Ne ilerlemesi yaptınız ki? Drone ve toplama Togg falan haric. Ben böyle bir millete batacak ilerleme göremiyorum mesela. |
DH AKP den prim mi alıyor ??? (5. sayfa)

-
-
Onu bilmiyorum da forumdaki tüm trollerin tek bir noktadan ortak grupla belli başlıkları açıp belli gundemler üzerinden ağız birliği etmiscesine düzenli olarak mesajlar attığı kanitlandi. PM gruplari bile var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İSRAEL coğrafyamızda kripto sıkıntısı çekmeden ortalığı ATEŞE VERDİ ve bu yangınlarıda ZAFER kabul edip kriptoları ile gerçekleştiriyor diye lakırdılar ediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 kere yazdık, şu bölümün seviyesini yükseltelim, hesap açan hemen dalmasın, mesaj ve üyelik süresi sınırı gelsin diye. Ciddiye alınmadı.
Bakıyorsun üyeliklere, adam 10 yıl önce üye olmuş, en son mesajı 5 sene önce atmış, sonra hiç girmediği ülke ve dünya gündeminde trollük yapıyor.. 2 gün sonra uyanınca da profil gizli oluyor. Bakıyorsun banlanmıyorda...
Vs.. vs.. örnekler çoğaltılır..
Bunlara göz yumulmasının temel sebebi forumun gittikçe çöküyor, mesaj sayısı düşüyor.. Böyle yaptıkçada kalitede düşüp daha da kalıcı üye sayısında azalma oluyor. Tabi dışsal faktörlerde var ama kendi forum dinamiklerine göre de eski üyeler gittikçe azalıyor. Yenilerde birşey bulamayınca kaçıyor..
Kısaca yapacak birşey yok, forumun ruhuna El Fatiha..
-
Normal bir yer olsa buraya gönderilen elemanlar kafasına takılabilir mi? Gerçi çokta önemli değil burası ölmekte olan bir ortam. Eski üyeler gittikçe yerine yenisi gelmiyor. Trol tayfası ise virüs gibidir asıl üyeler olmadıkça kendi aralarında bir ortam oluşmaz. Gerçi bize ne sahibi düşünsün. Buraya gelmek sadece bir alışkanlık. Kapansa gitse bir hafta eksikliği hissedilir sonra unutulur.
-
Bu site genelinde anlama ama aktrol spawnlar hakkinda diyecegim sey, Internetteki buyuk siteleri gozlerine kestirmisler, buyuk site derken, social media iste, basta twitter yani x, simdi bunlari tamamen yasaklasalar, tepki buyuk olur, ee oradaki muhalif tayfayi ezseler, bu sefer siteler ezdirmez, kullanici kaybi olur, siteyi boykot ederler
Bunlar da troll ekibi kurmuslar, dugmeye basiyorlar, troller yaziyor da yaziyor, muhalifleri ezemiyorlar ama kendi propagandalarini veriyorlar iste.
Simdi dusun ki x buna karsi cikti, ya da b sitesi karsi cikti diyelim, aktrolleri banladilar, bu sefer sitenin domain adresine bir ban, sonuc sozluk204739574 olur.
Sitelere coreklenen aktrol mevzusunun mekanizmasi bu yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2025; 16:10:4 >
-
Iste yani, muhalifler konuşuyorsa, biz de konuşacağız. Bizim konuşmadığımız, propaganda çekmediğimiz bir yer olmaz, olursa, o zaman sadece oraları yasaklarız kafası. Hepsini yasaklamaya büyük tepki verileceği icin çekiniyorlar, düğmeye basıyorlar ve merkezden tüm internete salıyorlar iste. Bunun X'i, DH'si, sozlugu falan yok. Her yerdeler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2025; 15:33:6 > -
Güzel özetlemişsiniz
@gun sana neler diyorlar.
-
selçuk sosyal medyaya el atıyor.
hadi hayırlı olsun.
-
Senden seneler öncedir buradayız, patronunun kime iş birlikçi olduğu gün be gün her zaman ortadaydı. Hikaye anlatma bize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Askeri ürünler ile problemi var bir çok kişinin.
Açıkça da konuşmuyorlar, siyaset ayağına taşlıyorlar.
-
-
Ya prim alıyordur ya tehdit alıyordur.
Muhtemelen BND muhbiri Fahrettin yönetiyordu 2017'den beri, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilinmez.
Yoksa bu kadar aktroll hesaplara göz yummaları ve akp propagandaları yapmaları normal değil.
Dünya'nın en büyük davasında bunlar da yargılanacaklar, unutanın kanı kurusun.
-
Tam aksine ekremin paralı trollerinin uğrak adresidir dh.
-
(Konu silme bahsi geçmiş)
Aşağıdaki konu, Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi kapsamına giriyor.
Konuyu açan üye bende bloklu olduğu için görmemiştim ama dün rastlantı olarak gördüm.
Katliam çağrısı yapılan bir mesajı şikayet ettim silindi ama üye ceza almamış (tı).
Kolay gelsin...
https://mini.donanimhaber.com/keko-hirt-dizo-pandemisi-neden-ortaya-cikti--161786696
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X