Şimdi Ara

Pandemi sürecinde lise kpss girip memur olmak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise kpss girersem hiç çalışmadan kazanabileceğimi düşünüyorum (sadece tarihte ve coğrafyada birkaç önemli yer çalışırım.)üniversite öğrencisiyim şuan.gelecek döneminde uzaktan eğitim olacağı konuşuluyor.sizce lise kpss girip bu 4 5 aylık süreçte çalışsam ardından istifamı verip yazın tekrar memuriyete dönsem mantıklı bir hareket olmuş olur mu. Ve burada prosedüre uymayan birşey var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mevzuatı bilen birisi olarak bu konu beni baya güldürdü 

• 4 5 ay çalışıp istifa edip dönemezsin 1 sene sürekli çalışıp adaylığını kaldıracaksın iznin bile yok.yüksek okul ve üni mezunu o kadar çok ki liseye zaten memur kadrosu yok hizmetli oluyor üni mezunları.oyuncak sandın herhalde sen bu işi geçici memurluk ara sıra gireyim çıkayım. 

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

4 5 ay çalışıp istifa edip dönemezsin 1 sene sürekli çalışıp adaylığını kaldıracaksın iznin bile yok.yüksek okul ve üni mezunu o kadar çok ki liseye zaten memur kadrosu yok hizmetli oluyor üni mezunları.oyuncak sandın herhalde sen bu işi geçici memurluk ara sıra gireyim çıkayım. 

Hocam bildiğim kadarıyla 3 kez istifa edip dönebilme hakkın var ama kadrolara baktım hep hizmetli kadrosu falan var bize gitmez

• ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

asalet almadan istifa edersen Ankara'da sağlam birini bulman lazım.asalet alıp istifa edersen 1 sene mi sonra bir dilekçe ile dönüyorsun ikisi arasındaki uğraşı farkına dikkatini çekerim.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.