Şimdi Ara

Devlet Bahçeli: Demirtaş'ın tahliyesi Türkiye için hayırlara vesile olacaktır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet Bahçeli: Demirtaş'ın tahliyesi Türkiye için hayırlara vesile olacaktır..yeni şafak
    Devlet Bahçeli: Demirtaş'ın tahliyesi Türkiye için hayırlara vesile olacaktır | VİDEO İZLE
    https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/devlet-bahceli-demirtasin-tahliyesi-turkiye-icin-hayirlara-vesile-olacaktir-4765297

BOP is that you?

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 2023 ve 2024 seçimlerinde mitinglerde ve konuşmalarında DEM'i terörist ilan eden,Demirtaş'ı terörist ilan eden ve muhalefeti bunlarla yan yana konumlanmakla suçlayıp 'Muhalefet iktidar olursa teröristlerle anlaşacaklar,devleti satacaklar,devleti bitirecekler,teröristleri memur yapacaklar,su sayaçlarını bile PKK'lılara saydıracaklar' şeklinde konuşup insanlardan oy topladıktan sonra sanki hiç bunları yapmamış ve söylememiş gibi 180 derece bir dönüşle tam aksi sözler ve söylemler geliştirmeleri ve her iki durumda da hitap ettikleri kesimin alkışını almaları nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

Dünya'da böylesine körü körüne desteklenen başka bir zihniyet yok...Üstelik bunu yaparken hiç yüzleri kızarmıyor,utanmıyor ve çekinmiyorlar.Zira kitlelerinin ne olursa olsun kendilerine oy vereceğini çok iyi biliyorlar.

Şu açıklamayı muhalefetten bir isim yapmış olsaydı şuan ne teröristliği kalmıştı,ne hainliği ama deminden beri yandaş basının haberlerine bakıyorum hepsi sanki olağan bir habermiş gibi haber yapıp geçmiş.

Hadi Demirtaş'ın tahliyesini onaylamak bir yere kadar göz ardı edilebilir ama ısrarla İmralıdaki Apo'nun muhattap alınması ve ondan medet beklenmesi üstüne TBMM vekillerini ayağına gönderilmesinin savunulmasının hiçbir mantıklı bir açıklaması yok.Bu ABD senatörlerinin Bin Ladinin (Taliban) ayağına gitmesinin ya da Ebu Bakir El Bağdadinin (İŞİD) ayağına gitmesini savunmakla eş bir saçmalık.

Ama kitle müsait olunca ne derse de kimin umurunda...

Nasılsa oy verecekler...

Değişim olur da, bu kadar hızlı olunca insan sarsılıyor ani sıcaklık değişiminde olduğu gibi.
    Şehit cenazelerinde chp çelenklerini parçalayanları merak ediyorum, şu an. Gerçi meraka ne hacet, buradaki temsilcileri de aynı hızla revize oldular. Ben yaşlandım galiba, ayak uyduramıyorum bu değişimlere.

İktidarı ve muhalefeti danışıklı dövüş yaparak el birliği ile aynı yolda yürüyor.

20 yıldır ülkeye ve Türk milletine verilen tüm zararlı adımlar bu şekilde gerçekleştirildi.

Sol maskeli demliler de çıkıp bu kaostan beslenerek kendilerine alan açmak için hedef şaşırtıp farklı yerlere çekmeye çalışıyor tepkiyi. Çok tehlikeli ve sinsi bir kesim. Aynı zamanda bi o kadar faydasız ve bilgisiz. Kk döneminde de aynı taktiklerle seçimin hediye edilip bu günlerin hazırlığına zemin hazırlamışlardı.

chp seçilirse demirtaşı apoyu salarlar, pkk ile mücadele biter, teröristler meclise girer, chp hdp el ele, cexap ehe ehe diye zokalanan ve hala kendini çok akıllı sanan üçüncü yolcu soğancı ergenuslara mehape şoku. abd'de yüzyıllardır iki parti arasına sıkışmış sistem ülkeye getirildikten sonra hala parlamenter dönemdeki gibi üçüncü yol çıkınca seçilebileceğini sanacak kadar da saflar.

