Bildirim
DEVİL MAY CRY V|PS4 ANA KONU|8 MART 2019 (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Daha dünkü video kaldırılmış. Merak ettim şimdi. -
Bu arada ben devilmaycry5.com'a girmeyi denedim ama öyle bir site yok gibi şimdilik.
Edit: Neyse www. koymadan girince çıkmıyormuş. www. koyarak denedim açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 17 Eylül 2018; 20:23:53 > -
Onu yapan Dante'ydi, Vergil değil. Animesinde Vergil hiçbir zaman olmadı zaten. Bir de Dante'nin 3. oyundaki acemiliğine ve Vergil'ın coolluğuna ve Dante'nin animesindeki coolluğuna bakınca acaba animede Vergil olsaydı ne kadar cool olurdu diye düşünmeden edemiyorum. 4. oyunda pek cool değildi çünkü olgunlaşmıştı artık pek kendini beğenmişçe davranmıyordu ve zaten 1 tane giriş videosu falan vardı Vergil'ın. Onun dışında Vergil'ın çocuğunun olma fikri bana da garip gelmişti. Vergil gidiyor birini
falan.
Bu elemanı kastediyorsan eğer bu Dante. Tanıyamadın mı?Sağdaki kişinin saç rengi siyah, beyaz değil ve Dante'nin saçları daha uzun.
Virgil kim abi ya VErgil anasını satayım VErgil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 17 Eylül 2018; 20:35:54 >
-
Devil May Cry 5 TGS 2018 Fragmanı
Capcom, Devil May Cry 5'in Tokyo Game Show 2018 fragmanını paylaştı. Üç dakikaya yakın bu fragmanda oynanabilir karakterlerden Nero ve Dante'nin aksiyon sahneleri gösteriliyor.
Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Mart 2019'da çıkacak.
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
BSC.
-
Ps store ön sipariş 399 deluxe edition 469 tl
Online var 2-3 oyuncu diyor
Nero, Dante ve lady, trish, nico karakterleri oynanabiliyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 20 Eylül 2018; 11:55:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergil yok sanırım yada dlc ile gelicek
Devil May Cry 5 #TGS2018 screenshots (1/2)
-
Devil May Cry 5 #TGS2018 screenshots (2/2)
-
Trailer Efsaneydi, Görüntüler de harika. -
Video inanılmaz gaza getirdi ama 400 nedir arkadaş insaf ya. Neyse ki iki konsol da var da Xbox'da 260 ordan sipariş geçerim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşey iyi hoş, çokta güzel gameplay görseller v.s ama önsipariş fiyatını görünce tüm şefkim kaçtı..
Bir de bana sor. 209 TL dir diye ön sipariş etmeye gittim saniyesinde ön sipariş edecektim. Sonra sayfadan çıktım.quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Herşey iyi hoş, çokta güzel gameplay görseller v.s ama önsipariş fiyatını görünce tüm şefkim kaçtı.. -
Oyun gerçekten iyi görünüyor. RE engine güzel motor. Özellikle motion capture çok kaliteli. -
-
Çok iyimsel gitmişsin bu kurda ;) Ben gene bi 300 olur diyordum psikolojik sınırım oydu ama 400 dediler beni kaybettiler şuan için.quote:
Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE
Bir de bana sor. 209 TL dir diye ön sipariş etmeye gittim saniyesinde ön sipariş edecektim. Sonra sayfadan çıktım.
Alıntıları Göster
Resident Evil 2 209tl olduğu için buda Capcom oyunu aynı olur diye umut ediyordum ama ters köşe olduk hocamquote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Çok iyimsel gitmişsin bu kurda ;) Ben gene bi 300 olur diyordum psikolojik sınırım oydu ama 400 dediler beni kaybettiler şuan için.
Alıntıları Göster -
Sonuçta remake hocam Re2, o yüzden fazla uçmamışlardır. Ama onu daha bir heyacan içinde bekliyorum ben DMC 5 e göre ;)
amazon.tr de belki ön sipariş olur ve fiyatı ucuz olur -
PS Store fiyatının mantıklı bir açıklamasını bekliyorum Playstation Türkiye tarafından, facebook sayfalarına yazdım bakalım.
Steam ve Xbox fiyatı 260 TL bandındayken PS4 sürümü nasıl 400 TL olur, hiç mi rakip platformlara bakmıyorlar.
İyi ki yıllardır Türkiye pazarındalar ve Türkiye ofisleri var bide olmasa 500 TL falan olacak herhalde, bu nasıl fiyat planlaması?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X