Bildirim
Dell bios şifre kırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Elinizde faturaniz var ise servisinde bu işi yaptırınız. Diğer turlu bu sifreyi kırmanız cok zor. Notebook sifreleri ozel saklandiklari icin biosu sifirlamak ile cozum uretemezsiniz. _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Elinizde faturaniz var ise servisinde bu işi yaptırınız. Diğer turlu bu sifreyi kırmanız cok zor. Notebook sifreleri ozel saklandiklari icin biosu sifirlamak ile cozum uretemezsiniz.
aynen notebook lar şifreleri bios çipinde tutmazlar_____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
Farkedermi bilmiyorum ama notebook değil masaüstü anakartı. _____________________________ -
anakart kitapcığı varsa bi göz atın.Yoksa internetten indirip bakın.Mutlaka bi çözümü olmalı _____________________________ -
Hirren's Boot CD adlı programın iso dosyasını indirin ve cd'ye çekin.
-Bilgisayarı yeniden başlatın (Tabi first boot cd/dvd olarak ayarlayın)
-Açılan ekrandan ikinci seçeneği Hirren's Boot CD yi seçerek programı açın.
-BIOS / CMOS Tools bölümünden UniFlash programını çalıştırın.
-Clear CMOS'u çalıştırın. İşlem tamamdır arkadaşlar.
Tamamen kendi deneyimim ve anlatımımdır. Kolay gelsin.
işe yarar belki._____________________________ Kazmapolitan 2009 dan beri -
quote:
Orijinalden alıntı: Trail Of Blood
Hirren's Boot CD adlı programın iso dosyasını indirin ve cd'ye çekin.
-Bilgisayarı yeniden başlatın (Tabi first boot cd/dvd olarak ayarlayın)
-Açılan ekrandan ikinci seçeneği Hirren's Boot CD yi seçerek programı açın.
-BIOS / CMOS Tools bölümünden UniFlash programını çalıştırın.
-Clear CMOS'u çalıştırın. İşlem tamamdır arkadaşlar.
Tamamen kendi deneyimim ve anlatımımdır. Kolay gelsin.
işe yarar belki.
Bence işe yaramaz.Çünkü bios şifresi bu,güvenli kipte dahi başlatılmıyor.Hirren's boot cd'yi ben oturum şifresini kırmaya yaradığını biliyorum.
Edit: Boot ekranına dahi geçmiyormuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 15 Haziran 2011; 11:48:48 >_____________________________ ''Bildiğim tek şey;hiç birşey bilmediğimdir.''
-
usta server kasa bu anakart ta ayriyetten çip var ozel guvenlik onlemi anlican _____________________________ Monster q61 gtx 680m -
şu sayfaya ulaşabildim ancak.
içeriğine baktım biraz, system password sorduğunda, ctrl + enter ile geçiş yapılabileceğini belirten maddeler var desktop olanlardan biri için. pek akla yatkın gelmedi ama şifre kısmını geçebilir diye yazıyor gördüm. sıfırlama felan bundan da bahsediyor. olursa haber ver.
Anakartin uzerinde password jumper i varmis onunla silebilirsiniz. Ayri bir jumper oldugundan dolayi kendisine ulasamamaniz normal. pille alakasi yok cunku _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Anakartin uzerinde password jumper i varmis onunla silebilirsiniz. Ayri bir jumper oldugundan dolayi kendisine ulasamamaniz normal. pille alakasi yok cunku
Bahsettiğiniz jumper,i çıkartıp power yaptım bu seferde ekran açmıyor ve sesli hata msj veriyor.Pili kısadevre yapıyorum eski haline dönüyor.
Son çare, bulabilirsem biosu güncelliyeceğim._____________________________ -
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm.
Bios cip,inin yanında iki tane ikili jumper girişi var.Birisi password diğeri bios sıfırlama.Password girişinden jumperi aldım diğerine taktım, power yaptım ,jumperi çıkarttım tekrar power yaptım açıldı.
Şimdi ise ne ıde nede sata girişleri sürücüleri görmüyor.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler._____________________________ -
İkinci sorunda çözüldü.Bios ayarlarındanmış.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar36
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm.
Bios cip,inin yanında iki tane ikili jumper girişi var.Birisi password diğeri bios sıfırlama.Password girişinden jumperi aldım diğerine taktım, power yaptım ,jumperi çıkarttım tekrar power yaptım açıldı.
Şimdi ise ne ıde nede sata girişleri sürücüleri görmüyor.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Bende bunu yazmak için girmiştim sorunu çözmüşsün zaten ve harici CD rom olsaydı öylede yapıla bilirdi CD ile...
_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
-
_____________________________ Memleket 18
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler