Şimdi Ara

DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
9
Favori
27.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çeşitlilik iyidir.Dmc de combat çeşitliği çok iyiydi. Düşmanlarda ki denge sonradan definitive edition ile eksiklikleri giderip üstüne vergile ayrı story yaptılar.

Ama adamlar öyle bir combat yaptılar ki hangi hareketi yapsan havalı duruyor.

Özellikle şu incelemeyi izlemenizi tavsiye ediyorum

DmC sayesinde bir çok oyun firması Ninja Theory tanıdı. Adamlarda ki potansiyeli açtılar. Sanua Sacrifice zaten efsane bir oyundu. Yazık ettiler firmaya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın
  • Bu oynanis videosundaki Nero degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Eylül 2018; 22:11:2 >
  • Arkadaşlar DmC iyi bir oyundu ama bu evren ile asla alakası yoktu.Fakat neroyu 4.oyun da baya bir kişi sevdi ama şu var,vergil neronun babası ama nasıl ne oldu bilinmiyor ve oyun da gene vergil aktif bir rol almayacak belli urizem eğer ki vergil değilse vergil bu oyunda gene aktif rol almayacak ve unutturulacak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki Yaşlı Efsane. Eğer bu ikisi müttefik olsa, kimse onları yenemez.

DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019
  • Oyunda gerçek para ile karakteri geliştirme olacakmış, DMC gibi bir oyuna yakışmadı.
  • Devil May Cry 5‘s official listings are live on the PlayStation Store, Xbox Store, and Steam – all of which mention online multiplayer for up to three players. It looks like Capcom wasn’t ready for this information to be revealed as its developers are keeping mum upon being quizzed at the Tokyo Game Show 2018.

The game’s PlayStation Store listing states:

Network Players 2-3 – Full game requires PlayStation Plus membership to access online multiplayer
    Online Play (Optional)

kaynak :

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunda gerçek para ile karakteri geliştirme olacakmış, DMC gibi bir oyuna yakışmadı.
    Dmc4 de de mikro ödemeler vardı yeni bir şey değil...

Online bir oyun olmadığı veya online lider tablosu gibi bir şey olmadığı için sorun bile teşkil etmiyor demiş Game Informer.

Oyunun offlime senaryo oynanışını etkileyen bir şeyde değil, sadece erkenden tüm orbları alıp tüm kombolarla oynayanların kişisel zevki için bu mikro ödemeler. Mikro ödeme etmeyenlere hiç bir zararı yada farkı yok.

• quote:

Oyunda gerçek para ile karakteri geliştirme olacakmış, DMC gibi bir oyuna yakışmadı.

Allah belalarını versin bu oyunda da mı? Ön siparişi hemen iptal ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Allah belalarını versin bu oyunda da mı? Ön siparişi hemen iptal ediyorum.

Alıntıları Göster
    Bu yeni bir şey değil, DMC 4'de de vardı aynı ödeme oyuna bir eksisi yok. Sadece orb satın alınıyor.

Bunu zaten bilmeyip ve orb unda ne olduğunu bilmeden siz ön sipariş etmişseniz seri ile alakanız yoktur, alakanız olmadığı bir seriyi de tutup 399tl ye ön sipariş etmek ayrı bir mesele.

Seri ile alakanız varsa ve orb'un ve bu standart mikro ödemenin ne olduğunu biliyorsanız da bela okuyup ön sipariş edilmeyecek bir durum olduğunu bilirdiniz.

Durduk yere insanlara bela okuyup ön siparişi iptal etme tepkisi komik olmuş.

• Öncelikle DMC serisine yeni başladınız sanırım çünkü orijinal DMC'lerin hiçbirinde microtransactions yok. Orijinal DMC4'de de yok sadece birkaç yıl önce çıkan Special Edition'a eklediler. Siz Special Edition ile başladınız oynamaya sanırım fakat orijinal oyunları çıktığı zaman oynadıysa arkadaş ki ben de 4'ü çıktığı zaman her karakterle oynamıştım o yüzden bir bakıp geri verdim Special Edition'ı bilmemesi normal. Çünkü orijinal oyunlarda yok.

Orb'un ne olduğuna gelirsek red orb ile zaten skilleri, yeni hareketleri ve yetenekleri açıyorsunuz yani ne kaldı geriye. Tabi ki oyun oynayarak da orb kazanıp hiç para harcamayabiliriz fakat hani serinin her oyununu çıktığı zaman oynamış birini sonradan çıkan Special versiyonu oynayıp bilmiyorsun diye suçlamışsın ya orijinal oyunda online leaderboard'da var. Zaten ilk oyun dışında her oyunda Bloody Palace var. Bunu skor kasmak listede yükselmek için oynuyoruz.

