Şimdi Ara

Demirdöküm'ü şikayet etmek istiyorum? Nereye başvurmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu laet firmayı şikayet etmek isiyorum dünden beri madur durumdayız, yetkili servis ordan oraya yönlendiriyor dünden beri bugün en sonunda istanbulu aradık 2 gün sonrasına randevu veriyorlar, berbat bir müşteri hizmetleri var. Bu kurumu nereye şikayet edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 24 Kasım 2010; 15:24:52 >

• aç kapa sürekli f4 ateşlemedir bar basıncına bak yeşil alanda kalsın götergeniz nasıl bilmiyorum normade 1,5 da olur aç kapa konbiyi..

ateşlemiyorsa alev sisteminde sorun vardır mecbur servis çağırcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

aç kapa sürekli f4 ateşlemedir bar basıncına bak yeşil alanda kalsın götergeniz nasıl bilmiyorum normade 1,5 da olur aç kapa konbiyi..

ateşlemiyorsa alev sisteminde sorun vardır mecbur servis çağırcaksın

dostum kullanma kılavuzuna baktım F4 ya tüpten gaz almıyor hatasıymış ya da iyonizasyon... Gaz akışı ve tüpler sağlam, suyun bar basıncı 2 ye yakın o da tamam, ateşleme düzgün çalışıyor, 5 - 10 saniye çalışıp duruyor ve F4 hatası veriyor. Ancak iyonizasyon nedir onu bilmiyorum
  • kapatın cıhazı şalterıde kapatın 10-15 dk sonra yenıden acmayı deneyın. bizimkisinde de buna benzer bişi olmuştu servisden böyle yapmamızı soyledıler çalıştı tekrardan.
  • bizde kombi alma aşamasındayız demirdöküm düşünüyoruz ne dersiniz tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

bizde kombi alma aşamasındayız demirdöküm düşünüyoruz ne dersiniz tavsiye edermisiniz.

Güzel, şikayetim yok açıkçası, suyu ısıtma süresi 30 saniye gibi kısa bir süre... Tasarruf konusuna gelince, evimizde henüz doğalgaz olmadığından tüple kullanıyoruz. 4 kişilik bir aile, bazen günde 1 bazen 2 günde bir yıkanırız ona rağmen bir tüp 1.5 - 2 ay arası gidiyor... Tek sıkıntı suyu ılıtmak istediğimde duruyor ve aniden soğuk su geliyor ama bazn. Belki de benim elimin ayarsızlığındandır
  • @eggys Vailant ve buderus öneririm hocam. Gerçekten kaliteliler. Ama hatırladığım kadarıyla vailantın tek bir servisi var. Demirdökümü önermiyorum ayrıca. 2yılda 2 kez anakartı yandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

@eggys Vailant ve buderus öneririm hocam. Gerçekten kaliteliler. Ama hatırladığım kadarıyla vailantın tek bir servisi var. Demirdökümü önermiyorum ayrıca. 2yılda 2 kez anakartı yandı.

Yav sorma buderus iyide dedemlerin evindede buderus var onlar otomatik oluyo galiba odanın ısısı düşünce çalışmaya başlıyo dedemlerde buderus bi çalışmaya başlar içerisi hamam gibi olur iyice ısınır sonra bi kapanıyo her yer buz petekler buz tutuyo arkadaş Bende ferroli öneririm kaç yıldır kullanıyoruz hiç problem çıkarmadı en azından 10 senelik var devamlı hafiften hafiften yanıyo.

• Arkadaşlar muhabbetinizi böldüm kusura bakmayın ama kombi çalışmıyor hala F4 yazıyor :( eğer bugün banyo yapamazsam yarın okula gitmiyicem 3. gün olcak leşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: akad kralı makat

quote:

@eggys Vailant ve buderus öneririm hocam. Gerçekten kaliteliler. Ama hatırladığım kadarıyla vailantın tek bir servisi var. Demirdökümü önermiyorum ayrıca. 2yılda 2 kez anakartı yandı.

