Şimdi Ara

dedem vefat etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah acil şifalar versin dostum, geçmiş olsun.
  • allah acil şifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAiGiS -- 17 Ekim 2008; 2:29:39 >
  • Ben dedemi 5 yıl göremiyorum.Anneannem ölünce evi sattı çekti gitti.Yeni adresini bilmiyorum evlenmiş bile.
  • Geçmiş olsun.
  • Allah şifa versin.
  • keşke elden gitmeden kıymetini bilse insan, belki o zaman olur insan gerçek insan.
  • Geçmiş olsun..

Kaderde ne varsa o yaşanır..

Dua edin bol bol..
  • Allah şifa versin
  • Allah şifa versin...
  • GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM...
    Dedem benim babam gibidir.Onunla piyano çalışırız benim öğretmenimdir.Ona bir şey olursa diye çok korkuyorum
  • Allah tekrar eski sağlığını verir inşallah,dualarını eksik etme
  • Allah Acil Şifalar versin.. Büyük geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Beyin kanaması çok büyük bir sorun. Benim arkadaşımın babası da beyin kanaması geçirdi. Bir süre hafıza kaybı yaşadı. Kimseyi tanımıyordu etmiyordu. Şimdi ot gibi işine gidip geliyo. Halen daha çoğu kişiyi tanımıyor. Tekrardan geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • benimde dedem komaya girdi çıktı girdi çıktı..

komando gibi adamdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşu Paşa -- 17 Ekim 2008; 15:29:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

geçmiş olsun
  • Allah (c.c.) acil şifalar versin kardeş..
    benimde dedem gecen kış beyin kanaması geçirdi yaklaşık bir hafta hastanede kaldı..gercekten cok zor riskli bir durum ama su an Allah a şükür ii sayılır gerci kalp sorunları var ama...
    fazla uzme kendini bol bol dua et inşallah saglıgına kavuşur
  • Allah yardımcınız olsun.
  • Arkadaşlar, dedem beyin ameliyatı oldu beyin ameliyatı başarıyla geçti, eve çıkarıldı.

Evdeki 3. gününde bilinci gitti, şimdi 2 haftadır hastanede, doktorlar artık geriye dönüş zor diyorlar bilinci yok ve yanıt vermiyor hiç bir tedaviye.

Vucut gittikçe ölüyor diyorlar, ama ben inanmak istemiyorum hala ümidim var.

Halbuki hastaneden çıktıgında ne kadarda iyiydi, eskiden de iyiydi, bilincinin olmamasınında sebebi bilinmiyor, beyinde falan hiç bir sorun yok.

Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.