deva+gelecek+dp'nin 6'lı masaya katkısı

-
-
bunlar akpnin truva atları zaten,chp çok büyük enayilik yaptı,kk kendini diretti olay ortada
-
kk çıkmasa belki şuan muhalefet kazanacaktı kabul et hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz daha işin asıl önemli kısmının farkında değilsiniz. CHP nin ülke geneli sandalye sayısına bakın oradan 40 kadar MV eksiltin çünkü o mv lerden 7 tanesi iyi partinin 30 tanesi yancı partilerin.
Mecliste aşırı kan kaybetti bu seçimde.
-
Devaya ona buna mv vermek saçmalıktı zaten o yüzden mv seçiminde Chp’ye atmadım.Umarım bu ders olur bir daha özellikle 5 yıldır hali hazırda mv olan tipleri yine aynı sıradan sadece onlar seçilecek şekilde aday göstermez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavatır bir tespit. Muhalefet görünürde küçük farkla meclisi almış olsa bile aslında çoğunluğu alamamış oluyor dediğiniz sebepten dolayı. Ama seçmenlerinde bunu anlayacak kafa yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben burada 50 kere yazdim
Bu salak partilerle ugrasana kadar yrp yanimiza alinsaydi suan ilk turda bitebilirdi
Deva gp ve dp icin harcanan partiler
1:zafer yüzde 1i gecti
2: memleket
3:yrp yuzde 3u gecti
Ya abicim olmaz dedik size dedik gunler haftalar aylar önce değil yıllar önce dedik bu kk ile olmaz diye
Meclis gidecek dedik gene sallamadiniz
Mahvolduk ya 5 sene daha sürünecegiz
bu sefer meclis de gitti elden. Sıfır Atatürkçü sayısı ile devam edecek meclis
-
10dan fazla kez yazdim 4 parti chpnin kanini emecek diye
Kemal taparlar aktrol hamzaaaağ diye saldirdilar
Adaylik dayatmasi sonrasi masanin dagilmasi iyipi de cokertti
İyip yuzde 13ten az almazdi normalde
Kemal bey muhtesem bir fiyaskoya imza atti
Yahu su mecliste var ya erdogan baskanligi kaybetse de bir sey olmaz ben söyleyeyim
Zafer yuzde 2 almış.
Ya Rab bir Kılıçdar uğruna ne güneşler batıyor.
Herif koltuk inadı ugruna butun muhalefeti çökertti.
Demedim mi
Su lanet olasi yere 50 kereden fazla yazmadiysam neyim
100 kere yazdim 100 kac senedir dedim
Aktrolll hamzaaaağ diye anirdilar
Alin size meclis alin size baskanlik gecmis olsun gitti ülke
yandık ki ne yandık bir de kaç mv verdik bunlara, ana muhalefet olarak kalsak şükür.
-
Kılıçdaroğlu en küçük mü bilmem ama çok küçük.
Evet Akp 400kişi toplar kk kazansa bile indirtir
chp listelerinden fetöcüler siyasal islamcıalr doluştu meclise
-
Noldu kemal sevici maraz abiimmmm demedik miii? Soylemedik miiiii???? haaa????
Seloyu salmak istedigini gittigin her yerde soylersen böyle olur işte
Halk acim diyo bu selo diyo
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHA
GENE SUC HALKTA
BUNU DİYECEĞİNİZİ DE YAZMIŞTIK
et fiyatları pahalı, ekmeğe abanıyor millet.
10dan fazla kez yazdim 4 parti chpnin kanini emecek diye
Kemal taparlar aktrol hamzaaaağ diye saldirdilar |
Siz daha işin asıl önemli kısmının farkında değilsiniz. CHP nin ülke geneli sandalye sayısına bakın oradan 40 kadar MV eksiltin çünkü o mv lerden 7 tanesi iyi partinin 30 tanesi yancı partilerin. Mecliste aşırı kan kaybetti bu seçimde. |
Ya Rab bir Kılıçdar uğruna ne güneşler batıyor. Herif koltuk inadı ugruna butun muhalefeti çökertti. |
Seloyu salmak istedigini gittigin her yerde soylersen böyle olur işte
Halk acim diyo bu selo diyo |
AMAN ABİ ELEŞTİRMEYİN KEMAL VE 6'LI MASAYI HEMEN BAŞLARLAR AKPARTİCİ TAYYİPÇİ DEMEYE... ONLARIN BU APTALÇA HAREKETLERİ GÖRMEYE NİYETLERİ YOK. TARAF GAZETESİNDEN ADAMI MV YAPTI CHP DAHA ÖNCEDE KONU AÇMIŞTIM BABACAN VE DAVUTOĞLU ANCAK OY KAYBETTİRİR. SONUÇ ORTADA HDP'NİN DESTEĞİ OLMASA TAYYİĞ ERDOĞAN 2018 DEN BİLE FAZLA FARK ATIYOR |
Ben burada 50 kere yazdim
Bu salak partilerle ugrasana kadar yrp yanimiza alinsaydi suan ilk turda bitebilirdi Deva gp ve dp icin harcanan partiler 1:zafer yüzde 1i gecti 2: memleket 3:yrp yuzde 3u gecti Ya abicim olmaz dedik size dedik gunler haftalar aylar önce değil yıllar önce dedik bu kk ile olmaz diye Meclis gidecek dedik gene sallamadiniz Mahvolduk ya 5 sene daha sürünecegiz |
Yöneylem Anketi: Cumhurbaskanlığında Erdoğan karşısında kime oy verirsiniz? Mansur Yavaş: Yüzde 56 Ekram İmamoğlu :Yüzde 50.1 Kemal Kılıçdaeoğlu: Yüzde 45 Bu basarısızlık tamamen KK'nın eseridir. Hiç bahane uydurmayalım. |
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHA
GENE SUC HALKTA BUNU DİYECEĞİNİZİ DE YAZMIŞTIK |
Knk belliydi böyle olacağı. Sürekli yapılan hatayı bir daha yapmak afedersin ahmaklıktır. Net. Süreç anca bu kadar kötü yönetebilirdi. Kk eleştiri yaptığımızda aktrol demekten aşağı kalmadılar. İmamoğlu yada mansur gelse ilk turda iş tamamdı. Hdp’ye gereğinden fazla göz kırptılar. İktidarın onca açığı olmasına rağmen kendi lehine kullanmayı beceremediler. Daha ne diyelim ki
![]() |
Benzer içerikler
- şark kurnazı ne demek
- semerşah hangi cemaatin
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- khk forum
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- atatürk filmi
- gizli numara
- telefon iade edilir mi
- 1 milyon tl havale ücreti
- tango yasaklandı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X