Yav sorma buderus iyide dedemlerin evindede buderus var onlar otomatik oluyo galiba odanın ısısı düşünce çalışmaya başlıyo dedemlerde buderus bi çalışmaya başlar içerisi hamam gibi olur iyice ısınır sonra bi kapanıyo her yer buz petekler buz tutuyo arkadaş Bende ferroli öneririm kaç yıldır kullanıyoruz hiç problem çıkarmadı en azından 10 senelik var devamlı hafiften hafiften yanıyo.

buderus kötü mü diyorsun hocam

• bızımkındede gaz yoklugu yada ıyanızasyon problemı dıyor hıc boyle bı hata almadık kombı dogal gazla galısıyor bence tupde bı sorun var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akad kralı makat

quote:

buderus kötü mü diyorsun hocam

Yok kötülemek gibi bi niyetim yokta çok dengesiz be bi yanıyo hamam gibi bi duruyo ev buzz o sensör olayı pek iyi olmamış bence.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akad kralı makat -- 23 Kasım 2010; 21:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

bızımkındede gaz yoklugu yada ıyanızasyon problemı dıyor hıc boyle bı hata almadık kombı dogal gazla galısıyor bence tupde bı sorun var

Dostum sizin sorunda şuan mı var? Kombiler isyan mı ediyo, salgın mı var ne anlamadım Tüpü değiştirdik şuan,sıfır 2 tüp var ama problem hala devam ediyor ( kombi 2 tüpe bağlı ) birisini kesip sadece diğeriyle çalıştırmaya denedik falan filan ama olmuyor

• bızım kombı dogalgaza baglı kapıdada alarm var, bı keresındede elektrıkler gıdıp gelınce alarm dogalgazın vanasını kapatmıştı yıne kombı sönmusdu ozaman otomatık kapatıyor kendını. yukarıda dedıgım gıbı şalterı kapatıp yapın hala alev almıyorsa cıhaz acma kapama dugmesını 30 ar sanıye aralıklarla ac kapa yapın. muhtemelen açılır. bizde bunu 4. kışdır kullanıyoruz memnunuz oncesındede 12 yıl kadar demırdokumun kat kalorıferını kullanıyorduk ondan memnun kaldıgımız ıcın bunu taktırdık zaten.
  • kardeş sen servis çağır hemen geliyorlar şimdi ara 7/24 dür yarın gelirler erkenden

kombi sakat iş çok kurcalama
  • Babam Baymak teknik servisi,24 saat açık telefonu ve bütün arıza kodlarına ne yapılmasını falan anlatıyor.Bölgenizdeki Demirdöküm servisini arayın,ne yapacağınızı söylerler.
  • demir dökümü aradım biz beyaz eşyaya bakıyoruz dediler, bir numara verdiler açan yok, ne yetkili servismiş ama... İzmir - karşıyakadayız, kombiye bakan yetkili servis telefon numarası verebilcek olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar bu lanet firmayı sakın kullanmayın herhangi bir arıza durumunda ortada kalıyorsunuz, lütfen bilen birisi söylesin, şikayetimi nereye yapabilirim?
  • bizde türk malı diye demirdöküm düşünüyorduk tüh ya ne alacağız şimdi biz.
  • quote:

bizde türk malı diye demirdöküm düşünüyorduk tüh ya ne alacağız şimdi biz.

yok abi müşteri hizmetleri sıfır, yeminle dünden beri en az 10 farklı numara aradık. Ordan oraya yönlendiriliyorlar en son randevu verdiler 2 gün sonraya, bugün gelceksiniz dedim, ekstra bir durum olursa ancak bugün olabilir dediler... Ekstra durum var kokuyorum lan dedim, beyfendi ona biz karışamayız bilmem ne diyorlar, uzak dur derim demirdökümden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.