Öncelikle 450 kmlik bir yolculuğum oldu, yolculuk 2 kişi + bagaj full, klima low ayarda sürekli çalışır vaziyette.. Trabzon havaalanindan, Sümela manastirina ciktik. Ordan geri Trabzon döndük ve ordu tarafından yason burnuna gittik. Ardından da samsun otogarinda yakıt aldım. Rakım Sümela manastirina cikarken hayli yükseldi. (Bu arada gitmeyin, girişte (sadece manastırı dışardan görmek için kelle başı 10 tele), içerde otopark ücreti 10 tele, ayricaaaa yukarı servissiz cikilmiyor, onun içinde 8 tele (kişi başı) verdik. Resmen ticarethaneye çevrilmiş, adım atsaniz para diyorlar ) Neyse konumuza gelelim, ordan yason burnuna çıktık ve ardindan samsun otogarda yakit aldim, oda ne 130 lira tuttu şaşırdım... 450km yolu 130 liraya gittik ama dağ bayir da gezdik, 4 litre tüketim elde ettim. Acımadan da bastim yani, forumdakiler 80 ile vakit gecermi diyince. 80km hizla zaten 3.2lt yakiyordum... Bu tüketim normal değil, sebebi ne olabilir? Bundan sonra 120 sabit giderim daha iyi :) Araç 1.4 TDCi, 68 beygir ufak motoru olan fındık fiesta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 9 Temmuz 2021; 21:14:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim