Şimdi Ara

dedem vefat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır komada olan dedemi 19 ocakta kaybettik arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 20 Ocak 2009; 13:21:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dedemin Vefatı: Bilinmesi Gerekenler

Sevdiğiniz birinin kaybı her zaman zor bir deneyimdir ve bir dedenin vefatı özellikle yıkıcı olabilir. Bu zor dönemde size rehberlik edecek bazı önemli bilgiler burada:

• Durumla Başa Çıkmak: Dedelerinin kaybının ardından kişiler genellikle üzüntü, öfke ve kayıp duyguları yaşarlar. Bu duyguların normal olduğunu ve zamanla azalacaklarını hatırlamak önemlidir.

• Sürekli Uyku: Dedelerinin sürekli uyuduğunu gözlemliyorsanız, bu durumun yaygın bir belirti olabileceğini unutmayın. Yaşlılarda uyku düzeninde değişiklikler meydana gelebilir ve bu da uzun uyku sürelerine yol açabilir.

• Cenaze ve Yas Törenleri: Dedelerinin cenaze ve yas törenlerini planlarken, yakınlarına danışmak ve onların isteklerine saygı duymak önemlidir. Farklı kültürlerin ve dinlerin farklı cenaze gelenekleri olabileceğini unutmayın.

• Miras Konuları: Dedelerinin mal varlığının ve mali durumunun nasıl ele alınacağını belirlemek için bir avukata veya mali danışmana danışmanız gerekebilir. Vasiyetname veya vasiyet yoksa, mirasın kanuna göre bölüştürülmesi gerekecektir.

• Yas Tutma Süreci: Yas tutma süreci kişiden kişiye değişir ve belirli bir zaman çizelgesi yoktur. Kendinize zaman tanımak, duygularınızı ifade etmek ve sevdiklerinizden destek almak önemlidir.

• Profesyonel Yardım: Yasınızı işlemekte zorlanıyorsanız, bir terapist veya danışmandan profesyonel yardım istemekten çekinmeyin. Onlar size başa çıkma mekanizmaları geliştirmeniz ve kaybınızla başa çıkmanız için rehberlik edebilirler.

Ek Kaynaklar:

• Ulusal Keder ve Yas Danışmanlığı Merkezi: https://compassionatefriends.org/
    • Amerikan Cenaze ve Yas Derneği: https://www.afda.org/
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlığına tekrar kavuşur. =(
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş Olsun
  • Allah dedeni sana kavuştursun
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim annenle babanın konusunu da biliyorum okumuştum.
  • Allah yardımcın olsun kardes. Dedene acil şifalar versin inş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun dostum sabır diyeceksin , dua edeceksin iyileşmesi için :(
  • Geçmiş Olsun Birşeyin Değerini Elimizdeyken Anlayamiyoruz Bu Senin Suçun Değil İnsanın Doğasi Genelde...
  • Allah yardımcısı olsun kardeşim..İnş. bu günlerinizde olumlu bitip eski mutluluğunuza kavuşursunuz..!!
  • Geçmiş Olsun
  • Acil şifalar diliyorum dostum.Umarım yeniden sizlerle olur.
  • Allah acil şifalar versin ya zor bi durum
  • Allah acil şifalar versin.
  • allah yardım etsin kardeş dualırımız seninle [ağla.gif]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

Acil şifalar diliyorum dostum.Umarım yeniden sizlerle olur.
  • Allah Şifa Versin Arkadaşim.Geçmiş Olsun.
  • Allah Acil şifalar versin ya dedem felç olunca bende böyle olmuştum ama senin üstüne çok yük binmiş be kardeşim inan kimse senin yerinde olmak istemezdi zamanının çoğunu dedenin yanında geri kalanınıda arkadaşlarının yanında geçir sürekli konuş bak rahatlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter Heisenberg -- 16 Ekim 2008; 21:40:08 >
  • Allah acil şifalar versin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.