Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Kuzey - Güney dizisinde böyle kaslı maslı bir vatandaşı oynuyordu sanırım. Ondan gaza gelmiştir.

Eminim anlı şanlı bir kişisel antrönör ile çalışmıştır. Bizde protein miktarı = gelişme olarak tanıtılıyor. İhtiyaç kadar protein gerekli evet, ama fazlas işte böyle bir tarafa kaçar.

1 kilo et bizim basının sallaması da olabilir. 1,000 gr kırmızı ette aşağı 300 gr. protein var be kendi başına. De ki yarım tavuk yarım kırmızı olsun - eder 250 gr. Tozu toprağı da ilave et, adama herhalde kg başına 4-5 gr. protein yüklemişler.

Orijinalden alıntı: Bestanden

Metforminin hormonlar uzerindeki etkisine dair arastirma bulabilen var mi ? Ben bulamadim ama kullanirken hic masturbasyon istegi gelmiyor

Hocam elimde linklerin olduğu bi liste vardı ama bulamadım. Şimdide fazla zamanım yok ama incelerseniz burda çok var
    www.ncbi.nlm.nih.gov
    metformin - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=metformin

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2994574/
    www.ncbi.nlm.nih.gov
    Effects of metformin on serum insulin and anti-Mullerian hormone levels and on hyperandrogenism in patients with polycystic ovary syndrome. - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23194004

Ben bunların çounu okudum bide kendi bulduğum referanslarım vardı listeyi bulabilsem atardım.

Kendi okuduklarıma göre ve da yazılana göre metformin serbest testo yu ve tiroidleri etkiliyor. Karaciğer yağlanması yapıyor. Ben kullanmıştım bi dönem definisyondan çıktıktan sonra gereksiz yağlanmiyim diye gerçekten sağlam bi ilaç ancak sonraki tahlilimde karaciğerim kötü serbest testo düşüktü. Hipotiroidi var bide anlıcağın bana yaramadı

Orijinalden alıntı: montevo

l carniti 2. kullandığım da bel ağrısı ! ve çene arkasında sızılar hissetmeye başladım.bırakınca bir daha olmadı.bu yüzden önermiyorum artık.onunla verdiğim kilo kadarını sadece koşu ile arkadaşım verdi.üstyelik hiçbir katkı ürün almadan.

L-carnitine ile bel ağrısının ne ilgisi olabilir sence? Ama L-carnitine bende önermem çünkü diyet ve kardio ile benzer yağ yakımı yapılır. Spor öncesi bol kafein ve yeşil çay içilmesi daha ucuza benzer enerji etkisini verecektir.
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Metforminin hormonlar uzerindeki etkisine dair arastirma bulabilen var mi ? Ben bulamadim ama kullanirken hic masturbasyon istegi gelmiyor

serbest ve total testoyu dusuruyormus arastirmalar oyle diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dikkat edersen unlem koydum

önerebileceginiz neresi var
    yarım yamalak okumamak lazım tabi çene arkasını da şimdi okudum mesela
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

hangi ilçe

beyoglu ilcesinde oturuyorum
    (1.76 boy 73 kilo) 4 ayda bariz hacimlendim. kollarım ve omuzlarım pehlivanların ki gibi oldu. kaslı yaglı gibi bir hal biraz hantal duruyor. daha fit vucuda nasıl sahip olurum. sarkmasa da kavisli duran gobegim var. bel bolgesinde de yaglar var. bunlardan nasıl kurtulurum. gunde ort. tozlarla beraber 80-100 gr protein alıyorum. aksam yemegini spordan sonra 9-10 arası yemek yiyorum. sakıncalı olur mu?

• Görkem3123 G kullanıcısına yanıt
    hardline pro gainer tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: wampaa

hardline pro gainer tavsiye ederim.

Optimum nutrion serious mass varmis birde,bunu kullandiniz mi peki ? Birde fiyatlari ne kadar bunlarin,salonda 120 lira dediler bu optimum icin.5-10 farkediyorsa baska yerden almak icin ugrasmayalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Optimum'un wheyini kullanıyorum gayet güzel gainer'ı denemedim ama oda iyidir kanaatindeyim fiyatı ucuz olanı alın hemen hemen aynı içerikleri fazladan para vermeye gerek yok. Fiyat olarak gainerler 300 e kadar bulunuyor ama dediğim gibi gerek görmüyorum ben. Gainer yüklemesi yapmak bütçe isteyen bir iş.

Orijinalden alıntı: seboist322

arkadaslar sporda 4. ayıma girdim. baslangıctan itibaren 5 kilo aldım.
    (1.76 boy 73 kilo) 4 ayda bariz hacimlendim. kollarım ve omuzlarım pehlivanların ki gibi oldu. kaslı yaglı gibi bir hal biraz hantal duruyor. daha fit vucuda nasıl sahip olurum. sarkmasa da kavisli duran gobegim var. bel bolgesinde de yaglar var. bunlardan nasıl kurtulurum. gunde ort. tozlarla beraber 80-100 gr protein alıyorum. aksam yemegini spordan sonra 9-10 arası yemek yiyorum. sakıncalı olur mu?

şimdilik bulk deneyebilirsiniz , daha nisan a 2 ay daha var , 6 aylık dönemden sonra sıkı bir yürüyüş , uzay bandı ve bisiklet yapıp , protein dieti olarak devam ederseniz kilo kaybı yaşarsınız.

Bunun yanında karın kaslarınızı çalıştırmadıysanız üstü şişhane altı tophane olur dikkat edin.

ayrıca tozlarla birlikte 80-100 gr alıyorsanız hiç iyi beslenmiyorsunuz onu belirteyim.

Ben günde sadece protein tozu + 1 lt sütten 80-90 gr protein alıyorum üzerine paso tavuk et pilav bezelye makarna tüketiyorum. Yetmiyor hissine kapılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 6 Şubat 2014; 8:29:22 >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • 1 aylık program :) kol hariç çok faydasını gördüm, kollarım çok zor gelişiyor bu programla biraz değişim oldu önceden hiç olmuyordu.özellikle triceps hacimlenmiyor bir türlü

• Rastgele bir yerde görsem overtrain derdim. Amaç kasların glikojen depolama kapasitesini arttırmak mı acep?

Platolarda böyle yüklemeler yapılıyor diye biliyorum. Düşük ağırlık + çok tekrar + kısa dinlenme ile kasların glikojen depoları iyice boşaltılıyor. Vücut da buna dinlenme sırasında glikojen depolama kapasitesini arttırarak cevap veriyor.

Orijinalden alıntı: car_26

1 aylık program :) kol hariç çok faydasını gördüm, kollarım çok zor gelişiyor bu programla biraz değişim oldu önceden hiç olmuyordu.özellikle triceps hacimlenmiyor bir türlü

gerçekten verim aldığına emin misin bu programdan ?
    hareketler ve set sayıları çok fazla, bırak gelişimi geriye bile götürür bu program
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.