Bu oyunda da olmayacak diye bir açıklama yapmadılar henüz. Oyunu bitirdikten sonra açılan oyundan oyuna ismi değişien Son of Sparda ve Nephilim zorlukları da dediğim gibi oyunu bitirdikten sonra açılıyor. Yani ben, sen vermeyecek olsakta birinin parayı basıp ilk oynayışında diğer zorluklarda oynayabilecek seviyede yeteneklere sahip olup oynama seçeneği DMC gibi bir oyuna yakışmıyor. Benim için de pre-order iptal edecek bir neden değil zaten mesajımda böyle bir oyuna yakışmadı dedim.

• quote:

Öncelikle DMC serisine yeni başladınız sanırım çünkü orijinal DMC'lerin hiçbirinde microtransactions yok. Orijinal DMC4'de de yok sadece birkaç yıl önce çıkan Special Edition'a eklediler. Siz Special Edition ile başladınız oynamaya sanırım fakat orijinal oyunları çıktığı zaman oynadıysa arkadaş ki ben de 4'ü çıktığı zaman her karakterle oynamıştım o yüzden bir bakıp geri verdim Special Edition'ı bilmemesi normal. Çünkü orijinal oyunlarda yok.

Orb'un ne olduğuna gelirsek red orb ile zaten skilleri, yeni hareketleri ve yetenekleri açıyorsunuz yani ne kaldı geriye. Tabi ki oyun oynayarak da orb kazanıp hiç para harcamayabiliriz fakat hani serinin her oyununu çıktığı zaman oynamış birini sonradan çıkan Special versiyonu oynayıp bilmiyorsun diye suçlamışsın ya orijinal oyunda online leaderboard'da var. Zaten ilk oyun dışında her oyunda Bloody Palace var. Bunu skor kasmak listede yükselmek için oynuyoruz.

Bu oyunda da olmayacak diye bir açıklama yapmadılar henüz. Oyunu bitirdikten sonra açılan oyundan oyuna ismi değişien Son of Sparda ve Nephilim zorlukları da dediğim gibi oyunu bitirdikten sonra açılıyor. Yani ben, sen vermeyecek olsakta birinin parayı basıp ilk oynayışında diğer zorluklarda oynayabilecek seviyede yeteneklere sahip olup oynama seçeneği DMC gibi bir oyuna yakışmıyor. Benim için de pre-order iptal edecek bir neden değil zaten mesajımda böyle bir oyuna yakışmadı dedim.
    Devil May Cry serisini hem çıktığı zamanda hemde Tüm HD Collectionlarını bitirdim hocam.
    DMC serisinin çıktığı zamanlarda insanlarda internet yoktu oyunlara update gelmiyordu...

İlk DMC oyunlarının çıktığı zamanlarda daha DLC kavramı bile yoktu, Mikro ödeme sisteminden bahsedilemez bile. o yüzden o kadar eski oyunlara Mikro ödeme yoktu da bunda var diye savunma edilemez, Devir değişti çünkü.

Doğal olarak devir değiştiği için Bu yüzden Güncel konsollara çıkmış olan DMC 4 SE ye mikro ödeme eklendi. Ki bu mikro ödeme satın almayan için hiç bir sorun teşkil etmiyor sadece bir hızlandırıcı görevi görüyor.

Bu oyunu sırf Kombo yapmak için alan insanlar bile var bloodypalaca oynayan. Oyunun veteranı olup vakti olmayan insan için istediği kadar red orb alma şansı verilmiş.

Mikro ödemeleri normal oyuncuları zorla para harcayacak şekilde olsaydı bizde kötülerdik. Ama bu kadar basit bir hızlandırıcı görevi gören mikro ödeme için İnsanlara bela okunmaz ve ön sipariş iptal edilmez bu lafım size değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 23 Eylül 2018; 16:19:48 >

