Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: car_26

1 aylık program :) kol hariç çok faydasını gördüm, kollarım çok zor gelişiyor bu programla biraz değişim oldu önceden hiç olmuyordu.özellikle triceps hacimlenmiyor bir türlü

BU PROGRAM DAHA ÖNCE ÖZELDEN BANA YAZDIĞIN PROGRAM SANIRIM :) 5*15 SETLERİ HİÇ KOLAY DEĞİL ,
    YENİ BAŞLAYANLARI İLERİ GÖTÜRECEĞİNE GERİ GÖTÜREBİLİR. YENİ BAŞLAYANLAR ÇOK DA BU PROGRAMA KASMASIN DERİM BEN ŞAHSEN :)

ÇÜNKÜ SAĞLAM YORUYOR VE YETERLİ BESLENME OLMAZSA SIKINTI OLUR

AMA PROGRAM ÜBER
    ister yap ister yapma diye atar koydu yararı olmasa buraya koymazdım zaten hocam, baya iyi oldu ama %100 hissediyorsun
  • Protein tozlarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Markasını bilmediğim bi toz,2 kg,180 lira dediler salonda,normal midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem3123 -- 6 Şubat 2014; 17:09:05 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler salonda hangi hareketi yaparken bilmiyorum ama sağ göğüsün altındaki kaburgada sancı var sağa yatarken ve sağ kolla birşey kaldırınca acıyor. Doktora gidicem ama hangi bölüm bakar kaburgalara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ortapedi

Hocam net ten baktım biraz ortopedi de kaburga ile ilgili bir şey bulamadım ama göğüs cerrahi de kaburga kırıkları falan yazıyor ben göğüs cerrahiye randevu almıştım ortopedi ile değiştireyimmi yoksa oda bakar mı ?
    doktora sorarsın duruma göre kaydırılar sistemden.

Orijinalden alıntı: Görkem3123

Protein tozlarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Markasını bilmediğim bi toz,2 kg,180 lira dediler salonda,normal midir ?

++

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler salonda hangi hareketi yaparken bilmiyorum ama sağ göğüsün altındaki kaburgada sancı var sağa yatarken ve sağ kolla birşey kaldırınca acıyor. Doktora gidicem ama hangi bölüm bakar kaburgalara.

Ortopedi gideceksiniz, gerekiyorsa size 1 broşür verip tavsiye verir.

Fizik tedaviye de görünebilirsiniz daha sonradan.

Her gün bunun tarzı durumlar ile sık sık karşılaşıyoruz hastanede.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • 21 gündür diyetteyim packlerin 4 tanesi geldi son alttaki iki kaldı. gunluk 2000-2100 kalori alıyorum kalori 180 karbo 70yağ 170protein.82 den 80.5 a düştüm diyeti hiç bozmadım bu 3 haftada günde bir muz 120gr yulaf 100gr kepekli makarnadan başka hiç karbonhidrat girmedi ağzıma Cheat meal e ihtiyacım var mı acaba ? Metabolizmanın yavaşlayıp 2000 kaloriye uyum gosterdiğini falan yazmışlar bazı kaynaklarda. +700-800 kalorilik bir cheat meal yapmalıyım yağ yakımına faydası olur mu ? psikolojik olarak hiç bir sıkıntım yok şuan bu şekilde 2000 kaloriye devam edebilirim ama yağ yakım hızını artıraccaksa ev yapımı kepekli un + kaşar + sucukla bir pizza yapabilirim. Ne dersiniz ? @Executor06 @montevo @Fabrice @car_26 @ZapieL @Amroth. @T-Dog @DaYWaLkeR

bu cuttan sonra bir daha cut a uzun süre ihtiyaç duymayacağım büyük ihtimal ektomorf oldugum için vücut çok zor yağ tutuyor altta kalan birikinti 21 yılın eseri o yuzden %8-10 lara düşmek çok onemli benim için 10kg bile alsam yağ oranım %1-2 anca artar

bende ramazanda cardiyo yapıcam bakalım.belden verebilecek myim?

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

demekki neymiş bu sporda herşey mübahmış :D herşey olabilir yani :D bende farklı bir programdayım ilk defa sırtım ertesi gün ağrıyor. @car_26

bunca yıl az tekrar çok ağrılık diye enayi yerine konmuş hissediyorum kendimi la
  • Teşekkür ederim hocam. Baktım yakın olan hastanelerde ortopedide uzun bir süre yer yok ben en iyisi yarın gideyim randevuma sonra ortopedi veya fizik tedaviye de giderim.

Edit; Sonunda buldum yarına bir tane bakalım ne çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 6 Şubat 2014; 23:05:53 >

kalorini düşürmen yada aynı istikrarla devam etmen.

Orijinalden alıntı: T-Dog

Vücudun alışma dönemleri vardır eğer o döneme girdiysen 2 seçeneğin var

kalorini düşürmen yada aynı istikrarla devam etmen.

2000 üzerine 600-700 kalorilik bir cheat meal yapmanın faydası olmaz mı yani ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.