Şimdi Ara

Derbiye Fenerbahçe formamla gitsem birsey olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta Besıktas - Fenerbahçe derbisine gidicez arkadaslarla 19 kişi Besıktaslı aralarında bır ben Fenerliyim diyorum acaba bende formamı giysem risklimi ? Beşiktaşla aramızda hıc bır sorun yok ama ıcımdekı sesde dıyor olm mac bu haksız yere gol verılmez ya da sacma sapan bır penaltı olur sonra senı stadın ortasına gömerler :D napim arkadaşlar kararsız kaldım ? T-shirt gıyıcem beyaz yesıl bır t-shirt almıstım baktım bursapor formasına benzıyor oda dedım bosver olmassa sıyah ya da beyaz bır t-shirt gıyerım yol bu gibi gözüküyor

• kardeş takımınız ya beşiktaş bişey olmaz merak etme
  • e-bilet protestosu sebebiyle cogu kisi takmaz da yine de kalkismamak lazim.

sisede durdugu gibi durmuyor. satasanlar olabilir.
  • Giymeyin. Beşiktaş maçı kaybederse ve sahada gerginlik falan olursa pek iyi olmayabilir. Bunları göze almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giy giy bişey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skor 3-0 4-0 filan olursa kolay kolay kardeşlik kalmaz üç büyükler arasında. Bence formasız git.
  • Nedense gel gel birşey olmaz diyenler beşiktaşlı sakın giyme akıllı ol diyenler gs li bu nasıl iş anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel olarak bir sorun olmasada illaki sapıtan birkaç kişi olur.Bence gerek yok git normal bir şekilde izle.Fener gol atınca falan aşırı sevinme birşey olmaz
  • Gerek yok boyle seylere, kendini bilmezin biri gaza getirir linc olursunuz. Akilli adamin yapacagi is degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bakalım hem bizde görmüş oluruz neler olur
  • Kararımı verdim formayı giymiyorum şimdi Kadıköye besıktaslı bırı mac ızlemeye gelse kendı tahmınım bsy olmaz ama atığın teki çıkar laf atar söver adamda dogal olara ona söver sonra kavga olur dıger ınsanlar olaya bakmaz konu ne dıye forma besıktaslımı dırek ön yargı olur. Bunun olma ıhtımalıde her yerde var ben adabıyla macımı ızlıyım en ıyısı bu :D Yanlız fener gol atarsa bağırmam inşallah
  • 19 kişinin arasından seni alacaklarsa ayıp .Bütün stadın sana saldıracak hali yokya.

Ben olsam giyer öyle giderdim ama gol filan olunca da milleti tahrik etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

git bakalım hem bizde görmüş oluruz neler olur

Yani denemeden bilemeyiz, hem sonraki maçlar için de referans olur.
  • Daha önce gördüm, öyle aşırı gergin bir maç olmadığı sürece (olmayacak gibi görünüyor) ve adam akıllı oturup tahrik etmeden kimseyi maçını izlediğin sürece bir şey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyip git, lig tv hep seni çeker

yenerseniz şampiyonluk kutlamaya kalkmazsan bişey olmaz bence. fb malubiyetinde zaten bişey çıkmaz herkes kendi eğlencesinde olur.
  • gitme birader sert bi faul olur maç gerilir bişi olur ne gerek var yani.
  • Ha şöyle de bir şey var tüm riski göze aldın formayı giydin ve olay olmadı.Maç kardeşçe başlayıp bitti %80 lig tv tribünleri gösterirken seni de yakın çekimden gösterir. Ünlü olursun
  • polis sokmaz zaten seni öyle
  • bir sey olmaz sahanın içine bile girersin kasımpasa maçındaki adam gibi beni ittiler sahaya düstüm dersin hem ünlü de olmus olursun beyaz tvye filan çıkarsın belki
  • Madem böyle bir şeye kalkışıyorsun, git de bi görelim ne olacak. Ben bir şey olacağını düşünmüyorum, hele 19 Beşiktaşlı arkadaşın varken.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.