- Zafer partisi lideri Ümit Özdağ:

“Selahattin Demirtaş masum değildir. Kobani olayları sırasında PKK'ya destek için halkı sokağa çağırmıştır. Onlarca ilimizde yüzlerce ilçemizde çıkan olaylarda onlarca insan ölmüş, yüzlerce insan yaralanmıştır. Zafer Partisi açısından meselenin siyasi ve hukuki boyutu bundan ibarettir.”

• Sıra Apo da.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
  • Demirtaş teröristtir dediğinde alkış tutan robotumsu milletvekiller, demirtaşın tahliyesini istediğinde de yine alkış tutmuşlardır.. bunlar sizce insan mı?

Şehit cenazelerinde chp çelenklerini parçalayanları merak ediyorum, şu an. Gerçi meraka ne hacet, buradaki temsilcileri de aynı hızla revize oldular. Ben yaşlandım galiba, ayak uyduramıyorum bu değişimlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2023 ve 2024 seçimlerinde mitinglerde ve konuşmalarında DEM'i terörist ilan eden,Demirtaş'ı terörist ilan eden ve muhalefeti bunlarla yan yana konumlanmakla suçlayıp 'Muhalefet iktidar olursa teröristlerle anlaşacaklar,devleti satacaklar,devleti bitirecekler,teröristleri memur yapacaklar,su sayaçlarını bile PKK'lılara saydıracaklar' şeklinde konuşup insanlardan oy topladıktan sonra sanki hiç bunları yapmamış ve söylememiş gibi 180 derece bir dönüşle tam aksi sözler ve söylemler geliştirmeleri ve her iki durumda da hitap ettikleri kesimin alkışını almaları nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

Dünya'da böylesine körü körüne desteklenen başka bir zihniyet yok...Üstelik bunu yaparken hiç yüzleri kızarmıyor,utanmıyor ve çekinmiyorlar.Zira kitlelerinin ne olursa olsun kendilerine oy vereceğini çok iyi biliyorlar.

Şu açıklamayı muhalefetten bir isim yapmış olsaydı şuan ne teröristliği kalmıştı,ne hainliği ama deminden beri yandaş basının haberlerine bakıyorum hepsi sanki olağan bir habermiş gibi haber yapıp geçmiş.

Hadi Demirtaş'ın tahliyesini onaylamak bir yere kadar göz ardı edilebilir ama ısrarla İmralıdaki Apo'nun muhattap alınması ve ondan medet beklenmesi üstüne TBMM vekillerini ayağına gönderilmesinin savunulmasının hiçbir mantıklı bir açıklaması yok.Bu ABD senatörlerinin Bin Ladinin (Taliban) ayağına gitmesinin ya da Ebu Bakir El Bağdadinin (İŞİD) ayağına gitmesini savunmakla eş bir saçmalık.

Ama kitle müsait olunca ne derse de kimin umurunda...

Nasılsa oy verecekler...

• chp seçilirse demirtaşı apoyu salarlar, pkk ile mücadele biter, teröristler meclise girer, chp hdp el ele, cexap ehe ehe diye zokalanan ve hala kendini çok akıllı sanan üçüncü yolcu soğancı ergenuslara mehape şoku. abd'de yüzyıllardır iki parti arasına sıkışmış sistem ülkeye getirildikten sonra hala parlamenter dönemdeki gibi üçüncü yol çıkınca seçilebileceğini sanacak kadar da saflar.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok canım bence MHP buna karşı çıkar

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Colda kullanıcısına yanıt

MHP'de buna karşı çıkanlar ya istifa etmeye mecbur edildi ya da partiden ihraç edildi.

Bugünkü MHP içerisinden bu duruma karşı çıkacak bir iradenin çıkması mümkün değil.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

İktidarı ve muhalefeti danışıklı dövüş yaparak el birliği ile aynı yolda yürüyor.