• Hem çıktığı zaman hem collectionları bitirdiyseniz bana 4'de de var yeni bir şey değil bilmiyorsun seriyi tarzı yazdığını için belirttim. Çünkü 4'de de yok dediğim gibi. Special versiyonunda var. Hepsini çıktığı zaman oynadıysanız bunu da biliyor olmanız lazım. Devir değişti dediğiniz evet tüm single oyunların mobil oyunlara dönüştüğü bir devirdeyiz. Mobil oyun gibi zaman harcamadan skill, yetenek kazanabiliyoruz. Açıkçası bunu hangi yıl hangi devir olursa olsun eleştiririm. Bir de firmaların reklam ağzı ile savunduğu cümleleri yazmayın 'vakitleri olmayan oyuncular' diye vakitleri yoksa ya da vakit harcamak istemiyorlarsa oynamak zorunda değiller ya da yeni bir seçenek ekleyelim oyuna direk son bölüme geldiğimiz ve 'vakitleri olmayalar için' diyelim. Ninja Theory'in yaptığı DMC'yi ben beğenmiş olmama rağmen serinin hayranları yerin dibine sokmuştu oyun diğer oyunlara göre basit diye. Hayranları böyle derken şimdi bu seçeneği getirmeleri hoş değil dediğim bu. Oyunu normal şekilde kazanabiliriz evet bizi zorlayacağını sanmıyorum ama seriyi sevdiğim halde mikro ödemeler savunalacak bir şey değil.

• quote:

Hem çıktığı zaman hem collectionları bitirdiyseniz bana 4'de de var yeni bir şey değil bilmiyorsun seriyi tarzı yazdığını için belirttim. Çünkü 4'de de yok dediğim gibi. Special versiyonunda var. Hepsini çıktığı zaman oynadıysanız bunu da biliyor olmanız lazım. Devir değişti dediğiniz evet tüm single oyunların mobil oyunlara dönüştüğü bir devirdeyiz. Mobil oyun gibi zaman harcamadan skill, yetenek kazanabiliyoruz. Açıkçası bunu hangi yıl hangi devir olursa olsun eleştiririm. Bir de firmaların reklam ağzı ile savunduğu cümleleri yazmayın 'vakitleri olmayan oyuncular' diye vakitleri yoksa ya da vakit harcamak istemiyorlarsa oynamak zorunda değiller ya da yeni bir seçenek ekleyelim oyuna direk son bölüme geldiğimiz ve 'vakitleri olmayalar için' diyelim. Ninja Theory'in yaptığı DMC'yi ben beğenmiş olmama rağmen serinin hayranları yerin dibine sokmuştu oyun diğer oyunlara göre basit diye. Hayranları böyle derken şimdi bu seçeneği getirmeleri hoş değil dediğim bu. Oyunu normal şekilde kazanabiliriz evet bizi zorlayacağını sanmıyorum ama seriyi sevdiğim halde mikro ödemeler savunalacak bir şey değil.
    Ben günümüz için konuşuyorum hocam sonuç olarak Güncel konsollara çıkmış DMC 4 SE de Mikro ödeme var o zaman aynı şey sizin içinde geçerli olur siz bu lafı demeden önce DMC 4 SE de mikro ödeme olduğunu bilmiyor muydunuz ?

Çünkü DMC nin diğer oyunlarında Türkiye'de herkes de internet bile yoktu. Oyunlarda bırak mikro ödemeyi daha DLC bile yoktu. Tabii ki doğal olarak DMC 4 PS4 sürümünde olacak tutup 2008 yılında ki DMC 4 de olacak hali yok.

Bu devir de herkes oyunlarına daha kötü ve zorunlu tutulan mikro ödemeler koyuyor, DMC 4 de ve DMC 5 de olan bu mikro ödemeler önemsiz kalıyor.

Mikro ödemeleri hepimiz sevmeyiz ama DMC 5 deki mikro ödemeler tartışması edilecek ciddiyette bir mikro ödeme değil Game Informer bile önemli bir haber olmadığını belirtmiş makalesinde.

• Serinin 5 oyunu var, bunlardan birinde microtransaction var diye alışılmış bir durum olmuyor. 4'de de var olmuyor çünkü sonradan çıkanın var. Aynı zamanda arkadaşa yazdığınız mesajda orb satın alınıyor sadece yazmışsınız zaten her şeyi orb ile yapıyoruz daha neyi satın alacağız. Tartışması edilecek bir mikro ödeme değil diyemeyiz çünkü her şeyi anında açabiliyoruz daha tartışmasını yapmak için ölümsüzlük hilesini mi satmaları gerekiyor.

Aynı zamanda Game Informer dediğiniz bu makeleyse nerede önemsiz diyor bir kez daha okuyun derim;

Game Informer
    Devil May Cry 5 Has Microtransactions For Character Upgrades
    https://www.gameinformer.com/2018/09/22/devil-may-cry-5-has-microtransactions-for-character-upgrades

Game Informer zaten Gamespot'un bilgilerini kaynak göstererek veriyor kendileri görmemiş ayrıca leadboard olacak bir oyunda olmasından memnun olmadığını belirtmiş ve umarım para verip oynayanlar ile para vermeyenleri dengelemek için bir sistem olur yazmış. Hatta benim dediğimi de demiş madem vakti olmayan oyuncular için bu seçenek o zaman para vermeden açalım demiş.

