Şimdi Ara

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
15.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ayakkabının fiyatı 3 yıldır aynı.ben 3 yıl önce almıştım.fiyatına göre sağlam ayakkabı.benim gibi ağır siklet değilseniz ve ayakkabı ile uzun süre yürüyüş yapmayacaksanız alınabilir.bu fiyata alacağıniz ayakkabıdan fazlasını beklemek doğru olmaz.eğer kalitesini arıyorsanız,99 Tl ve 109 Tl olan modelleri çok iyi.uzun süreli yürüyüşde yaparsınız,yağmurda karda da giyebilirsiniz.ben su geçirmeyen ayakkabı aradığım için,forum İstanbul'a gidip bu iki modelden birisini alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

bu ayakkabının fiyatı 3 yıldır aynı.ben 3 yıl önce almıştım.fiyatına göre sağlam ayakkabı.benim gibi ağır siklet değilseniz ve ayakkabı ile uzun süre yürüyüş yapmayacaksanız alınabilir.bu fiyata alacağıniz ayakkabıdan fazlasını beklemek doğru olmaz.eğer kalitesini arıyorsanız,99 Tl ve 109 Tl olan modelleri çok iyi.uzun süreli yürüyüşde yaparsınız,yağmurda karda da giyebilirsiniz.ben su geçirmeyen ayakkabı aradığım için,forum İstanbul'a gidip bu iki modelden birisini alacağım.

Bu model ile ayak hava alıyor, yolda yürürken hissediyorsunuz, o yönü güzel. Ama yağmurlu havada denemedim, biraz su alabilir. Ayağınıza oturan bir model alırsanız ayaklarınızın rahat ettiğini göreceksiniz. Ama ciddi doğa yürüyüşleri için bilek destekli ve 110 liraya (sanırım fiyat bu idi) satılan modellerine bakın mağazadan. Zaten mağazada her ürünün kullanım amacı için gerekli bilgilendirmeler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

bu ayakkabının fiyatı 3 yıldır aynı.ben 3 yıl önce almıştım.fiyatına göre sağlam ayakkabı.benim gibi ağır siklet değilseniz ve ayakkabı ile uzun süre yürüyüş yapmayacaksanız alınabilir.bu fiyata alacağıniz ayakkabıdan fazlasını beklemek doğru olmaz.eğer kalitesini arıyorsanız,99 Tl ve 109 Tl olan modelleri çok iyi.uzun süreli yürüyüşde yaparsınız,yağmurda karda da giyebilirsiniz.ben su geçirmeyen ayakkabı aradığım için,forum İstanbul'a gidip bu iki modelden birisini alacağım.

Bu model ile ayak hava alıyor, yolda yürürken hissediyorsunuz, o yönü güzel. Ama yağmurlu havada denemedim, biraz su alabilir. Ayağınıza oturan bir model alırsanız ayaklarınızın rahat ettiğini göreceksiniz. Ama ciddi doğa yürüyüşleri için bilek destekli ve 110 liraya (sanırım fiyat bu idi) satılan modellerine bakın mağazadan. Zaten mağazada her ürünün kullanım amacı için gerekli bilgilendirmeler var.

ayakkabı fiyatına göre iyi.ben sadece bunu belirtmek istedim.az paraya çok kalite beklentisi olursa,hayal kırıklığı yaşarlar.mağazada herşey ayrıntılı,ürünlerde kaliteli.ben bu modeli 1 yıla yakın giydim.hava alması çok iyi oluyor.yağmurda uzun süre kalınca su alıyor.yazdıklarınızı bizzat tecrübe ederek gördüm.abim,yeğenlerim hep bu modeli alıyorlar.

• su geçirmeyen ayakkabılar 150liradan başlıyor zaten.. muhtemelen herkes bunun farkındadır
  • 40 liraya ayakkabı görünce noluyo lan diyorum mp bile çöp ayakakbıları 80 e satıyor.
  • Merhaba Arkadaşlar, ucuz diye almayın aldırmayın , giymediğim ayakkabı resimdeki gibi 2 tekte yandan attı .garantiye gönderdim ilgilenmediler. Ben çağrı merkezini arayınca bakıcaz diyip ,kullanıcı hatası dediler, geri gönderdiler.

not : serçe parmağımı yırtık belli olsun diye zorla dışarı çıkarmaya çalışıyorum.

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira

• ben 8 aydır hergün kullandım hala 0 gibi
  • Bendekinde de burnu açıldı biraz ama giyiyom hala :D
  • Yürüyüş ayakkabısı sonuçta hor kullanmamak gerek önemli olan hafif ve rahat oluşu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlara kalmadı artık.
    adamlar nike adidas gibi fiyat çekmeye başladılar.kampanyalarla daha uyguna bile alınabilir. f/p değilsen niye alıyım ki seni
  • link uçmuş, demekki kaçırdık
  • emmrecan kullanıcısına yanıt
    Web'de görünmese de mağazalarda hala satılabiliyor, yakınınızda decathlon varsa arada ziyaret etmekte fayda var. Başka mağazaya özel ya da web'de yayınlanmayan indirimler de olabiliyor.
  • Ben aldim memnunum valla.parasina gore super bi ayakkabi.devamli nike giyerim ama bi farkini giremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşu ayakkabısı olarak kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

koşu ayakkabısı olarak kullanılabilir mi?

Tabanı yüzünden uygun olmaz. Doğa yürüyüşü, şehir yürüyüşü gibi aktivitelere uyar. Koşu için Decathlon'un koşu ayakkabıları reyonundan seçmek gerekir.
  • iki sene boyunca sadece bisiklet turlarında kullandım, iki günde bir bisiklete bindim. ayakkabıda en ufak bir açılma yırtılma olmadı. hala ilk günkü gibi sağlam..

decathlon'da QUECHUA marka ayakkabı 39,90lira
  • Adidas la aynı olur mu numaraları ?
  • Ayakkabıyı günlük kullanıyordum. memnumdum fakat tabanı açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.