< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 5 Aralık 2017; 23:33:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 5 Aralık 2017; 23:33:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Varoluş bunalımı olabilir. Benim eve giden bir sokak var o sokak denize bakıyor. Gece eve giderken o sokak sanki sonsuz bir karanlığa gidiyormuş gibi görünüyor. Bazen şöyle geçiriyorum içimden "şimdi eve giden sokağa sapmasam yola devam etsem, karanlığın içine doğru yürüsem. Karanlığın içlerine yürüdükçe tüm ışıklar kaybolsa sonra da sesler. Sonra zihnim bulanmaya başlasa ben de yavaş yavaş karanlığın içinde eriyip gitsem"
Önceden sorulmuş olsa ve buranın nasıl bir yer olduğu tam olarak anlatılsa burada olmayı tercih etmezdim. Sonuçta bir insanın delirmesi için sermayesi yani aklı olması gerek. Sorgulaması gerek. Sorgulanarak elde edilecek bir cevap olmadığı için de işin sonunda sıyırmak mümkün. En güzeli varoluşu da ölümü de fazla ciddiye almamak. Bir gün eve giden o sokağa sapmadan dümdüz yürüyeceğim gibi geliyor. Biraz merak biraz da bezginlik. Sadece tam gününe karar veremedim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitar-X -- 5 Aralık 2017; 22:32:17 > |
|
Azimli olmadığım doğru ama azimli olmayanların da yaşayabilecekleri bir yer olmalıydı, mevcut yerlerden daha iyi bir yeri kastediyorum. Sabahın altı buçuğunda bir çalar saat sesiyle uyanıp yataktan fırlayan, giyinip zorla bir şeyler atıştıran, sı*ıp, işeyip, dişini fırçalayan, saçını tarayan, başka birine büyük paralar kazandırdığı bir yere ulaşmak için trafikle boğuşan ve tüm bunlara sahip olma fırsatı bulduğu için müteşekkir olması istenen biri hayattan nasıl keyif alabilir?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|