Bildirim
Nvidia Denetim Masasında Ekran bölümü yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Örnek ekran görüntüsü koyar mısınız?
İkinci (harici) ekran bağladığınızda o kısım çıkıyor olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Örnek ekran görüntüsü derken anlamadım?
ikinci ekranım yok
_____________________________ -
Olması gereken menünün örnek ekran görüntüsü anlamında yazmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
_____________________________ -
Masaüstü PC bu değil mi?
Laptopsa iGPU devrede olduğu için çıkmıyordur.
Masaüstü ise şurada denildiği gibi monitörü anakartın HDMI veya DP portuna değil Nvidia ekran kartının portuna bağlamanız gerekiyor:reddit
From the MSI_Gaming community on Reddit: Display settings not showing in NVIDIA control panelhttps://www.reddit.com/r/MSI_Gaming/comments/1b9fqu4/display_settings_not_showing_in_nvidia_control/?rdt=34940
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
-
tamamdır tesekkurler
- no bootable device insert boot disk and press any key
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- bios pili biterse ne olur
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- ekran kartı resetleme
- pc kapatma komutu
- root ne demek
- bilgisayar hızlandırma
- instagram hesap kurtarma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X