Şimdi Ara

Degisim ve hasar kaydi iliskisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Bu islerden hic anlamiyorum aydinlatirsaniz cok memnun olurum.

Clio 4 un ayna sinyal kapagi ( sag aynada ampulun ustunde olan beyazimsi plastik gibi sey ) kirilmis 4de 1'lik bir kismi..

Serviste degistirsek ne kadara mal olur genelde bu ? Bu degisimler yapildiginda hasar olarak yansiyor mu ? Veyahut kaskodan mi degistirmeliyiz ? Kasko falan devreye girince mi degisimler ya da hasar kaydi yansitiliyor ? Bu konularda gerçekten bilgim yok. simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Merhabalar . Bu islerden hic anlamiyorum aydinlatirsaniz cok memnun olurum.

Clio 4 un ayna sinyal kapagi ( sag aynada ampulun ustunde olan beyazimsi plastik gibi sey ) kirilmis 4de 1'lik bir kismi..

Serviste degistirsek ne kadara mal olur genelde bu ? Bu degisimler yapildiginda hasar olarak yansiyor mu ? Veyahut kaskodan mi degistirmeliyiz ? Kasko falan devreye girince mi degisimler ya da hasar kaydi yansitiliyor ? Bu konularda gerçekten bilgim yok. simdiden tesekkur ederim.

Fiyat konusunu bilmiyorum servisi arayıp fiyat almanız en doğrusu olur, fiyat fazla gelirse çıkmacı vs araştırabilirsiniz de.

Kazaya karışmadığınız sürece araca cebinizden yaptığınız bu tip harcamalar hasar kaydı olarak yansımaz. İsterseniz arabayı ordan 2ye bölüp tekrar birleştirin resmiyette işlem görünmez. Hasar kaydı bilgileri - tramer - sigorta bilgi gözetim merkezi üzerinden alınıyor.

Kasko'yu devreye sokarsanız aracınızda hasar kaydı olarak görünür. Mini onarım vs tarzı hizmetleri oluyor kaskoların, onlarda farklı durum olabilir, hasar kaydı olarak girmeyebilirler emin değilim.

• Diablo kullanıcısına yanıt
    hocam cok tesskkur ederim , saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.