Şimdi Ara

DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
9
Favori
27.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 23 Ağustos 2018; 18:27:8 >







  • Oyunu 4 saattir oynuyorum muhteşem olmuş diyebilirim. Zaten bu sene en çok beklediğim oyunlardandı bu gece sabaha kadar oynar bitiririm yarında baştan yeniden oynamaya başlarım. Yine önceki dmc oyunları gibi 4-5 kere bitirilecek bir oyun olmuş.

    Re engine yine mükemmel bir iş çıkarmış gerçekten capcom u tebrik etmek gerekir bu konuda da...
    DMC 1 deki gotik atmosfer dışında Dante'nin kişiliği hep aynıdır, Alaycı ve komik. Devil May Cry 2-3 yıkık dökük şehirde geçer. DMC 4 avrupa baz alınan hayali bir adada geçiyor. DMC 5 deki karakterlerin kişilikleri DMC 3-4-1 ile birebir aynı yani senin "Amerikan vari vıcık vıcık" dediğin şeye bütün oyun dünyası Dante'nin Alaycılığı der, Nero da aynıdır. Vergil zaten DMC 3 deki Vergil ile aynı, kendini beğenmiş ve güç manyağı. Kızlar da DMC 3 ve 4 deki ile aynı.

    Sen DMC yerine başka bir oyun oynamış olmayasın? Çünkü dediğinde tutan tek şey Gotik atmosfer oda sadece DMC 1 de var, O'da adadaki Kalede oyunun geçmesi ve Kalede Gotik bir kaleydi.

    Vitaminsiz gay tipler diyorsun da DMC 3 de dante üstü çıplak dolaşır olsa olsa gay tipli en çok DMC3 de dir gay tipli Dante, DMC 5 de değil.

    Buradaki kızlar hipster kevaşe de Bayonetta değil mi? Bayonetta ful erotizm dövüş ve arasahanelerde bile göğüs, vajina, kalçaya zoomlatır erotik pozlar verir, üstündeki saçları kıyafetleridir ve o saçlar ile summon ettiğinde tamamiyle çırılçıplak kalır? Şimdi bayonetta kevaşe değil ama DMC 5 deki kızlar kevaşe?
    Öncelikle DMC serisine yeni başladınız sanırım çünkü orijinal DMC'lerin hiçbirinde microtransactions yok. Orijinal DMC4'de de yok sadece birkaç yıl önce çıkan Special Edition'a eklediler. Siz Special Edition ile başladınız oynamaya sanırım fakat orijinal oyunları çıktığı zaman oynadıysa arkadaş ki ben de 4'ü çıktığı zaman her karakterle oynamıştım o yüzden bir bakıp geri verdim Special Edition'ı bilmemesi normal. Çünkü orijinal oyunlarda yok.

    Orb'un ne olduğuna gelirsek red orb ile zaten skilleri, yeni hareketleri ve yetenekleri açıyorsunuz yani ne kaldı geriye. Tabi ki oyun oynayarak da orb kazanıp hiç para harcamayabiliriz fakat hani serinin her oyununu çıktığı zaman oynamış birini sonradan çıkan Special versiyonu oynayıp bilmiyorsun diye suçlamışsın ya orijinal oyunda online leaderboard'da var. Zaten ilk oyun dışında her oyunda Bloody Palace var. Bunu skor kasmak listede yükselmek için oynuyoruz.

    Bu oyunda da olmayacak diye bir açıklama yapmadılar henüz. Oyunu bitirdikten sonra açılan oyundan oyuna ismi değişien Son of Sparda ve Nephilim zorlukları da dediğim gibi oyunu bitirdikten sonra açılıyor. Yani ben, sen vermeyecek olsakta birinin parayı basıp ilk oynayışında diğer zorluklarda oynayabilecek seviyede yeteneklere sahip olup oynama seçeneği DMC gibi bir oyuna yakışmıyor. Benim için de pre-order iptal edecek bir neden değil zaten mesajımda böyle bir oyuna yakışmadı dedim.
    Hem çıktığı zaman hem collectionları bitirdiyseniz bana 4'de de var yeni bir şey değil bilmiyorsun seriyi tarzı yazdığını için belirttim. Çünkü 4'de de yok dediğim gibi. Special versiyonunda var. Hepsini çıktığı zaman oynadıysanız bunu da biliyor olmanız lazım. Devir değişti dediğiniz evet tüm single oyunların mobil oyunlara dönüştüğü bir devirdeyiz. Mobil oyun gibi zaman harcamadan skill, yetenek kazanabiliyoruz. Açıkçası bunu hangi yıl hangi devir olursa olsun eleştiririm. Bir de firmaların reklam ağzı ile savunduğu cümleleri yazmayın 'vakitleri olmayan oyuncular' diye vakitleri yoksa ya da vakit harcamak istemiyorlarsa oynamak zorunda değiller ya da yeni bir seçenek ekleyelim oyuna direk son bölüme geldiğimiz ve 'vakitleri olmayalar için' diyelim. Ninja Theory'in yaptığı DMC'yi ben beğenmiş olmama rağmen serinin hayranları yerin dibine sokmuştu oyun diğer oyunlara göre basit diye. Hayranları böyle derken şimdi bu seçeneği getirmeleri hoş değil dediğim bu. Oyunu normal şekilde kazanabiliriz evet bizi zorlayacağını sanmıyorum ama seriyi sevdiğim halde mikro ödemeler savunalacak bir şey değil.
  • DmC: Devil May Cry'da karşımıza konulan Dante'nin yeni yetme hali benim oldukça hoşuma gitmişti den sonrasını okumayacaktım ki yazı bitti
  • İdare et şimdilik
  • Duyurulduktan sonra ps4 e dmc 1-2-3 collection paketi gelirse harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dantenin ergen hali bu oyuna yapilmis bir ihanettir. Gaflettir. Onursuzluktur. Adamsendeciliktir. "Abi dantenin ergen halini yapalim bu oyunda" diyen ve "dogru lan haklisin" diye onay veren kimse tum hayati corapla islak banyo terliklerine basmakla gecsin. Hadi ergen halini yaptin. Ulan bari tepecikte genelev isleten adamin oglu tipinde yapmasaydin bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Kasım 2017; 18:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda diyoruz.
  • DMC'nin ölüsünü bile oynarım yeter ki çıksın.

