Şimdi Ara

İşe gitmemek için sağlık raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, önümüzdeki hafta içi iki gün kariyerim için çok önemli bir işe alım sınavı var. Müdürümle konuştum şu an olduğum birimde yeniler olarak eğitim sürecimiz merkezi bir şekilde yapıldığı için güniçi olsa verirdim ama iki gün için izin veremem sağlık raporu almalısın dedi. Herhangi bir özel hastaneye gitsem gelecek tarihli bir sağlık raporu verirler mi veya bahane mi uydurmam gerek bi gün önceden gidip?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık ocakları da veriyordu bir ara, verirler özelde bu arada. Git belim ağrıyor de muayene etsinler. rapor istiyorum de .

• Hocam bugünden gitsem bana önümüzdeki hafta salı çarşamba rapor verin belim ağrıyor desem mantıksız olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mujig8

Hocam bugünden gitsem bana önümüzdeki hafta salı çarşamba rapor verin belim ağrıyor desem mantıksız olmaz mı

1 gün önceden gidip belim ağrıyor diyeceksin hocam, ileri tarihli 2 gün rapor alamazsın. Atıyorum cuma gününden muayene olursun. 5 gün rapor verirler Haftaya pazartesi salıyı kapatırsın.Ama diğer türlü zor.

• Asıl endişem bi gün önceden gittiğimde verilmezse rapor çok fena ortada kalırım sonuçta bu sınava ne olursa olsun giricem o yüzden ileri tarihliyi sordum

• İleri tarihli rapor alamazsın hatta bir gün önceden gidersen o gittiğin günede yazılacağı için 3 günlük alman gerekir işini halletmeye gitmeden önce bir hastaneye git halsizim de 2 gün istirahat raporu iste bel dersen iş mr çekilmeye kadar gidebilir
  • Pazartesi öğle arası ya da iş çıkışı bir şekilde yazdırıcam o zaman artık mecbur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelecek ve Geçmiş tarihli rapor verilemez.

Gelecek tarihli istiyorsan sana 1 hafta rapor verecekler veya bir gün önce gidip rapor alacaksın

• En kolay bel fıtığı için git doktora durumunu anlat yardımcı olur devlet vermez ama özeller veriyor hatta gitmeden telefonla ara konuş muayene ücreti ödersin alırsın yada sağlık ocağından aile hekiminin numarasını iste aile hekimine konuş yardımcı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.