Şimdi Ara

Demirdöküm'ü şikayet etmek istiyorum? Nereye başvurmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde kombim Demirdöküm,voltaj düşüklüğü nedeniyle kombinin kartı yanmış,demirdöküm yetkili servisini aradım.aradıkdan 1 saat sonra geldiler baktılar,kart yanmış değişmesi laım dediler,garanti süresi bitmişti,300 TL kart parası verdik değiştirdik,
  • ben doğalgazda çalışıyorum vaillantda çalışıyorum ama ben size viessmann alın derim
  • demirdöküm nitron kullanıyorum son derece memnunum ısıtması çok iyi büyük bir lcd ekranı var bar göstergesi bile dijital haftalık program yapabiliyosun şu sattte açıl şu saatte kapan gibi ve inanılmaz sessiz eski evde vaillant vardı çok kaliteli bir kombi 10 senedir tık demedi kiracı hala kullanıyor fakat demirdöküm daha sessiz çalışıyor vaillanttan yanlız demirdökümü alalı 1 sene oldu şuanlık memnunuz ilerde ne yapar bilemem
  • Hala Halla Demirdöküm iyi markadır.
  • @bowers wilkins

@01deadman01

Beyler zaten marka iyi, üründen şikayetim yok... Ama sakın arıza yapmasın, yaparsa ortalarda sürünürsünüz, şuan benim olduğum gibi, çok mu zor 1 ekip yollamak, 2 gün sonraya randevu alabilmek için 10 tane telefona yönlendirmek ne demek?
  • Yıldırım Demirören
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bu laet firmayı şikayet etmek isiyorum dünden beri madur durumdayız, yetkili servis ordan oraya yönlendiriyor dünden beri bugün en sonunda istanbulu aradık 2 gün sonrasına randevu veriyorlar, berbat bir müşteri hizmetleri var. Bu kurumu nereye şikayet edebilirim?

merhaba , değerli arkadaşım öncelikle sakin olunuz , çünkü sizi çok sinirli gördüm. Hangi ilden yazdığınızı bilmiyorum fakat 2 gün sonrası için servislik atanması tabiki çok uzun bir süre.Uzun bayram tatili nedeniyle biriken işler bunu gerekli kılmış olabilir tabi ama genede siz şikayetinizde haklısınız.Nerelerle ve nasıl bir görüşme yaptınız bilmiyorum , fakat demirdöküm bir çok şahsa sevislik yetkisi vermiş durumda ve her servis aynı hizmet kalitesiyle çalışmıyor. Merkez ile görüşmedinizse demirdöküm merkezi arayınız. Sorun merkezden kaynaklanıyorsa tüketici hakem heyetine başvurmalısınız ki çok uğraşıp sonuç alamamakta var .
    Ülkemizde bütün yasalar sermayeyi koruyup kolluyor. Emeği yada yurttaşı korumak kollamak adına derdi olan bir siyasi otorite hiç olmadı bu memlekette. Zaten bu açığı bilen şirketler her daim kendi kazançları olan bir kuruşun peşindeler. Kazık atan atana yani. Tv ler GSM operatörlerinin reklamlarından geçilmiyor mesela.
    Neden ? Çünkü bu sektörde vatandaşa atılan kazığın dünyada bir benzeri daha yok. Çok fahiş karlarla çalışıyorlar. Tüder sürekli hükümete rapor gönderip şikayette bulunmasına rağmen senelerdir bir sonuç alamadı mesela. Bu bir örnek sadece.
    Ne deyim Allah kurtarsın cümlemizi.

• sikayetvar.com a yaz dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

sikayetvar.com a yaz dostum

Saol kardeşim girdim oraya ve gördüm zaten hergün en az bir kaç tane şikayet gitmiş ve hepsi de müşteri hizmetlerinden yakınıyor. Bugün 3. gün bakalım bugün geleceklermiş bekliyoruz, yazıklar olsun böyle firmaya.
  • merhabalar sayın üye bildiğimiz kadarıyla
    0800 211 33 33 - 216 516 20 00 - 444 18 33 nolu telefonlardan musteri hizmetlerine ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrigrup

merhabalar sayın üye bildiğimiz kadarıyla
    0800 211 33 33 - 216 516 20 00 - 444 18 33 nolu telefonlardan musteri hizmetlerine ulaşabilirsin

Teşekkür ederim. Servis geldi, 3 gün gecikmeli de olsa. Aramasam hala gelmiyiceklerdi. Ancak şunu anladım,bağırıp çağırmadan olmuyor. Adamlar sallamıyorlar yoksa. Bize kesin gün verilen günün akşamı oluyordu artık İstanbulu aradım ve sert çıktım, bugün de gelmeyin bakın noluyor filan dedim. 5 dk geçmeden aradılar ve 20 dk içerisinde geldiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.