Şimdi Ara

Dell bios şifre kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DELL CN-0G5611 anakartta bios şifresi var .Bir gece pili çıkık kaldı,jumperleriyle oynadım ama nafile.Birtürlü açamadım.Sistem yüklemem gerekiyor ama Enter passpot yazısında kalıyor.
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Elinizde faturaniz var ise servisinde bu işi yaptırınız. Diğer turlu bu sifreyi kırmanız cok zor. Notebook sifreleri ozel saklandiklari icin biosu sifirlamak ile cozum uretemezsiniz.

aynen notebook lar şifreleri bios çipinde tutmazlar
  • anakart kitapcığı varsa bi göz atın.Yoksa internetten indirip bakın.Mutlaka bi çözümü olmalı
    -BIOS / CMOS Tools bölümünden UniFlash programını çalıştırın.
    -Clear CMOS'u çalıştırın. İşlem tamamdır arkadaşlar.
    Tamamen kendi deneyimim ve anlatımımdır. Kolay gelsin.

işe yarar belki.

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

Hirren's Boot CD adlı programın iso dosyasını indirin ve cd'ye çekin.
    -Bilgisayarı yeniden başlatın (Tabi first boot cd/dvd olarak ayarlayın)
    -Açılan ekrandan ikinci seçeneği Hirren's Boot CD yi seçerek programı açın.
    -BIOS / CMOS Tools bölümünden UniFlash programını çalıştırın.
    -Clear CMOS'u çalıştırın. İşlem tamamdır arkadaşlar.
    Tamamen kendi deneyimim ve anlatımımdır. Kolay gelsin.

işe yarar belki.

Bence işe yaramaz.Çünkü bios şifresi bu,güvenli kipte dahi başlatılmıyor.Hirren's boot cd'yi ben oturum şifresini kırmaya yaradığını biliyorum.

Edit: Boot ekranına dahi geçmiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_PowerKiNq01 -- 15 Haziran 2011; 11:48:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper nirvana bios ayarları
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usta server kasa bu anakart ta ayriyetten çip var ozel guvenlik onlemi anlican
    içeriğine baktım biraz, system password sorduğunda, ctrl + enter ile geçiş yapılabileceğini belirten maddeler var desktop olanlardan biri için. pek akla yatkın gelmedi ama şifre kısmını geçebilir diye yazıyor gördüm. sıfırlama felan bundan da bahsediyor. olursa haber ver.

• Anakartin uzerinde password jumper i varmis onunla silebilirsiniz. Ayri bir jumper oldugundan dolayi kendisine ulasamamaniz normal. pille alakasi yok cunku

Orijinalden alıntı: exeter

Anakartin uzerinde password jumper i varmis onunla silebilirsiniz. Ayri bir jumper oldugundan dolayi kendisine ulasamamaniz normal. pille alakasi yok cunku

Bahsettiğiniz jumper,i çıkartıp power yaptım bu seferde ekran açmıyor ve sesli hata msj veriyor.Pili kısadevre yapıyorum eski haline dönüyor.
    Son çare, bulabilirsem biosu güncelliyeceğim.
    Bios cip,inin yanında iki tane ikili jumper girişi var.Birisi password diğeri bios sıfırlama.Password girişinden jumperi aldım diğerine taktım, power yaptım ,jumperi çıkarttım tekrar power yaptım açıldı.
    Şimdi ise ne ıde nede sata girişleri sürücüleri görmüyor.
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Orijinalden alıntı: serdar36

Evet arkadaşlar sorunu çözdüm.
    Bios cip,inin yanında iki tane ikili jumper girişi var.Birisi password diğeri bios sıfırlama.Password girişinden jumperi aldım diğerine taktım, power yaptım ,jumperi çıkarttım tekrar power yaptım açıldı.
    Şimdi ise ne ıde nede sata girişleri sürücüleri görmüyor.
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Bende bunu yazmak için girmiştim sorunu çözmüşsün zaten ve harici CD rom olsaydı öylede yapıla bilirdi CD ile...
  • arkadaslar merhaba, bi sorunum var. cocuklar laptopımla oynamışlar. administrative setup diye bişey kurmuşlar sanırım. ya da ben kurudum hatırlamıyorum şimdi. laptop göçtü. windows kurayım dedim bu şifreyi kurmadan boots ekranından girişi değiştiremiyorum.

markası dell lattitude 5490, admin setup var icinde.

bu jumper vs olaylarına girsem şifre çözülür mü?  Dell bios şifre kırma Dell bios şifre kırma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.