandaşı olup orada yaşadığını düşünürsen 50 liraya 5lbs whey. Yazık lan bize

Yunanistanda fiyatlar nasıl acaba hiç araştırmadım sık sık gidiyorum oraya ama hiç supplement aramak aklıma gelmedi yazın gittiğimde ucuzsa arabanın arkasına yığıcam gümrükte bakan yok zaten
  • Beyler benim ektomorf yapım var.Yaklaşık 1.80 boyum.5 ay önce spora başladım(daha öncede yaptım(teorik-pratik bilgim iyi)).5 ay önce 64 kiloydum bulk döneminde anca 68 oldum yani çok zor kilo alıyorum ama vücudumda yağda var tahmini %18-19 civarı şimdi yağ yaksam iyice kilo kaybedicem fakat yazda geliyor kaslar belirginleşsin yani emeğim biraz belli olsun istiyorum.Ne yapsam?

Orijinalden alıntı: Windmark

Arkadaşlar trapezlerim aşırı bi gelişme gösterdi resmen patladı .. bunun nasıl önüne geçebilirim trapez çalışmıyorumda salonda tanımadığım adam geldi senin trapezler ne ya öyle diyor çok canımı sıkmaya başladı bu durum

Muhtemelen yanlış hareketten kaynaklanıyor o. Özellikle side lateral raises hareketinde millet kolları bükerek daha fazla havaya kaldırmayı düşünüyor(sözde daha fazla omuz çalışsın diye ) ama en fazla vurduğu yer trapez oluyor. O hareketi yaparken dikkat et(yanlış yapıyorsun demiyorum hee, sadece olabilir diyorum)

quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler benim ektomorf yapım var.Yaklaşık 1.80 boyum.5 ay önce spora başladım(daha öncede yaptım(teorik-pratik bilgim iyi)).5 ay önce 64 kiloydum bulk döneminde anca 68 oldum yani çok zor kilo alıyorum ama vücudumda yağda var tahmini %18-19 civarı şimdi yağ yaksam iyice kilo kaybedicem fakat yazda geliyor kaslar belirginleşsin yani emeğim biraz belli olsun istiyorum.Ne yapsam?

Ektomorfsun kilon 68 ve yağ oranın %18-19. Valla bana garip geldi dostum . Ektomorf olduğundan dolayı ve yazın kaslarını göstermeyi istiyorsan bulking'i kesebilirsin. Ektomorf adamın kasları daha bir belirgin olur ama senin yağ oranına bakarsak senin lean(kas hatlarının belirgin olması) olmana daha bi %8'lik süreç var. Artık bir sonraki yaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 30 Nisan 2013; 23:57:43 >

• 6 aydır bu sporla uğraşıyorum haftada 3 gün vgye gidiyorum haftada 2 günde amerikan futbolu antremanına gidiyorum ordada genellikle kondisyon çalışıyoruz. kickboksa başlamak istiyorum fakat bazen görüyorum antreman salonunun karşısında çalışıyorlar sanırım çok yorucu geçiyor antremandan çıktıklarında kıçlarına kadar terlemiş durumda oluyorlar. overtraining durumu olurmu diye endişeleniyorum varmı vg ve kickboks aynı anda yapan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 1 Mayıs 2013; 1:15:01 >

Arkadaşlar trapezlerim aşırı bi gelişme gösterdi resmen patladı .. bunun nasıl önüne geçebilirim trapez çalışmıyorumda salonda tanımadığım adam geldi senin trapezler ne ya öyle diyor çok canımı sıkmaya başladı bu durum

Muhtemelen yanlış hareketten kaynaklanıyor o. Özellikle side lateral raises hareketinde millet kolları bükerek daha fazla havaya kaldırmayı düşünüyor(sözde daha fazla omuz çalışsın diye ) ama en fazla vurduğu yer trapez oluyor. O hareketi yaparken dikkat et(yanlış yapıyorsun demiyorum hee, sadece olabilir diyorum)

Aynen yanlış hareket olabilir ama herkesin yaptığı ve hocanın gösterdiği gibi yapıyorum hareketleri lateral raises ve front raises de trapeze gittiğini hissediyorum

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

quote:

quote:

Assault'un yüzünden gece çok zor uyudum ve 2 kere uyandım .İyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum

antrenmanı mümkün olduğunca erken yapmalısın,assaultun etkisinin uykuya kadar geçmesi için

Bu yazdıklrına bakılırsa Sabah gold protein , spor sonrası hydro builder alıcam.Creatine hydroda olduğu için ona gerek yok.

