Şimdi Ara

Derbiye Fenerbahçe formamla gitsem birsey olur mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giyme, dayak yedim [SS'li] diye konu açarsın sonra
  • Yazın gittiğim Tromsö maçına Fenerbahçe formalı biri geldi. Genel olarak taraftarlar hoşgörüyle karşıladılar ama aradan biri çıkıp tekme atmaya başladı. Benden tavsiye sakın öyle bir şey yapma. Aradan biri çıkar olan sana olur.
  • Gitme dostum. Normalde hicbirsey olmaz ama kafası güzel birisi çıkar bi tekme sallar millet sürü psikolojisi 5 6 kişi dalar bi anda ayırana kadar darbe almış olursun zaten ne gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyme illa ki birisi çıkar sakata gelirsin dönüşü de var emanet bile takarlar

• Sonucu bize bildir
  • Ölmezsen gelişmeleri bildir, ölürsen bildirme.
  • Orijinalden alıntı: Jennifer L.

19 bjk li arkadaşının tam ortasında dur. arkadaşların sonuçta olay olursa siper olurlar sana

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

• Bencede giy sanaldaki kardeşliğinizin realitesini ölcelim.

• git de yanina poturu alda git. @potur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

git de yanina poturu alda git. @potur

2.5 saat suruyor benim evden orasi

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

nişantaşında bi rezidans a taşın .para cok sende.yürüyerek stada gidersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

nişantaşında bi rezidans a taşın .para cok sende.yürüyerek stada gidersin.

Hee para cok inan o kadar cok varki napcami bilmiyorum

• Beyler 5 gündür girmiyordum konuyu güncellemek gerekirse normal giyindipde gittim iyiki de normal giyinmişim acayip kırık var Öyle televizyonda görüldüğü gibi sakin değiller aslında stada girerken bile polislerle sorunlar çıktı bir tane Sarı ve lacivert'e dair birşey yoktu belki ben ilk olacaktım ama belkide sonum olacaktı Çarşı çok çabuk sinirlebilen bir taraftar girişte kombinesi olduğu halde polisler kapıları açmıyordu kapılara vurmaya basladılar polisler gıcık oldu açmadı bizim bulunduğumuz sırayı sonra arkadaşlarla başka bir sıraya girdik o şekilde girdik stada genelleme yapmak ıstemıyorum ama cidden acayip kırıklar var adam elinde bira şişesi tellere tırnamıyor yemın edıyorum Ayık giren kişi sayısı az stada

• Birde şunuda ekliyim bu konuyu açtığımda forumdan 3-5 kişi bana giy birşey olmaz deseydi yani çoğunluk destekleseydi , kesin giderdim o şekilde , hepinize samimi ve mantıklı yorumlar attığınız için teşekkür ediyorum bu konu ileride böyle bir düşünceye giren birine ders olsun O gün kendimle bildiğin gurur duydum la :D Belki abartılı gelecek ama arka planda neler oluyor sadece giden bilir beyler cidden acayip kırık varya bu kadarını tahmin etmiyordum ama tekrar söylüyorum iyi ki gitmemişim o şekilde gitseydim karambole uğrama ihtimalim % % 70 di çünkü Kadıköy'ün taşını toprağını boğasını yoğurtcu parkını seveyim ben ya :D herkes kendi çöplüğünde öter beyler bunu aklınızdan çıkarmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Sucre

Birde şunuda ekliyim bu konuyu açtığımda forumdan 3-5 kişi bana giy birşey olmaz deseydi yani çoğunluk destekleseydi , kesin giderdim o şekilde , hepinize samimi ve mantıklı yorumlar attığınız için teşekkür ediyorum bu konu ileride böyle bir düşünceye giren birine ders olsun O gün kendimle bildiğin gurur duydum la :D Belki abartılı gelecek ama arka planda neler oluyor sadece giden bilir beyler cidden acayip kırık varya bu kadarını tahmin etmiyordum ama tekrar söylüyorum iyi ki gitmemişim o şekilde gitseydim karambole uğrama ihtimalim % % 70 di çünkü Kadıköy'ün taşını toprağını boğasını yoğurtcu parkını seveyim ben ya :D herkes kendi çöplüğünde öter beyler bunu aklınızdan çıkarmayın

Hocam güldürdünüz sabah sabah doğru kararı vermişsiniz buda birşeydir , olayı anlatma biçiminize kırıldım. " Kadıköy'ün taşını toprağını

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Sucre

Birde şunuda ekliyim bu konuyu açtığımda forumdan 3-5 kişi bana giy birşey olmaz deseydi yani çoğunluk destekleseydi , kesin giderdim o şekilde , hepinize samimi ve mantıklı yorumlar attığınız için teşekkür ediyorum bu konu ileride böyle bir düşünceye giren birine ders olsun O gün kendimle bildiğin gurur duydum la :D Belki abartılı gelecek ama arka planda neler oluyor sadece giden bilir beyler cidden acayip kırık varya bu kadarını tahmin etmiyordum ama tekrar söylüyorum iyi ki gitmemişim o şekilde gitseydim karambole uğrama ihtimalim % % 70 di çünkü Kadıköy'ün taşını toprağını boğasını yoğurtcu parkını seveyim ben ya :D herkes kendi çöplüğünde öter beyler bunu aklınızdan çıkarmayın

Hocam güldürdünüz sabah sabah doğru kararı vermişsiniz buda birşeydir , olayı anlatma biçiminize kırıldım. " Kadıköy'ün taşını toprağını

Dostum öyle ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.