    şu nesilde böyle güzel oyunlara ihtiyaç var bekliyorum sabırsızlıkla
  • Buna da kart, loot sistemi falan getirmezler umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar söylenti , sızıntı haber çıktıktan sonra Duyurusu yakındır diyebiliriz artık :)
    TGA yada PSX'te güzel bir sunum ile duyurulabilir :)
  • Duyurulsa hocam bu nesilde bu oyunu görme şansımız % kaç? genelde artık bir oyun duyurulduktan 1-2 yıl sonra çıkmaya başladı bu nesile boş geçmezler umarım. Oyun yapım süreleri uzuyor git gide
  • Şimdi şöyle düşünürsek ;

    Bu adamlar DMC üzerinde çoktan çalışmalara başlamışlardır büyük ihtimal PS4 / Pro üzerinde bir oyun göreceğiz %60 yada %70. :)
    Bir süre sonra PS5 içinde bir Remastered yapıp sunarlar ve diğer oyunları için yapımına başlanır diye düşünüyorum..

    Oyun Yapım süreleri 3 yıl ortalama olarak görebiliriz umarım bu süreci daha da uzatmazlar :)
  • 12 Kasım'da ben mesaj atmıştım. :)
    13 Kasımda konusu açılmış.. :))

    https://forum.donanimhaber.com/playstation-experience-ana-konu-9-10-aralik-2017--126974585-4
  • En son çıkan DMC 2013'de çıkmıştı eski nesillere sonra 2015'de yeni nesile remastered yapmışlardı. Yani 2015'de başlamışlarsa ise 2017'de duyurulsa 2018 sonu ve ya 2019'da çıkma şansı yüksek gibi görünüyor muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Dantenin ergen hali bu oyuna yapilmis bir ihanettir. Gaflettir. Onursuzluktur. Adamsendeciliktir. "Abi dantenin ergen halini yapalim bu oyunda" diyen ve "dogru lan haklisin" diye onay veren kimse tum hayati corapla islak banyo terliklerine basmakla gecsin. Hadi ergen halini yaptin. Ulan bari tepecikte genelev isleten adamin oglu tipinde yapmasaydin bari.

    Bi Dante severin haklı tepkisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    En son çıkan DMC 2013'de çıkmıştı eski nesillere sonra 2015'de yeni nesile remastered yapmışlardı. Yani 2015'de başlamışlarsa ise 2017'de duyurulsa 2018 sonu ve ya 2019'da çıkma şansı yüksek gibi görünüyor muhtemelen.

    Aynen öyle bende aynı düşüncedeyim :)
  • bu nesle çıksın da ne olursa olsun :) hack and slash oyunları severek oynarım. Hazır God of War ile Darksiders 3 2018'de geliyorken bunun haberini alınca valla içim kıpır kıpır oldu :) inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir.
  • Bıraksınlar bu seriyi Bayonetta zaten öptü bayılttı Dmc serisini. Onimusha'ya odaklansınlar ya da adam gibi bir Dino Crisis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Kasım 2017; 12:9:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu olayı yapmaları daha da günümüze güzel örneklerden birisi olacaktır,
    Karakterlerin Artık yaşlı hallerini görmek gibi yada yetişkin..

    Kratos , Joel , Ellie vs. bunlar gibi elbet gelişme süreçlerini de ele almaları gerekli.. :)
  • Kesinlikle seri şeklinde oyunların böyle küçüklük-ergen-yetişkin-yaşlı dönemlerini aktarmaları oyunda ben açıkcası çok seviyorum :)

    bu arada TGA Türkiye saati ile kaçta olucak hocam biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.