Bildirim
Ehliyet de gozluk yaziyor nasil degistirilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de merak ediyorum, bende de gözlük yazmakta. -
Göz muayenesine girip olur raporu alarak... -
Sağlık kuruluna ya da heyetine girmeniz lazım diye biliyorum. Ehliyeti alırken yazdırmamak istedim raporu istediler. -
yeni bir sağlık raporu ile -
Bende sağlık raporu alırken lens vardı öylece kontrol edip göndermişti -
yeni egliyetimi aldim muanede haliyle sorun cikmadi aldigim raporda silindi gozluk ibaresi. -
Nerden aldınız raporu, işlemler zor mu, bir de kaça mal oldu rapor alması?quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
yeni egliyetimi aldim muanede haliyle sorun cikmadi aldigim raporda silindi gozluk ibaresi.
Bir anlatsanız da ilerde aynı durumdaki kişiler faydalanabilir. -
Ehliyet icin saglik raporu veren bir hastaneye gittim orda doktor 2dk ya verdi eger bir kusur bulursa ilgili bolume gonderiyorlar . Sadece raporu aliyorsun ve onla bas vurunu yapiyorsun . Gerisi normal ehliyet degisimi. -
Bunun için uğraşılmaz.
He vaktim çok emekliyim vs, biraz aksiyon olsun diyorsanız spor olur , sosyalleşme imkanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 4 Mart 2019; 10:52:6 > -
Aile hekimi sizi uzman hekime sevk eder. Uzman hekim muayene eder ve kararı verir .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X