Şimdi Ara

DELTA Servis (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
42
Favori
239.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH'de fırsatları takip ederek bir çok kişi gibi bende GG sitesinden (Faturada Ensar İletişim yazan firmadan) Galaxy S3 aldım. Garanti buradaki arkadaşlar ile konuştuk ve Delta Servis'e güvenebileceğim kanısına vardım. Telefonumu satın aldığım 01/05/2013 tarihinden beri büyük bir özen ve titizlikle kullanmaktayım. Üzerinde nokta çizik, kenarlarında herkesin yaşadığı mini çatlamalar benim telefonumda yok. Yalnız Telefonum 2 hafta önce %40 batarya gücünün altına indiğinde ekran titreyerek donmaya başladı. Telefonu şarja takıp açtığımda batarya %0 dan başlıyor. Bu sorun son 1 haftadır sürekli yaşanmaya başlayınca telefonun bataryasını açıp bakayım dedim. Dikkatli baktığımda telefonun arka kapağının kenarının kasadan çok ince şekilde ayrık durduğunu, kapağın ortasının ise şişik durumda olduğunu fark ettim. Bataryada da şekil bozukluğu şişkinlik olduğunu gördüm. Şimdi batarya garanti kapsamında değişiyormuş.

Şimdi bunun için telefonu göndermem mi gerekli? Yoksa sadece bataryayı göndermem yeterli mi? Bizzat servisinize müracaat edebilir miyim? 1 gün içeresinde bu iş hallolabilir mi? Batarya sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
    by donanimhaber.com

• quote:

Orijinalden alıntı: yasindal34

[ Merhabalar ]
    Delta Servis Cihazım İçin Gerekli İşlemleri Yapıp Beni Memnun Bıraktı Ve Firma Gerçekten İlgili, Yazmış Olduğum İtici Yanlış Kelimeler' den Ötürü Çok Özür Diliyorum . Ve Umarım Delta Servis Beni Affettimiştir Bu Konuda .

Teşekkürler .'

Yönetici falan yok mu forumda ? Bu adamı nasıl tutuyorsunuz burada. Birde mesajlarını editlemiş. Bu kadar çingenlik olmaz. Kimse kusura bakmasın.
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • Şans eseri rastladım konuya, pek çok problemin çözüldüğünü okudum. Umarım verdiğiniz destek devam eder. Özellikle forum üzerinden müşterilerle direkt temas kurmanız oldukça hoş bir durum.
    Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: talhagezer

DH'de fırsatları takip ederek bir çok kişi gibi bende GG sitesinden (Faturada Ensar İletişim yazan firmadan) Galaxy S3 aldım. Garanti buradaki arkadaşlar ile konuştuk ve Delta Servis'e güvenebileceğim kanısına vardım. Telefonumu satın aldığım 01/05/2013 tarihinden beri büyük bir özen ve titizlikle kullanmaktayım. Üzerinde nokta çizik, kenarlarında herkesin yaşadığı mini çatlamalar benim telefonumda yok. Yalnız Telefonum 2 hafta önce %40 batarya gücünün altına indiğinde ekran titreyerek donmaya başladı. Telefonu şarja takıp açtığımda batarya %0 dan başlıyor. Bu sorun son 1 haftadır sürekli yaşanmaya başlayınca telefonun bataryasını açıp bakayım dedim. Dikkatli baktığımda telefonun arka kapağının kenarının kasadan çok ince şekilde ayrık durduğunu, kapağın ortasının ise şişik durumda olduğunu fark ettim. Bataryada da şekil bozukluğu şişkinlik olduğunu gördüm. Şimdi batarya garanti kapsamında değişiyormuş.

Şimdi bunun için telefonu göndermem mi gerekli? Yoksa sadece bataryayı göndermem yeterli mi? Bizzat servisinize müracaat edebilir miyim? 1 gün içeresinde bu iş hallolabilir mi? Batarya sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim.

La bizim işimiz düştü eleman kayboldu gitti ya la... Yalan olduk :/
    by donanimhaber.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Merhaba,

Usta bir bakıver hele şuraya :)
    by donanimhaber.com

• Delta Servis garantili Galaxy S4 telefonumu soyulma ve ekranın toz alması şikayetiyle garantiye yolladım ekran jelatinini değiştirin tozlu ortamdan uzak tutun diye geri yolladılar.
    Birdaha asla yaklaşmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 7 Ocak 2014; 10:14:50 >

Orijinalden alıntı: ali277

Delta Servis garantili Galaxy S4 telefonumu soyulma ve ekranın toz alması şikayetiyle garantiye yolladım ekran jelatinini değiştirin tozlu ortamdan uzak tutun diye geri yolladılar.

ii de diğer garantili firmalar napıyor ki soyulma sorununa..sonuçta soyulma kullanımla alakalı bişey.

