Meral Danış Beştaş (@meraldanis) on X https://x.com/meraldanis/status/1931299188890820688Japonya’da Kürtlere yönelik nefret ve ırkçı saldırılara sessiz kalmayacağız ve takipçisiyiz. Japon yetkilileri, insan hakları ve adalet adına ırkçı saldıganlara karşı etkili tedbirler almaya davet ediyoruz! ---- Ne olmuştu? Japonya'da çoğu kaçak bir biçimde ülkeye girmiş olan Kürt göçmenlerin sinirdışı edilmesi için protesto gösterileri düzenleniyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Haziran 2025; 17:28:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dem Parti : Japonya’da Kürtlere yönelik nefret ve ırkçı saldırılara sessiz kalmayacağız.

-
-
Kadim Kürt şehri Tokyo Japonlara bırakılmayacak kadar değerlidir. Kürtler Japon ekonomisi için çok emek sarf etmiştir. Yaşasın halkların kardeşliği.
Eğer Japon halkı ırkçılık yaparsa Kürt halkının silahlanıp Sakurajima eteklerinde eylemlere başlaması en doğal insanı hakkıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu deli ne diyor Japonlar en ırkçı millettir, sen kalkıp orda ağa benim paşa benim dersen ve bu olay illegal dönerse duburunden kan aldırır yakuza ve diğer oluşumlar bir şekilde gitmişsin az insan ol yaşa gittiğin her yere kendi pisliği dayatmaya ne gerek var
Dünyada kendi Kürtlerinden memnun olan bir tane ülke yok.
-
Oturupta bir kere bile olsun 'Kabahat bizde mi acaba?' demiyorlar.Sürekli başkaları suçlu,başkaları 'ırkçı'...
Yahu elin Japonunun işi gücü yok Kürtlere ırkçılık yapacak öyle mi?Ciddi ciddi buna inanmamızı mı bekliyorlar?
Bir toplum bu kadar mı medeniyete uyum sağlayamaz,gittiği her yerde huzuru kaçırır,herkesi mağdur eder ama daha sonra çıkıp kendisini mağdur olduğunu iddia eder?
Dünya'da bu konuda kimse bunlarla yarışamaz...
-
İnsan hakları ve adalet insanlar için geçerlidir. Önce insan olmayı öğrenebilmek gerek.
Ezeli ve ebedi mağduru oynamayı çok seviyorlar. Ermenileri andırıyorlar biraz.
Japonlar, kendi ülkesinde doğmuş anadili japonca olan melezlere bile japon demiyor japon olarak kabul etmiyor, kendini her yerin efendisi sanan kürtleri mi kabul edecek.
Ya içinde bulunduğunuz topluma ayak uyduracaksınız ya da japonlar sizi hizaya getirecek. Biraz tarih bilen japonların neler yapabileceğini, nasıl fikirlere sahip olduklarını da biliyordur.
Japonlar türklere de benzemez, asyalıların üstün ırkı kabul ederler kendilerini, ne kürde ne bir başkasına boyun eğer, sabrının sınırı vardır. Çok yanlış yerlerde çok yanlış işler yapıyor kürtler.
Gelsin ortadoğuda oynasınlar oyunlarını, amerika ve akp buradayken kimse ses çıkaramaz.
-
İşte zannediyorlar ki her yer Türkiye çok rahat yeraltı muhabbeti geçerse karışacak delik bulamazlar hatta çoluk çocuk gözlerinin önünde öldürürler bunun zannediyor ki biz her yerde pisliğimize yayalım millet bize uyusun biz millete değil hele ki orada taşkınlık çıkarsınlar anında şut şut olur
japonya'da yaşıyorum, burada ki kekolar gerçekten buranın başına bela. kekoların yüzünden işinde gücünde olan Türklerinde adı çıkıyor. Üç sene önce kekonun teki hamile karısının boğazını kesip öldürmüştü, günlerce yabancı insanlardan uzak durun, Türklerden uzak durun demişlerdi. İyi bir şey yaptıklarını düşününce biz kekoyuz diyorlar, isimleri kötü olayda geçtikleri zaman eline Türk bayrağı alıp biz Türküz diyorlar. Bıktık bunlardan
Medeniyet düşmanlari sizi... Orada Akp, siyasal İslam yok ama gene iyisiniz ağabeyiniz baş emperyalist Amerika var ki bence baş aktör gene Amerika bu iste. Bakalım ne olacak.
Bu arada konuşmayı yapan şahsa söyleyin, burada kürtlerin hepsini alıp götürsünler, çok memnun oluruz
Gördüğüm kadarıyla Japonlar artık bu tür haberlerde direk suçlunun etnik kökenine bakmaya başladılar.Özellikle bir Japon gazeteci medyaya yansıyan ve 'Türk' olarak yansıtılan suçluların 'Kürt' olduğunu paylaşarak bu dezenformasyonu engellemeye çalışıyor ve Kürtlerin kendilerini 'Türk' olarak tanıtarak tarihsel Türk-Japon dostluğuna zarar verdiklerini söylüyordu.
