Şimdi Ara

Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.164
Cevap
124
Favori
169.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 12345...28...59
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam spor yapma amaçlı mı yürüdünüz 30 km yani eşofmanlı falan mı. nerdeyse maraton mesafesi

5 gün masa başı bir işte çalıştığım için bir arkadaşımla her hafta c.tesi veya pazar min 15-20 km civarı yürürüz.
    Kafa dengi biri oldu mu sohbet ederken yürüdüğünü de fark etmiyorsun.
    Bu sefer biraz daha fazla yürümüşüz, eşofman yok, kışın kotla, yazın şortla.

ben de yürümeyi severim , hele manzara + temiz hava + yürünecek yol oldu mu tamamdır , küçük şehirde yaşıyorsunuz zannedersem

üsküdardan maltepeye yürüdüm diyor istanbul pek de küçük bi şehir sayılmaz

• anadoluyakasında mağazası yokmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beyler sürekli Nike Running ayakkabı giyerim normalde.
    20 km de yürüsem yorulmam bu ayakkabılarla.
    Geçen gün Dechatlon'da KALENJİ marka EKIDEN 50 model adı olan ve benim Nike runninglere baya bi benzeyen ayakkabı gördüm, denedim aldım.
    39,9 TL idi. Riske atılırdı benim için.
    Bu ayakkabılarla dün Üsküdar'dan Maltepe'ye yaklaşık 30 km yürüdüm ve Nike'tan zerre farklı yoktu.
    Fiyat olarak da 3-4 kat daha düşük Nike'tan.
    Şiddetle tavsiye ederim.
    F/P oranı nirvanada.

EDIT: Ekşi sözlük yorumları:

https://eksisozluk.com/kalenji--2469224?p=2

30 km para verseler o kadar yolu yürümem

• Doory kullanıcısına yanıt
    Üsküdar-Maltepe arasının 30 km olduğuna eminmisiniz.Olmasa bile tebrik ederim.Birde buyuksehirde yürümek ne kadar faydalı olur bilmiyorum.Yani bu egsoz dumanları falan yarardan çok zarar getirir gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

hocam spor yapma amaçlı mı yürüdünüz 30 km yani eşofmanlı falan mı. nerdeyse maraton mesafesi

5 gün masa başı bir işte çalıştığım için bir arkadaşımla her hafta c.tesi veya pazar min 15-20 km civarı yürürüz.
    Kafa dengi biri oldu mu sohbet ederken yürüdüğünü de fark etmiyorsun.
    Bu sefer biraz daha fazla yürümüşüz, eşofman yok, kışın kotla, yazın şortla.

ben de yürümeyi severim , hele manzara + temiz hava + yürünecek yol oldu mu tamamdır , küçük şehirde yaşıyorsunuz zannedersem

üsküdardan maltepeye yürüdüm diyor istanbul pek de küçük bi şehir sayılmaz

nerde yazıyor ,ben göremedim , diğer mesajlarda falan geçiyordur
    ayrıca , ayakkabı parasını çıkartabilirsiniz, migros'un yürüyüş uygulaması var, 3 km koşuya 5 tl, 8 gün yürüseniz parası çıkar
    konusu var anasayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Haziran 2014; 20:14:40 >

• Yarin bende alayim rebook lar eskidi bayagi.

Orijinalden alıntı: vs-fb

Üsküdar-Maltepe arasının 30 km olduğuna eminmisiniz.Olmasa bile tebrik ederim.Birde buyuksehirde yürümek ne kadar faydalı olur bilmiyorum.Yani bu egsoz dumanları falan yarardan çok zarar getirir gibi.

Üstat iki köprünün arasından başladık, kıyıdan kıyıdan gidip en son Maltepe ilçe merkezi için sola kıvrıldık.
    30 km tutuyor.
    Avrupa yakasında oturuyoruz ama bu işi Anadolu'da yapıyoruz, havası daha iyi Avrupaya göre.

Orijinalden alıntı: wurtz

Ayni urunun 38 numarasini ariyorum ama yok sanirim. Kendime almisken bir de esime alayim cok iyi fiyat.

Hocam aynı modelin bayan için olanı var hatta daha şık numarası olsa onu akacam

• Bir tane kendime başka bir modelde ablama aldım inşallah rahattır. Sürekli spor ayakkabı giyerim yokuşu çok olan bir yerde oturduğum için rahatlık önemli

Edit: Babalar günü için bir de babama sipariş geçtik arkadaş sayesinde 150tl zarara girdik sağ olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert969 -- 7 Haziran 2014; 20:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

http://www.decathlon.com.tr/many-kirmizi-cizgili-id_8241457.html

Arkadaşlar linkteki ürün için ekstra taban mı almam lazım anlamadım ?

Evet, o ayakkabılarda taban yok, ortopedik tabanı isterseniz dışarıdan 4 tl'ye falan alıp takarsınız.

Orijinalden alıntı: ufuk343458

anadoluyakasında mağazası yokmu acaba

yok malesef... 2tane var 2side yanyana neredeyse biri marmara forum , digeri istanbul forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

Orijinalden alıntı: quak

olivium nike'da %50 hala varken nike'dan şaşmazdım şahsen

Bu varken nike hikaye kardeş.

ordan 65'e zoom elite aldım kardeş gerisi hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Atatürkçü Düşünce Topluluğu
  • daha once burada nike reebook gibi urunlerin kampanyası konularının altinda onerirdm bu ayakkabiyi.ben alali bayagi oldu.halen de memnunum.gayet rahat konforlu bir tabanı var.gozunuz kapali güvenebilirsiniz

Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• 2 çift birden aldık. Çok çok iyi bu fiyata...
  • Ben 2 sene kullandım , tabanı yumuşak darbeyi emiyor , kısaca koşarken rahatlık bana yeter diyorsan fiyatı süper , eskidikten sonra çöpe atım kendime fıtograftaki ayakkabıyı aldım , buda dekatlonda seri sonu olarak 60 tl ye buldum , normalde 100 den fazla sanırım .
    Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİDecathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ

• 
Sayfa: önceki 12345...28...59
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.