Bildirim
Devlet memurluğunda ne kadar saç uzatılabiliyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
eyvallah reis mülakat değilde işe girdikten sonrası önemli benim için mülakata 3 numarada giderim sorun yok işe başlayınca bu saçla işe gitsem sorun çıkar mı acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Attığın tanımı aşıyor bu saç ama pratikte farklı mıdır nasıl işliyordur bilmiyorum
. Kamu kurumunda staj yaptim hic böyle uzun sacli birine denk gelmedim :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek olarak bir soru daha sorayım. Saç boyamak yasak mıdır değişik renkler yapılsa sıkıntı oluyor mu?
-
ayda 5-6 bin kazanıyorsun ama özgür değilsin :D
-
Uzun saçlı doktor polis gördüm onlarda memur statüsünde sana da serbest olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yönetmelikte yazana göre fauller tamam,kulaklarda saçı arkaya atarsak kapanmıo,ensede yakaların 1-2 parmak üstünde olursa sıkıntı olmuo bu arada bende geçen sene staj yaptım hiç böyle saçlı birine denk gelmedim çünkü kafalar ayna gibiydi
Babam öğretmen at kuyruğu yapıyor. Diğerlerinde durum ne bilmem ama öğretmenlikte serbest
İyi de bu ense 2 parmak değil baya üstünde? Öyle değil miquote:
Orijinalden alıntı: Guest8080
yönetmelikte yazana göre fauller tamam,kulaklarda saçı arkaya atarsak kapanmıo,ensede yakaların 1-2 parmak üstünde olursa sıkıntı olmuo bu arada bende geçen sene staj yaptım hiç böyle saçlı birine denk gelmedim çünkü kafalar ayna gibiydi
evet ense bi tık uzun o kadar uzatmam zaten enseyi yakaların hemen üstünde bıraksam sorun olmaz herhalde
at kuyruğu nasıl yapıyo reis memurlukta saçı serbest bırakın die kural koymuşlar yönetmeliğe
Valla bilmem, babam dışında saçı uzun öğretmenlerim de oldu gördüklerim de oldu, hepsi toplu geziyordu
öğretmenlikte farklı işlio olabilir bilmiyorum ama yönetmeliğe göre attığım fotodaki saç bile olmuo enselerin gömleğin yakalarını aşmaması lazımmış
Bu ne ki, küpe bile takabilirsiniz. Sıkıntı yok. Kılık kıyafet yönetmeliğine karşı sivil itaatsizlik diye bir kavram geliştirdi sendika. Şimdi kim memur kim vatandaş ayırt edemezsin bir çok kurumda.
Saç ve sakala karışmıyorlar bizde, bu saç tipinde de arkadaşım çalışıyor. Ama bazı yerlerde sakala karışıyorlar.
iyi bari rahatladım sakala izin yok bari saç uzatalım
Sakala izin nasıl olmaz. Kurumların üst düzey yöneticileri nin profillerine bakın intertte çoğu sakallı.
ne biliyim ben daha yeni mezunum tecrübesizim yönetmeliğe göre söyledim ben onu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sakal beyazlaması
- cok zeytin yemek zararlı mıdır
- konuşurken kelimeleri yanlış söylemek neden olur
- b12 iğnesi dodex yan etkileri
- vernem nidahen ne demek
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- çay emojisi
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X