Şimdi Ara

torrent eşlere bağlanılıyor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam,torrente tıklıyorum eşlere bağlanılıyor diyor ancak devam etmiyor.güncel trackerlar yüklememe rağmen sorunum düzelmedi ne yapabilirim?

silikon vadisinde yasayan kedi
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bende sürekli torrent kullanıcısıyım. Eski torrentlerde seeder dediğimiz yani dosyaları sana gönderen kullanıcılar bulunmuyor. her ne kadar güncel tracker yüklesen de karsıdan gönderen olmayınca yükleyemezsin. ve her tracker her torrent ile uyumlu olmuyor. Eger uzun bir süre beklediysen ve hala devam etmediyse başka bir torrent denemeni öneririm.Tabi bu yazdığım sadece bu torrent için idi. Tüm torrentlerde sorun oluyorsa başka bir sıkıntı vardır
  • Peki güvenlik duvarından Utorrent veya hangi torrent programını kullanıyorsan izinlerine bakabilir misin ? İzin yoksa izin verip dene. O da olmazsa modemden port açman gerekebilir
    silikon vadisinde yasayan kedi
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim çözdüğünüze sevindim. İyi akşamlar
    Superonline torrent sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: svykr

ilgininz için çok teşekkürler dediğinizi deneyeceğim ancak sorunumu çözdüm.utorrent kullanıyordum,bittorrent indirip denedim sorun kalmadı.tekrardan ilginiz için teşekkürler.iyi akşamlar.

ve torrent programlarından dalgalanma yaşamadan en yüksek hızı almak istiyorsanız gerekli ayarlar imzamdaki win7 anakonusunda.
  • Bu arada utorrentteki epicscale istenmeyen yazılımını goz ardi etmemek lazim.(sözde hayır isleri için sistem kaynaklarınızı kullanarak mining yapan program) Güncel sürümlerinde hala istemeden yükleniyor mu bilmiyorum ama BitTorrent istemci olarak bu konuda sorun çıkarmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    HAYAT BİR CEHENNEMDİR BAZILARI İSE ZEBANI -Enes Dh
  • Bu hafta yeni bi eve taşındım. Binamızdaki 3 hane de ortak bir fiber interneti kullanıyoruz. Modem bende değil ve "admin" giriş adını değiştirdiği için ve ben de yanlızca şifreyi bildiğimden giriş yapamıyorum, yani port açamıyorum. Benim sorunum hangi torrenti indirirsem indireyim "Connecting to peers 0.0%" olarak kalıyor. İnternetteki bütün çözüm yollarını denedim(trackerlar falan hiç işe yaramıyor) ama olmadı. Arkadaşımın evinde torrent lerim iniyor ayrıca. Ben de en sonunda Hotspot Shield kurdum. Sadece bu program varken indiriyor ama hızı çok düşük (100kb/sn). Ayrıca telefonum da VPNye bağlanmıyor
    Sanırım ev sahibim portları bloklamış, ben mantıklı bi açıklama bulamadım. Sizden yardım istiyorum.

• mettaworldpeace kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgim yok ama kullandığız programı değiştirin.bittorentse utorrent veya tam tersi.

Orijinalden alıntı: svykr

Hocam bilgim yok ama kullandığız programı değiştirin.bittorentse utorrent veya tam tersi.

Programı kaldırdım. Gizli dosya halindeki app data => roaming içindeki herşeyi sildim ve bittorrent yükledim ama aynen devam ediyordu, zaten hotspot'u da bundan sonra kurdum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.