Şimdi Ara

(Edit2 geldi)1 aylık yaşanmışlıktan sonra arkadaş olarak görüldüm. Boşlukta hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun kiz tarafindan bir ay sonra gerceklesecek bir konsere davet edildim. Belki gelirim diye cevapladım.

Edit1:
    Bugün okuldayım koridorda yürüyorum bi baktim arkamdan biri sarıldı, bilin bakalım kim? 1 haftadır konuşmuyorduk ve gelip sarıldı bugün. Ne yapiyosun dedim? Sarılıyorum işte dedi. Arkadaşlar ben nerede hata yapıyorum ya? Yine reddedildi de bana mı döndü bu kız?

Hikayeyi kısaca özet geçiyorum. Yeni biriyle tanıştım. Sonrasında whatsapp’tan konusmaya basladik, hersey hizli gelisti. Evlerimiz cok yakındı, birkac gun sonra bir baktim her aksam bulusuyoruz. Kahve iciyoruz, manzara seyretmeye falan gidiyoruz, el eleyiz sarılıyoruz falan. 1 hafta bu sekilde geciyor. Sonrasinda haberim olmadan hoslanmadiğim bir olay yasaniyor. Bunu konusmak icin bulusalim falan diyorum. O gunun aksamina bulusuyoruz. Niye boyle birsey yaptin vs. vs. Sonrasinda beni ne olarak gorduğunu sordum. Arkadas olarak goruyorum dedi. Basta sasirdim falan. Sonra tamam diyip gittim oradan. Ayni unide ayni siniftayiz. Uzak durmaya calistim. Arkadas olarak goremezdim onu. Iki gun hic muhattap olmadim. İkinci gunun sonunda yanima gelip ağlayip neden boyle davraniyosun dedi?. Bende nasil davraniyorum ki? dedim. Bir sey konusmadan gittim. Sonra bir baktim tekrar snapler falan. Ayni samimiyete geri donduk. Fena tutulmustum. Mantikli olmadiğini bilerek surekli onla birlikteydim. Hersey kendiliğinden olsun diyerek hic birsey belirtmedim sadece kendiliğinden oluyodu her sey. Gece klupleri ayni olaylar vs. vs. Ertesi gun bulusalim dedim bulusmak istemedi. Bende giciklik olsun diye yakin kiz arkadasimla kalpli snap attim. Ardindan ayni hafta icinde onun da iki ayri erkekle konustuğunu duydum. Yine bulusmak istedim artik son kez. Bulustuk ve yine ayni sekilde arkadas olarak gorduğunu soyledi. O kadar seye rağmen mi? dedim. Ne var ki dedi. İyi dedim yine uzaklastim. Suan hala fotoğraflarimi beğeniyor hergun snap atiyor:( ne yapmaya calisiyor bu kiz? Ben uzaklasmaya calistikca o hala yaklasmaya calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreadYourWings -- 9 Şubat 2018; 18:54:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• okuyabilirsiniz temiz. kıza aşıksan sende söyle direk hayır hala arakdaş olarak görüyorum derse bırak gitsin sonra daha çok üzülürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Hocam kopek gibi seviyorum. Ne yapiyor cidden hic anlayamiyorum

Ya tekmeyi bas çıkar hayatından.

Yada işini gör sonra tekmeyi bas.

Kız seni kullanıyor oynuyor oyuncak gibi göremiyor musun?

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam da mantikli dusunemiyorum aklima o gelince. Akisina biraktim artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Popüler konularda görüşürüz
  • Kardeşim 1. hafta el eleyiz, sarılıyoruz diyorsun ama kız da arkadaş olarak görüyorum diyor. Burada kızın niyeti belli kısa ilişki sonra unutmak. Amacın o değilse ilişkiyi o zaman kesmen gerekiyordu.
  • Kız çok sağlam teşkilat kurmuş. Senden daha farkındadır aranızdaki durumun, neticede kız olan o ve sınırları olması gerektiği telkinleriyle büyüyen de o, "ne olmuş ki" cümlesini kurarken de farkındaydı emin ol. Ne yapıyorsa şu an şu durumda olman için yapıyor. Biliyorum zor ama topukların mabadına vura vura uzaklaş kızdan.

• Hocam bence yanına gidip ben seni arkadaş olarak görmüyorum,senin beni arkadaş olarak gördüğün zaman canım acıyor falan de :D

Bu sefer de reddederse ki reddedecektir büyük ihtimal,iletişimi baya bir kes.Sadece selam falan ver.Büyük ihtimal geri döner.

• O kızdan uzaklaş sana bir abi tavsiyesi hiç sevgilim olmadı ama tecrübeliyiz çünkü dh liyiz xd

Çok lanet taktikler bunlar. Yakınlaşır sana , çok umut verir. Asıl forvetlerden biri oyuna girerse de

BENİ NE OLARAK GÖRDÜN Kİ ? Kartını kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Ocak 2018; 23:26:10 >

Friendzone olayi

Kendinizi bu kadar kucuk dusurmeye gerek yok seni sevmeyen biri icin niye ugrasiyorsun ki ? Sevmek bi andir ya seversin ya sevmezsin gec git kizmi yok baska cevrende

Ne yasanmisligi ayrica ulan 4 senelik iliskiler parcalaniyor bizim milletimizin alayi zaten leyla ile mecnun yemin ediyorum oyle zannediyorlar sevdalarini

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Seni yedekte tutup seni enayi yerine koyacak. Sonra seni kullanmaya çalışır. Egosunu senin üzerinde tatmin eder. Bence uzak dur o gelir sana. Gelmezsede sen kazanırsın

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.