-
Japonların Türklerle bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Japonya'nın güneyinde wakayama şehrinde Türk şehitliğimiz var, bayrağımız dahi dalgalanıyor
Öyle zaten..Bizim Japonlarla hiçbir sorunumuz yok.Hatta G.Kore'den bile daha yakın ilişkilerimiz var.Çin'e karşı Uygur Türklerinin haklarınıda savunuyorlar.Fakat bu Kürtler özellikle PKK ile bağlantılı olanları Japonya'ya 'Türk' Pasaportu ile gidip suç işleyince ihale Türklerin üzerine kalıyor.Benzer durum G.Kore'de de yaşanıyor fakat Koreliler Japonlar kadar etnik ayrım yapamıyor.Türk pasaportu taşıdıkları için herkesi 'Türk' olarak kabul ediyorlar fakat Japonlar duruma uyanmış vaziyette.Bunların karın ağrısıda bundan kaynaklanıyor.
-
Kürtler değil.!!!!
Ermeni , yahudi , ateist , dinsiz , yunanlı , sırp ve suriye deki garip inançlı kürtler demek gerekli.
Hdp seçmeni , chp seçmeni ve kent uzlaşısına oy veren atatürkçü seçmenler neden kıvranıyor ?
Japonya akıllı ise , belçika - hollanda - isveç - fransa - almanya aptal mı ? T.C kimlikli terörist dolu her sekrörden orada ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 8 Haziran 2025; 12:59:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aslında diğer milletler değil kürtlerin ırkçı olduğu gerçeği
-
Oralarda bohçalı mohçalı bulamazsınız.
Dünyanın neresine gitseler mutlu değiller ve hep mağdur rolü var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 8 Haziran 2025; 14:15:58 >
Oturupta bir kere bile olsun 'Kabahat bizde mi acaba?' demiyorlar.Sürekli başkaları suçlu,başkaları 'ırkçı'... Yahu elin Japonunun işi gücü yok Kürtlere ırkçılık yapacak öyle mi?Ciddi ciddi buna inanmamızı mı bekliyorlar? Bir toplum bu kadar mı medeniyete uyum sağlayamaz,gittiği her yerde huzuru kaçırır,herkesi mağdur eder ama daha sonra çıkıp kendisini mağdur olduğunu iddia eder? Dünya'da bu konuda kimse bunlarla yarışamaz... |
Kadim Kürt şehri Tokyo Japonlara bırakılmayacak kadar değerlidir. Kürtler Japon ekonomisi için çok emek sarf etmiştir. Yaşasın halkların kardeşliği.
Eğer Japon halkı ırkçılık yaparsa Kürt halkının silahlanıp Sakurajima eteklerinde eylemlere başlaması en doğal insanı hakkıdır. |
japonya'da yaşıyorum, burada ki kekolar gerçekten buranın başına bela. kekoların yüzünden işinde gücünde olan Türklerinde adı çıkıyor. Üç sene önce kekonun teki hamile karısının boğazını kesip öldürmüştü, günlerce yabancı insanlardan uzak durun, Türklerden uzak durun demişlerdi. İyi bir şey yaptıklarını düşününce biz kekoyuz diyorlar, isimleri kötü olayda geçtikleri zaman eline Türk bayrağı alıp biz Türküz diyorlar. Bıktık bunlardan
|
Dünyada kendi Kürtlerinden memnun olan bir tane ülke yok. |
Japonlar, kendi ülkesinde doğmuş anadili japonca olan melezlere bile japon demiyor japon olarak kabul etmiyor, kendini her yerin efendisi sanan kürtleri mi kabul edecek. Ya içinde bulunduğunuz topluma ayak uyduracaksınız ya da japonlar sizi hizaya getirecek. Biraz tarih bilen japonların neler yapabileceğini, nasıl fikirlere sahip olduklarını da biliyordur. Japonlar türklere de benzemez, asyalıların üstün ırkı kabul ederler kendilerini, ne kürde ne bir başkasına boyun eğer, sabrının sınırı vardır. Çok yanlış yerlerde çok yanlış işler yapıyor kürtler. Gelsin ortadoğuda oynasınlar oyunlarını, amerika ve akp buradayken kimse ses çıkaramaz. |
Medeniyet düşmanlari sizi... Orada Akp, siyasal İslam yok ama gene iyisiniz ağabeyiniz baş emperyalist Amerika var ki bence baş aktör gene Amerika bu iste. Bakalım ne olacak.
|
Bu deli ne diyor Japonlar en ırkçı millettir, sen kalkıp orda ağa benim paşa benim dersen ve bu olay illegal dönerse duburunden kan aldırır yakuza ve diğer oluşumlar bir şekilde gitmişsin az insan ol yaşa gittiğin her yere kendi pisliği dayatmaya ne gerek var
|
Japonların Türklerle bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Japonya'nın güneyinde wakayama şehrinde Türk şehitliğimiz var, bayrağımız dahi dalgalanıyor |
Bu arada konuşmayı yapan şahsa söyleyin, burada kürtlerin hepsini alıp götürsünler, çok memnun oluruz
|
Benzer içerikler
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- semerşah hangi cemaatin
- yossi kohen kimdir
- ideoloji testi
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- kuantum bilgisayar nedir
- cep telefonu operatörleri
- iphone şebeke sorunu
- e sim nedir
- 5g ihalesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X