Sen daha çok alıyorsan senin tarafa da geçeriz. Maaş kaç gayme sizin cenahta? |
DH AKP den prim mi alıyor ??? (6. sayfa)

-
-
-
Zaten eski kalitesinden bi hayli uzak DH bunu editör kadrosundan ve haberlerden anlayabiliyorsunuz. Elde tutulur bir Burak Şolt kaldı Özgürü de çıkarmışlar zaten artık tamamen magazin medyasına dönüştüler. Yandaşlığı falan geçtim yapılan haberlere bakın hep birbirini tekrar eden, içi boş dedikodu olan, yazım hataları ile dolu haberler. Yazık gerçekten 2005'den beridir buralardayım geldikleri nokta gerçekten üzücü.
-
Tabi alıyor. Almasa barınamaz. Bu ülke onların. Onların kurallarına göre oynamazsanız sizi oyun dışına atarlar. Bu kadar basit. Muhalif kalabilen kim var ülkede de bunu bir teknoloji sitesinden bekliyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trollerin her türlüsü zararlıdır.
Şöyle istihbarattan biri forumda olacak
Damat a Bayrak a orman yangınlarda yarayacak özgün veya ikame hava araçları üretse. Hatta elindeki mevcut iha siha filan modifiye edip yanan yurduma bir faydalarını görsek.
Yok ki teşkilattan bir tanıdık iletsin....
aha ağa takıldı bir tanesi
-
Seninde fazla makarna yemekten beyin hücrelerin hasar görmüş sende git a haber ak-it tv atv izle orda tüp kuyruğu ekmek kuyruğu ve penguen belgesellerini izle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 28 Temmuz 2025; 10:57:28 >
Ya güzel kardeşim madem başa çıkamayacaksın ne arıyorsun Şampiyonlar Liginde. Hayır üzülüyorum aslında çoluk çocuğu burada yem ediyorlar. Yok mu güzelim senin üstün amirin falan En azından konuşmayı söken biri.
-
Var ama onunla iletişime geçersen biraz sıkıntı yaşayabilirsin tatlı çocuk. Amirim senin gibiler için her daim hazırda.
-
AKP ile birlikte çalışanlar
youtube kanalları:
- Oğuzhan Atik (eski adı Kıyam)
- Shiftdelete
...
shiftdelete'nin AKP'nin gençlere yönelik propagandasına dahil olduğu dikkate alındığında,
eksisözlük'ün 5 sene öncesinden AKP tarafından ele geçirildiği bir durumda,
DH'nin ve diğer forum sitelerinin AKP tarafından boş bırakılacağını, gözardı edileceğini düşünmek ahmaklıktır.
-
Yıllar önce ülke ve dünya gündemi diye bir bölüm yoktu forumda. Sadece konu dışı vardı. Konu dışı diğer forumlara göre inanılmaz aktifti. Siyaset hayatımızın içine girip bizi bu denli etkilemeye başladığında konu dışı, günlük sohbet, gırgır şamata dışında biraz siyasete evrildi. İlk zamanlar orada siyaset yasaktı direk konular siliniyordu. Silinmeyi geçtim uzaklaştırma yiyordun filan. Siyaset yasakken bir seçim öncesi forumun her bannerında malum partinin seçim kampanyalarının reklamı çıktı. Hatta büyük kesim siyaset yasak ama teknoloji forumunda reklam alıyorsunuz diye tepki gösterdi. Sonrası bu bölüm açıldı.
Az önce Futbol bölümünde Fenerbahçe'nin Chobani sponsorluğunu eleştirdim (Fenerbahçeliyim kendim de), ne mutlu Türk'üm diyene yazdım ve anında mesajım silinip bölüm uzaklaştırması aldım. Başka zaman trollerin mesajları bu kadar hızlı silinip ceza verilmiyor. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Bana kimse bu forumun AKPliler tarafından yönetilmediğini söylemesin.
İnadına yazıcam, çatlayın patlayın; Ne Mutlu Türk'üm diyene.
-
CHP'den de prim alıyorlarmış :))
donanımhaber forum
'Yerli ve milli' olarak lanse edilen Next Sosyal'in yabancı açık kaynak platformunu kullandığı ortaya çıktı | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/yerli-ve-milli-olarak-lanse-edilen-next-sosyal-in-yabanci-acik-kaynak-platformunu-kullandigi-ortaya-cikti--161809012#161809073 -
Başından sonuna kadar okudum çok oldukça ahmakça yorumlar yapılmış yangında uçağımız yok gelmiş savunma sanayi bilmem ne bana hiçbir faydası yok ülke çıkarları adına bomboş hiçbir şey yok savaş çıkarsa daha ilk günlerde kesinlikle çuvallarız depremde halk koştu devlet yoktu sel oldu yine halk koştu devlet yine yoktu ormanlar yandı yine vatandaş koştu yine devlet yok hepsi boş ya gurulanacak imrenerek bakacağımız hiçbir şey yok uçağımız gece görüşlü helikopter yok hepsi fasa fiso bakın bursada orman yangını çıkmıştı hani nerede uçaklar helikopterler basında gördük cumhur danışmanı allahım bize yardım et diye yalvarıyor şaka gibi fransa başkanı macron konvoyu bile yok önünde 2 adet motoru ve arkasında 2 adet binek araçla fransa yollarında dolaşıyor halkı ile içiçe oradaki vatandaşlar ödediği vergı ile hizmet yapmakla mükellef şekilde hesap soruyor oradaki tüm milletvekilleri tüm harcamalar asla devletten karşılamıyor hepsi ceplerinden öder öyle 2 yıl milletvekillik yapıp emekli etmiyorlar oradaki kanun herkese eşittir birde bizimkilere bakın cumhurun arkasında 1000 den fazla konvoy araç danışmanlar saraya fuzuli gereksiz harcamalar hiçbir tasarruf ta yapılmıyor alayı harcama üstüne harcama yapılıyor o kadar korumaya gereksiz ödeme yapılıyor vatandaş emekli çalışan resmen eziliyor yerlerde sürünüyor yazık türkiyede asla gurur duyulacak hiçbir şey yok varsa yoksa hepsi siyasi vatandaş lehine asla iyilik yapılmıyor pasaport harcı araç alım harcı yurtdışı telefon harcı yaw arkadaş sen benim paramı ne yapıyorsun diyen yok nereye harcıyorsun neden kime harcıyorsun hesap soran yok yok yokkkkkk.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazdıklarının tamamı yalan. Bak bir kısmı falan değil. Veya hatalı, eksik vs
Tamamı yalan, baştan aşağı. Sosyal medyada içinde bulunduğun yankı odalarının defalarca ve defalarca tekrar ederek beynine kazıdığı yalanlar.
Suçlu onlar değil ama.
Okuduğunu sorgulamadan kabul eden, inanmak istediği her bilginin peşinden tuzlukla koşan senin gibi piyonlar.
Konuya maaşlı troller dadanmış
-
Haklısınız.
Forum sahipleri AKP güzelleme haberlerini baş sayfalara cıkarıyorlar sürekli. Haberler de örneğin sallıyorum "HÜRKUŞ rakiplerine fark attı" gibi. Altta da beğenen destekleyen de forum sahipleri, MOD'ları, ADMİN'leri.. Orada AKP'yi eleştirenler ise gerçek forum üyeleri, örneğin benim gibi.
Bir keresinde öyle haber altında AKP'yi eleştirmiştim, forum sahiplerinden biri "siyaset yapmayalım, burası teknoloji forumu" diye beni uyarmıştı! Zaten o zaman anladım ben durumu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X