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Delta Servis garantili Galaxy S4 telefonumu soyulma ve ekranın toz alması şikayetiyle garantiye yolladım ekran jelatinini değiştirin tozlu ortamdan uzak tutun diye geri yolladılar.

ii de diğer garantili firmalar napıyor ki soyulma sorununa..sonuçta soyulma kullanımla alakalı bişey.

Ekrana toz girme problemi de var demiştim dostum biliyorum direk soyulma için bir işlem yapmayacaklarını

Spigen armor ile kullanıyorum cihazı bayağı soyulma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 7 Ocak 2014; 10:31:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Ekrana toz girme problemi de var demiştim dostum biliyorum direk soyulma için bir işlem yapmayacaklarını

Spigen armor ile kullanıyorum cihazı bayağı soyulma var.

BU SAMSUNG S4 LERİN GENEL Bİ SORUNU SANIRIM BU DURUMDA Z1 .İ VEYA İPHONE 5S İ TERCİH ETMEK EN MANTIKLISI SANIRIM

• Xperia L yi daha kullanmadan arka kapak kırıldı demeyin keyfime...uğraştım açamadım, sonra arkadaşım uğraştı o da açamadı.sonra netten baktım nasıl açılıyor diye. tırnak yerinden gevşettim tırnağın bulunduğu köşe kurtuldu diğer köşe kurtulmadı kulaklık girişinin olduğu ince yerden kırıldı.Orayı da sony o kadar ince yapmış ki. GG dan aldım kutu jelatinli geldi bana kırık gelmesi imkansız.sinir oldum garantiye girmez galiba bu kapağı nasıl temin edebilirim delta servise de sayfasından şikayet oluşturdum.

• Note 2 im sarj olmuyordu yolladim yaptilar yolladilar sagolsunlar.Sorun yasamadim hic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En çok aklımı kurcalayanlarda, şu darbesiz gidipte darbeli gelen telefonlar konuları oldu. Kim dürüst, kim yalancı karar vermesi çok zor... Ama kendimden yola çıkarak söylemem gerekirse eğer; telefonu düşürüp çatlatacağım veya bir yerinde darbeye bağlı iz olacak ve bunu bilmeyeceğim. Servise de öyle yollayacağım ve servis bana ''darbe var, resim gösterelim'' diyecek. Ve sonradan ''şikayetinizi silin, ürünü düzeltelim'' denecek. Ne bileyim yahu. Şüphe denen şey, elma kurdundan beter vallahi :) Haklıyı haksızda yapıyorumdur belki şu an ama işte şüphedeyim. neyleyim...

Teknik servisler paraya dayalı çalışıyorlar. E mağdur edebiyatı yapan yüzlerce de insan var. Vallahi cıvkımız çıkmış be...

Ekleme;

Bir de sikayetvar.com'da cevap bulmamış sürüsüyle şikayet var. Forumda çok aktif, ancak orada doğru düzgün aktif değilsiniz? Sebebi nedir.

Mesela, bana garip gelen şikayetler var ve sizin cevaplamadıklarınız. Sırf aklıma takıldı diye yazıyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 19 Ocak 2014; 1:00:05 >

• Daha önce hiç duymadım.

quote:

DH'de fırsatları takip ederek bir çok kişi gibi bende GG sitesinden (Faturada Ensar İletişim yazan firmadan) Galaxy S3 aldım. Garanti buradaki arkadaşlar ile konuştuk ve Delta Servis'e güvenebileceğim kanısına vardım. Telefonumu satın aldığım 01/05/2013 tarihinden beri büyük bir özen ve titizlikle kullanmaktayım. Üzerinde nokta çizik, kenarlarında herkesin yaşadığı mini çatlamalar benim telefonumda yok. Yalnız Telefonum 2 hafta önce %40 batarya gücünün altına indiğinde ekran titreyerek donmaya başladı. Telefonu şarja takıp açtığımda batarya %0 dan başlıyor. Bu sorun son 1 haftadır sürekli yaşanmaya başlayınca telefonun bataryasını açıp bakayım dedim. Dikkatli baktığımda telefonun arka kapağının kenarının kasadan çok ince şekilde ayrık durduğunu, kapağın ortasının ise şişik durumda olduğunu fark ettim. Bataryada da şekil bozukluğu şişkinlik olduğunu gördüm. Şimdi batarya garanti kapsamında değişiyormuş.