Bende extradan bcaada var bunların üstüne alırsam fazla olur mu ? birde amino asit alıcam.O da eklenirse durum değişiyor :S

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Dostum bütün proteini yapay olarak alma, besin programını supplementler üzerinden yapma. Olabildiğince doğal yollardan al. Gücünün yetmediği yerde supplement kullan.

Öneriniz için teşekkür ederim. Beslenmeme bu takviyelerden daha çok önem veriyorum..Haftada 3 gün tavuk,2 gün ton balık,1 gün et ile son gün ise fasulye vs gibi besinlerden alıyorum proteinimi.Muz elma vs gibi meyveler yiyorum.Spr öncesi çip patateis yiyorum (tadı daha güzel,besin değerleride ölmüyor) Yatmadan önce 2 kaşık lor peyniri yiyorum.Kahvaltılar vs derken iyi bir beslenme düzenim var diyebilirmm..

Cevap için çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade-Altug -- 1 Mayıs 2013; 4:28:13 >

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

quote:

quote:

Assault'un yüzünden gece çok zor uyudum ve 2 kere uyandım .İyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum

antrenmanı mümkün olduğunca erken yapmalısın,assaultun etkisinin uykuya kadar geçmesi için

Bu yazdıklrına bakılırsa Sabah gold protein , spor sonrası hydro builder alıcam.Creatine hydroda olduğu için ona gerek yok.

Bende extradan bcaada var bunların üstüne alırsam fazla olur mu ? birde amino asit alıcam.O da eklenirse durum değişiyor :S

sabahları sindirim süresi daha uzun olan bir protein alsan daha iyi olur whey yerine.

Yarım yağlı sütle içince ,sütteki casein proteini sayesinde vucuttaki dolaşımı yavaşlıyor diyebiliyorum.Sabah kullanım için ; Önericeğin protein var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade-Altug -- 1 Mayıs 2013; 4:30:34 >

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • Bu arada arkadaşlar soruma tam cevap alamadım..günde kilo başına 100 mg bcaa almam gerektiği söyleniyor.Bu ne kadar dogru ? Çünkü takviyelerle 14e çıkıyor.Ekstradan bcaa tozu ile 19 oluyor..Tozu almayıp normal portein tozunun içindeki 14gr bcaayı kullnsam sorun olmaz dimi ?

• Birde Aminomax 8000 mi ? Xpro Nutrition Amino 6000 mi ?

Birinin içeriği 100 mg olarak diğeri ölçek başına olduğundan araştıramadım.Bilen varsa yazabilir mi , hangisi daha etkili ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

quote:

quote:

sabahları sindirim süresi daha uzun olan bir protein alsan daha iyi olur whey yerine.

Yarım yağlı sütle içince ,sütteki casein proteini sayesinde vucuttaki dolaşımı yavaşlıyor diyebiliyorum.Sabah kullanım için ; Önericeğin protein var mı ?

Sabah whey almak daha mantıklı çünkü vücüt 8-10 saattir aç acilen o açığı kapatmak gerekiyor whey'den iyide bu işi yapabilecek yok.

Birde Aminomax 8000 mi ? Xpro Nutrition Amino 6000 mi ?

Birinin içeriği 100 mg olarak diğeri ölçek başına olduğundan araştıramadım.Bilen varsa yazabilir mi , hangisi daha etkili ?

Xpro'un aminoasit profili daha iyi,6000liği nerde buldun link atarmısın

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Beyler benim ektomorf yapım var.Yaklaşık 1.80 boyum.5 ay önce spora başladım(daha öncede yaptım(teorik-pratik bilgim iyi)).5 ay önce 64 kiloydum bulk döneminde anca 68 oldum yani çok zor kilo alıyorum ama vücudumda yağda var tahmini %18-19 civarı şimdi yağ yaksam iyice kilo kaybedicem fakat yazda geliyor kaslar belirginleşsin yani emeğim biraz belli olsun istiyorum.Ne yapsam?

Ektomorfsun kilon 68 ve yağ oranın %18-19. Valla bana garip geldi dostum . Ektomorf olduğundan dolayı ve yazın kaslarını göstermeyi istiyorsan bulking'i kesebilirsin. Ektomorf adamın kasları daha bir belirgin olur ama senin yağ oranına bakarsak senin lean(kas hatlarının belirgin olması) olmana daha bi %8'lik süreç var. Artık bir sonraki yaza.

Yag oranimin fazla olmasi ergenlik doneminde duzensiz beslenmeden kaynaklanan fazla kilolardi. Zamanla kilo verdim ama yaglarim cokta azalmadi.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.