Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Biten Sıcak Fırsatlar
yedikeresekiz => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:04:56)
quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam spor yapma amaçlı mı yürüdünüz 30 km yani eşofmanlı falan mı. nerdeyse maraton mesafesi

5 gün masa başı bir işte çalıştığım için bir arkadaşımla her hafta c.tesi veya pazar min 15-20 km civarı yürürüz.
Kafa dengi biri oldu mu sohbet ederken yürüdüğünü de fark etmiyorsun.
Bu sefer biraz daha fazla yürümüşüz, eşofman yok, kışın kotla, yazın şortla.

ben de yürümeyi severim , hele manzara + temiz hava + yürünecek yol oldu mu tamamdır , küçük şehirde yaşıyorsunuz zannedersem

üsküdardan maltepeye yürüdüm diyor istanbul pek de küçük bi şehir sayılmaz

ufuk-34JD58 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:05:07)
anadoluyakasında mağazası yokmu acaba

dekareme => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:08:27)
quote:

Beyler sürekli Nike Running ayakkabı giyerim normalde.
20 km de yürüsem yorulmam bu ayakkabılarla.
Geçen gün Dechatlon'da KALENJİ marka EKIDEN 50 model adı olan ve benim Nike runninglere baya bi benzeyen ayakkabı gördüm, denedim aldım.
39,9 TL idi. Riske atılırdı benim için.
Bu ayakkabılarla dün Üsküdar'dan Maltepe'ye yaklaşık 30 km yürüdüm ve Nike'tan zerre farklı yoktu.
Fiyat olarak da 3-4 kat daha düşük Nike'tan.
Şiddetle tavsiye ederim.
F/P oranı nirvanada.

EDIT: Ekşi sözlük yorumları:

https://eksisozluk.com/kalenji--2469224?p=2

30 km para verseler o kadar yolu yürümem

vs-fb => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:12:09)
Üsküdar-Maltepe arasının 30 km olduğuna eminmisiniz.Olmasa bile tebrik ederim.Birde buyuksehirde yürümek ne kadar faydalı olur bilmiyorum.Yani bu egsoz dumanları falan yarardan çok zarar getirir gibi.

mahmut716 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:12:43)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

hocam spor yapma amaçlı mı yürüdünüz 30 km yani eşofmanlı falan mı. nerdeyse maraton mesafesi

5 gün masa başı bir işte çalıştığım için bir arkadaşımla her hafta c.tesi veya pazar min 15-20 km civarı yürürüz.
Kafa dengi biri oldu mu sohbet ederken yürüdüğünü de fark etmiyorsun.
Bu sefer biraz daha fazla yürümüşüz, eşofman yok, kışın kotla, yazın şortla.

ben de yürümeyi severim , hele manzara + temiz hava + yürünecek yol oldu mu tamamdır , küçük şehirde yaşıyorsunuz zannedersem

üsküdardan maltepeye yürüdüm diyor istanbul pek de küçük bi şehir sayılmaz

nerde yazıyor ,ben göremedim , diğer mesajlarda falan geçiyordur
ayrıca , ayakkabı parasını çıkartabilirsiniz, migros'un yürüyüş uygulaması var, 3 km koşuya 5 tl, 8 gün yürüseniz parası çıkar
konusu var anasayfada

Peregrino => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:13:37)
Yarin bende alayim rebook lar eskidi bayagi.

Sivarge => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:19:04)
Hocam o zaman çok dar değilmi kalıplar,?Çünkü nike ın kalıplarıda normale göre 1 numara küçük.

Doory => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:23:00)
quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Üsküdar-Maltepe arasının 30 km olduğuna eminmisiniz.Olmasa bile tebrik ederim.Birde buyuksehirde yürümek ne kadar faydalı olur bilmiyorum.Yani bu egsoz dumanları falan yarardan çok zarar getirir gibi.

Üstat iki köprünün arasından başladık, kıyıdan kıyıdan gidip en son Maltepe ilçe merkezi için sola kıvrıldık.
30 km tutuyor.
Avrupa yakasında oturuyoruz ama bu işi Anadolu'da yapıyoruz, havası daha iyi Avrupaya göre.

Edeb'i Muamma => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:34:58)
quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Ayni urunun 38 numarasini ariyorum ama yok sanirim. Kendime almisken bir de esime alayim cok iyi fiyat.

Hocam aynı modelin bayan için olanı var hatta daha şık numarası olsa onu akacam

asiruhh1903 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:37:23)
ben normal gündelik kotun altına kullanım için aldım baya uygun fiyat adreste çiğli yazmamışım ama sorun olmaz inşallah haber veren arkadaşa teşekkürler :)

mert969 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:40:18)
Bir tane kendime başka bir modelde ablama aldım inşallah rahattır. Sürekli spor ayakkabı giyerim yokuşu çok olan bir yerde oturduğum için rahatlık önemli

Edit: Babalar günü için bir de babama sipariş geçtik arkadaş sayesinde 150tl zarara girdik sağ olsun :)

GateFLY => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:45:03)
Aldık bakalım bir tane umarım rahat bir ayakkabıdır.Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

arandur => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:50:48)
quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

http://www.decathlon.com.tr/many-kirmizi-cizgili-id_8241457.html

Arkadaşlar linkteki ürün için ekstra taban mı almam lazım anlamadım ?

Evet, o ayakkabılarda taban yok, ortopedik tabanı isterseniz dışarıdan 4 tl'ye falan alıp takarsınız.

McCarty => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:54:22)
quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

anadoluyakasında mağazası yokmu acaba

yok malesef... 2tane var 2side yanyana neredeyse biri marmara forum , digeri istanbul forum

eagleblack51 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:55:08)
Bence diğer önemli olan koku yapıyor mu arkadaşlar?

quak => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:59:11)
quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

quote:

Orijinalden alıntı: quak

olivium nike'da %50 hala varken nike'dan şaşmazdım şahsen

Bu varken nike hikaye kardeş.

ordan 65'e zoom elite aldım kardeş gerisi hikaye

eagle_beagle => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 20:59:30)
Koşma için alacam suan asics var koşu için yorum yapabilecek var mi

AdiqeCaLe => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 21:10:48)
daha once burada nike reebook gibi urunlerin kampanyası konularının altinda onerirdm bu ayakkabiyi.ben alali bayagi oldu.halen de memnunum.gayet rahat konforlu bir tabanı var.gozunuz kapali güvenebilirsiniz

visceroid => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 21:13:47)
2 çift birden aldık. Çok çok iyi bu fiyata...

onnow78 => Decathlon'daki ucuz ve kaliteli ayakkabı *KALENJİ* 42,9 TL** FOTO EKLENDİ (7.06.2014 21:13:57)
Ben 2 sene kullandım , tabanı yumuşak darbeyi emiyor , kısaca koşarken rahatlık bana yeter diyorsan fiyatı süper , eskidikten sonra çöpe atım kendime fıtograftaki ayakkabıyı aldım , buda dekatlonda seri sonu olarak 60 tl ye buldum , normalde 100 den fazla sanırım .
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Sayfa: << < önceki 1 [2] 3 4 5   sonraki >     >>