La bizim işimiz düştü eleman kayboldu gitti ya la... Yalan olduk :/

aynı durumda sadece bataryayı gönderdim
    aynı gun yeni bataryayı kargo ya verdiler
    gidiş geliş dahil 3 gun içinde yeni batarya elime ulaştı
    ben memnun kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatları aynı olmasına rağmen lg telefonu delta garantili alıyor olacağım. neden derseniz bu başarı, kvk vs. olsun kaprislerinden bıktım. heleki kvk beni kanser etti 10 kere telefonu tamir etti herseferindede ekranında kir toz vs. işçilik berbat. bu firmada iyibir firmaya benziyor yorumlara nazaran bi dneyeceğim

Orijinalden alıntı: korkmaz262

Xperia L yi daha kullanmadan arka kapak kırıldı demeyin keyfime...uğraştım açamadım, sonra arkadaşım uğraştı o da açamadı.sonra netten baktım nasıl açılıyor diye. tırnak yerinden gevşettim tırnağın bulunduğu köşe kurtuldu diğer köşe kurtulmadı kulaklık girişinin olduğu ince yerden kırıldı.Orayı da sony o kadar ince yapmış ki. GG dan aldım kutu jelatinli geldi bana kırık gelmesi imkansız.sinir oldum garantiye girmez galiba bu kapağı nasıl temin edebilirim delta servise de sayfasından şikayet oluşturdum.

dostum benım kız kardesımede aldık hatalı acmıssın arka kapagı bunu yasıyan bır arkadasım daha vardı ama bız sorunsuz actık.o olay garantıye gırmez malesef.

ayrıca allah askına adminlere sesleniyorum biri şu yasindal34 nickli üyeyi engellesin bu nedir ya!

• merhaba forumdaşlar bizdeuygun sitesinde lg g2 1372tl delta servis garantili yorumları okudum fakat herkesin şikayeti var servise göndermek yerine sağlam gelse daha güzel olmaz mı?? sizin yorumlarını ve delta servisin yorumlarını bekliyorum

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Delta Servis , paralel * ithalat ürünlerine iki yıl boyunca güvence veren 480 metrekare alan üzerinde 26 kişilik ekibi ile hizmet veren teknik servis şirketidir.Paralel ithalat ürünlerinin ucuz olmasının tek sebebi,ithalat yapan firmaların herhangi bir satış fiyatına bağlı kalma üzerine anlaşmaları olmaması ve diledikleri gibi kampanya düzenleme şansına sahip olmalarıdır.Ürünlerin hepsi orjinal üretim olup herhangi bir teknoloji marketten de alabileceğiniz ürünlerdir.
    Gitttigidiyor üzerinden yapılan günün fırsatı kampanyalarının yanı sıra Delta Servis genellikle kurumsal firmaların ve önde gelen teknolojik marketlerinde sattıkları ürünlerin 2 yıllık garanti güvencelerini üstlenmiş bulunmaktadır.

Servis onarım süreci ürünün arızasına bağlı değişkenlik göstermektedir , ancak firma prensibi olarak ortalama süreyi 5 iş günü olarak belirlemiş bulunmaktayız.
    Delta Servis, herhangi bir mecrada ürün satışı yapmamak ile beraber sadece garanti veren merkez servis olarak hizmet vermektedir.

Delta Servis bu referanslarını internet sitesi üzerinden yayınlamıştır.

Aldığınız ürünün Delta Servis Güvencesinde olup olmadığını internet sitemiz üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Yetkili arkadaş geldi.

• Şu taksit olayı bitmeden bir telefon alalım diye düşünüyoruz, tam da bu paralel ithalat mı olsun distribütör mü konusunu ararken karşılaştım konuyla

Delta Servis konuyla yakından ilgiliymiş zamanında ama şu an yaklaşık 35 40 gündür konuya cevap gelmemiş ondan öncede yine (tabi hasta olduğunu belirtmiş arkadaş) 1 ay gibi bir süre konuya cevap atılmamış

Yine bir başka arkadaşımızın dikkat çektiği nokta şikayetvar.com sitesinde cevaplanmayan başlıklar var

Keşke konuyu ilk zamanlarda ki gibi yakından takip etseler şu an tekrar şüphe oluşturuyor bende bu takipsizlik durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    by donanimhaber.com

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.