Şimdi Ara

dedem vefat etti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:36:8 >
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Basın sagolsun , mekanı cennet olsun .
  • Allah rahmet eyLesin.
  • Allah Gunahlarını Affetsin Mekanı Cennet olsun Kardesim Yanındayız Merak Etme :) Allah Rahmet Eylesin ALLah sabır versin :)
  • ALLAH rahmet eylesin
  • Başın sağolun, mekanı cennet olsun, toprağı bol olsun, nur gölünde yatsın... Ölümlü dünya hocam. Sevdiklerimiz teker, teker gidiyor...
  • Başın saoğolsun..Allah yardımcın olsun....
  • birini kaybetmenin acısını bende çok yaşadım,inan böyle zamanlarda teselli edecek hiçbir laf yoktur.sadece deden için dua et mekanı cennet olsun allah günahlarını bağışlasın.unutmaki bigün hepimizin sonu kara toprak ve inanıyorumki bizde ahirette tekrar beraber olucaz......
  • Allah yanlışlarını affetsin.

İçinde bulunduğunuz dönemde boş zaman bırakmamanızı, daha fazla işle meşgul olmanızı tavsiye ediyorum. Zira, ne kadar boş zamanımız olursa o kadar düşünmeye zamanımız olur. Düşüncelerinizine duygularınızın karışmaması söz konusu bile değildir.

Umarım en kısa zamanda dedenizin ölümünün etkisinden kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Dedem vefat etti arkadaşlar 5 dakika önce

Aradan 4 yıl geçmiş, sadece zamanın ne çabuk geçtiğini görmek ve anı amaçlı bu mesajı atıyorum.

Kişiliğime yön veren bir olaydır kendisinin vefatı, hayatımdaki en zor ve sıkıcı dönemlerimdi. Ailevi sorunlarımız vardı, kendisi üzüntüden beyin kanaması geçirmişti ve sonra buraya kadar geldik.

Zamanında gerek mesaj atıp, gerek de manevi desteğini esirgemeyen, bir dua bile edeniniz varsa 4 yıl sonra bile hepinize tek tek teşekkür ederim.

İnsanın gerçekte birçok arkadaşı olabilir, sanal alem olarak buradaki çoğu konu geyikle geçiştirilebilir fakat insani olarak gerektiği zaman bu forumdaki her bireyin sağladığı manevi destek, yardım asla göz ardı edilemez.

Nice senelere hep beraber arkadaşlar, teşekkür ederim.

• 6 sene geçmiş bu başlığı açalı, hala dün gibi.

Ben kendime bir günlük gibi birkaç yılda bir bulup da buraya yazıyorum, konuya girip güncel sanıp bir dua okuyanınız olursa ne mutlu.
  • başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun seninde basin sagolsun

• Allah rahmet eylesin. Unutmak kolay degil bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

6 sene geçmiş bu başlığı açalı, hala dün gibi.

Ben kendime bir günlük gibi birkaç yılda bir bulup da buraya yazıyorum, konuya girip güncel sanıp bir dua okuyanınız olursa ne mutlu.

Henüz hiç akrabam ölmedi. korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 24 Ocak 2015; 3:07:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.