• quote:

Serinin 5 oyunu var, bunlardan birinde microtransaction var diye alışılmış bir durum olmuyor. 4'de de var olmuyor çünkü sonradan çıkanın var. Aynı zamanda arkadaşa yazdığınız mesajda orb satın alınıyor sadece yazmışsınız zaten her şeyi orb ile yapıyoruz daha neyi satın alacağız. Tartışması edilecek bir mikro ödeme değil diyemeyiz çünkü her şeyi anında açabiliyoruz daha tartışmasını yapmak için ölümsüzlük hilesini mi satmaları gerekiyor.

Aynı zamanda Game Informer dediğiniz bu makeleyse nerede önemsiz diyor bir kez daha okuyun derim;

https://www.gameinformer.com/2018/09/22/devil-may-cry-5-has-microtransactions-for-character-upgrades

Game Informer zaten Gamespot'un bilgilerini kaynak göstererek veriyor kendileri görmemiş ayrıca leadboard olacak bir oyunda olmasından memnun olmadığını belirtmiş ve umarım para verip oynayanlar ile para vermeyenleri dengelemek için bir sistem olur yazmış. Hatta benim dediğimi de demiş madem vakti olmayan oyuncular için bu seçenek o zaman para vermeden açalım demiş.
    Şuan boş konuşuyorsun esas senin boş konuşmadan önce 2015 DMC 4 de mikro ödeme olduğunu bilmen gerekirdi.

Sana tutup DMC 3 de mikro ödeme var demedik Sonuçta DMC 4 oyununda var mı var, o zaman susacaksın. Sonradan çıkanın var demişsin, Sonradan çıkan DMC 4 değil mi ? Neyin kafasını yaşıyorsun ?

ilk DMC 4 2008 de çıktı Mikro ödemeye sahip olan DMC 4 2015 de çıktı aradaki yıl farkını ve içerik farkını bilmeden konuşan ve hangi oyunu bahsettiğimi idrak edemiyor musun sen? O kadar idrak yeteneğin yok mu? Veya Hangi DMC 4 de mikro ödeme olduğunu bilmiyorsan bu senin Cahilliğin.

Gelipte ilk çıktığı günden beri DMC hayranı birine boş boş yok eski DMC 4 de mikro ödeme yoktu yenisinde var fln dersen saçmalarsın. Sonuç olarak DMC 4 olan oyunun remasterinde var bunu idrak edemeyecek bir zekaya sahip değil misin gelmiş kaç mesajdır aynı şeyi tekrarlıyorsun.

Game Informer'ın Dip notunuda iyi oku.

I'm not thrilled about the idea of microtransactions in a game like this, especially if there're any leaderboards that may reward an already good player who happened to spend a bunch of money to unlock everything immediately and earn higher scores and better combos before someone who didn't spend money. (hopefully there's something to prevent). But I guess I'm not too surprised by it, either - Devil May Cry 4's Special Edition had them too.

Game Infoermer bile Devil May Cry 4's Special Edition şeklinde cümle kurmuş yıl belirtmemiş. Sen gelmiş halen eski DMC 4 de yoktu yenisinde vardı diyorsun, İkiside aynı oyun zaten Remaster edilmiş DMC 4 neyin kafasını yaşıyorsun halen ?

Ben DMC 4 de mikro ödeme vardı deyince idrak edemediğin olay nedir? 2015 DMC 4 de mikro ödeme olduğunu idrak edemiyor musun da gelmiş bana DMC oyunlarının sayısını öğretmeye çalışıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 23 Eylül 2018; 17:39:35 >

• 2K kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterin koşmasından, zıplamasına hareket animasyonları bir garip, sanki karakter değil de zemin hareket ediyor gibi duruyor. Dante'nin tipini de beğenmedim, daha kesin hatlara sahipti şu anki hali resmen Bruce Willis'e benzemiş.
  • Ulan ben kendimi kavgacı atarlı bir tip sanırdım

Ben melek gibi adammışım yemin ederim..Millet küfür hakaret konusunda iktisat yapmış

• Sanırım oyunu alacağım, umarım o zamana kadar umarım Dolar düşer. -ki hiç sanmıyorum-400-Tl civarında olur gibi geliyor bana oyun. Alabilirim biraz kendimi sıkarsam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.