Şimdi Ara

TürkNet'i Nasıl Şikayet Edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maalesef ki bu firma üzerinden bir internet hizmeti satın almaya çalıştım fakat bağlantı problemleri yaşayıp durduğum için aboneliğimi sonlandırdım. 29 Nisan'da bu işlemi gerçekleştirdim fakat bu zamandan beri hiçbir şekilde bana bir iade kodu gönderilmedi ve on gün sonrasında eğer ki iade işlemimi gerçekleştiremezsem faturalandırma dönemine gireceğim ve bu kuruma kullanmadığım hizmet ve iade edemediğim cihazlar için para ödeyeceğim.

Şimdi benim ne yapmam gerekiyor, nereye başvurmalıyım? CİMER ve BTK'ya durumu bildirdim ama aynı şekilde hukuksal olarak tüm haklarımı sonuna kadar kullanmak istiyorum. Yardıma ihtiyacım var. 

• https://forum.donanimhaber.com/profil/2416108

• Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Aboneliğin sonlandığı günden itibaren 15 gün içinde modem tarafımıza iade edilmelidir. Modeminizin hizmetiniz ile eşleştirilebilmesi için kargolamadan önce modem kutusuna ad soyad ve müşteri numaranızı içeren bir not eklemenizi rica ediyoruz.
    Gönderi Adresi:
    TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. MARS DEPO ESENYURT
    Aras Kargo Çakmaklı Şube Akçaburgaz Mah. 137. Sok. No :6 34522 Kıraç – Esenyurt /İstanbul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.