20 yıldır ülkeye ve Türk milletine verilen tüm zararlı adımlar bu şekilde gerçekleştirildi.

Sol maskeli demliler de çıkıp bu kaostan beslenerek kendilerine alan açmak için hedef şaşırtıp farklı yerlere çekmeye çalışıyor tepkiyi. Çok tehlikeli ve sinsi bir kesim. Aynı zamanda bi o kadar faydasız ve bilgisiz. Kk döneminde de aynı taktiklerle seçimin hediye edilip bu günlerin hazırlığına zemin hazırlamışlardı.

Herşey Sınırlarımızın dışında olacaklardan
    Korunmak için.

Afiyetle yiyiniz.

twitterım yok. arkadaşlarımın zorlamasıyla 2012 gibi açtım, 2014 gibi kapamıştım. belki bluesky açarım ama. siyasi görüşüm belki sosyal demokrat ve çevrecilere yakındır bunu dert ediniyorsan. milliyetimle ne övünüp gerinirim, ne de başka ortamlarda türküm diye eziklenmiş hissedip aşağılık kompleksine de girmem. yabancı bir ortamda her millet kendini övüyorsa ben de kendi milletimi överim, tarihsel ve kültürel açıdan avrupalı milletlerle kapışırız. tırıvırı milliyetçilerinin yapmamak için çürük raporu aldığı ya da bedelli için kredi çektiği ortamda imkanım el vermesine rağmen askerliği yedek subay olarak yaptım, ülkemin ordusuna bizzat hizmet ettim yani. normal 6 ay erlik çıksa da yapardım, hayat prensiplerime göre bedelli yapmak bana uygun gelmedi. erlik demişken bir gülme almadı değil ama Devlet Bahçeli: Demirtaş'ın tahliyesi Türkiye için hayırlara vesile olacaktır.. 

sen ve senin gibiler hala kendini çok akıllı sanıp o değerli oylarını saklamaya devam etsin. bu sistem sürdüğü sürece aynı gemideyiz sonuçta, sizin güya savunduğunuz görüşün ayaklar altına alınmasına da siz şahit oluyorsunuz.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Durup bekleyelim daha sırada apo var,
    Bakalım forumdaki troller gelip bu sözleri nasıl savunacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Politika çıkar işidir güç nerdeyse oraya kayar şu an doğu batıya göre her yönden güçlü durumda o yüzden kartlar yeniden dağıtılıyor güç demek çoğunluk demektir ve çoğunluk olan masada her zaman önceliklidir.

"Bahçeli'nin Demirtaş'ın çıkması gerektiğini söylemesi hayırlı bir şeydir. Hayırlı olan bir şeye hayırlı denmesi gerekir çünkü Demirtaş ve arkadaşlarının özgür olması gerekiyor."

"Bizim de kusurumuz var Demirtaş'ın tutuklanmasında. Genel Başkan olarak tarih önünde o günkü kusur için Türkiye'den özür dilerim..Demirtaş'ı kızlarının yanından alarak hapse attılar.."

"Bu rejim düşmanlık üzerine kurulu bir rejim. O gün rejime şeytan lazımdı o şeytan Demirtaş'tı, bugün Ekrem İmamoğlu şeytanlaştırıldı.."

"Selahattin Demirtaş'ın bu erdemli, bu onurlu, bu sabırlı, bu örnek olacak tutumu karşısında kendisine yürekten bir teşekkür ediyorum. Bugün hayırlısı bu diyorsanız dönüp de bir özür borcunuz yok mu acaba? Açık söyleyeyim bizim de var.."

x (formerly twitter)
    İlke TV (@ilketvcomtr) on X
    https://x.com/i/status/1985672243230491033

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Tamamı aynı yere aynı şeye hizmet ediyor bu çok net bu güç her ne ise tüm düzen ve sistem partilerine hükmediyor.

Bu halkta bunlara oy veriyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.